Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Larry je člověk, který v žádném případě nedodržuje zásady hygieny, ale přesto se stal úspěšným inspektorem hygienické stanice. Larryho teď čeká velké vyšetřování záhadných otrav jídel v nejlepších restauracích a jeho šéf mu k tomu přidělil novou kolegyni, která svou práci bere příliš vážně. Co myslíte, dokáže tahle dvojice vyšetřit onu záhadu a zároveň si nevjet do vlasů (i když jich Larry moc nemá)? (fujarik)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Stupidní, nechutný, trapný film, kde na povedený vtip nenarazíte a hlavnímu hrdinovi by jste nejraději narvali šváby do nosu! ()

demented 

všechny recenze uživatele

Buranská komédia pre všetkých, ktorým sa napríklad také Sandlerovky zdajú byť až príliš decentné, umiernené a prešpikované inteligentným humorom ;) ()

Reklama

T2

všechny recenze uživatele

Rozpočet $4miliónyTržby USA $15,680,099Tržby CelosvetovoTržby za predaj DVD v USA $13,126,654 //počet predaných kusov 785,977 ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tak tahle komedie mi zase tolik příliš nesedla. Je pravda, že je vtipná svým zvláštním způsobem, několikrát jsem se i zasmál, ale tohle je přesně ten typ humoru, který mi v komediích docela vadí. Film se nevyvaruje fekálního humoru, který je velmi nechutný, nevyvaruje se i jiných dalších nechutností. Prostě jsem si to představoval trochu jinak, než jaký byl skutečný výsledek. Děj tam sice byl, bylo to místy i zajímavé, ale jinak nebylo o co stát a dá se říci, že jsem se i místy nudil. Prostě z této komedie jsem cítil, že chce být vtipná za každou cenu a občas jsem měl pocit, že některé dialogy jsou nucené, a to mi prostě nesedlo. Herecky to zvládnuté bylo docela dobře, tam žádné výtky nemám. Ale jinak tedy jednoznačně zklamání a film řadím jednoznačně do podprůměru. Ale i přesto je to koukatelné a možná se to i někomu bude líbit, ale já mezi tyto diváky rozhodně nepatřím. Je to za dvě hvězdičky. ()

Káronoš 

všechny recenze uživatele

Nechutná, trapná komedie...né že bych se nezasmál....párkrát mě velice nevkustný humor hl. představitele velice pobavil, ale na 3* to prostě nestačilo. Shrnul bych to jako další buranskou komedii a takových je ve filmovém průmyslu až až. Hodnocení:4/10. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama