Reklama

Reklama

Komparz

(seriál)
  • Velká Británie Extras
Velká Británie / USA, (2005–2007), 7 h 24 min (Minutáž: 30–84 min)

Kamera:

Martin Hawkins

Hrají:

Ricky Gervais, Ashley Jensen, Stephen Merchant, Shaun Williamson, Shaun Pye, Katherine Parkinson, Rob Brydon, Ben Stiller, Ross Kemp, Vinnie Jones (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(13)

Obsahy(1)

Ricky Gervais v tomto komediálním seriálu ztělesňuje frustrovaného Angličana na prahu čtyřicítky Andyho Millmana, který se marně snaží proniknout na výsluní a proslavit se jako herec.  Není mu nic platné, že většinu dne tráví převlékáním kostýmů, že spěchá z místa na místo a věší se na každého, kdo by mu mohl poradit nebo se za něho přimluvit. Pro Andyho zkrátka role nejsou. Jeho hloupý a namyšlený agent (Stephen Merchant), který ostatně nestojí za nic, ho dokonce přemlouvá, aby si našel jiné zaměstnání, ale Andy se nevzdává. S kolegyní Maggie Jacobsovou (Ashley Jensenová) vymetá alespoň večírky, kde kyne naděje, že se setká s nějakým režisérem, producentem či scenáristou nebo se vnutí do přízně skutečné celebrity. Maggie se přitom snaží najít vhodného manžela... Seriál natočený v americko-britské koprodukci režírovali Stephen Merchant a Ricky Gervais, jako hosté v něm vystupují známí herci, kteří představují sami sebe - např. Kate Winsletová, Patrick Stewart, Samuel L. Jackson, Ben Stiller a další. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele boshke k tomuto seriálu (1)

Komparz (2005) 

Nic tak strašně trapného jsem zřejmě v životě neviděl. A to jsem viděl od Rickyho vše. V prvé řadě naprosto perfektní scénář, zajímavé prostředí zákulisí filmového natáčení, úžasné postavy (krom Andyho Maggie a Darren) a hlavně naprosto skvělý humor libující si v trapnosti, tak typický pro tuto autorskou dvojici. V neposlední řadě klobouk dolů před hvězdnými hosty jednotlivých dílů, kteří u mne do jednoho nesmírně stoupli tím, co byli schopni před kamerou pod Rickyho taktovkou předvést. Závěrečná poklona patří BBC, veřejnoprávní to britské televizi. Nelze si ani představit, že by u nás, na Kavčích horách, něco byť jen vzdáleně podobného... 100% (1.-2. série - 100%) ()

Reklama

Reklama