Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Advokát Ingo Lenssen se svým týmem vyšetřovatelů se specializuje na delikátní případy klientů, kteří dávají přednost soukromému vyšetřování před právním poradenstvím... (oficiální text distributora)

Recenze (394)

Gemini odpad!

všechny recenze uživatele

To, že v německé duši je cosi zvráceného, není novinka. Ale i tak se člověk neubrání údivu a zhnusení nad tím, co dalšího se podařilo říšským bratřím vykoumat. Pan dochtór Ingo Aramis Lenssen, ztělesnění vkusu a akčnosti (německého) právnického řemesla a jeho tým zkušených vyšetřovatelů řešících zapeklité případy v čemsi co by někomu, kdo nikdy předtím neviděl televizi a má v hlavě to, co Sámer Issa, mohlo připadat jako reality show ve stylu 112ky. Hodnocení? Na zhebnutí. Pomalé a bolestivé... ()

J*A*S*M odpad!

všechny recenze uživatele

Předtím, než se u nás začal Lenssen vysílat, říkali o tomto seriálu ve Volejte Novu, že v Německu je to velký hit. Po shlédnutí několika dílů jsem došel ke dvěma možným závěrům: A) Němci mají špatný vkus. B) Na nově lžou. OMG víc než odpad! si to nezaslouží... ()

Isherwood odpad!

všechny recenze uživatele

…aneb jak se Němci rozhodli dokázat, že pojem „absolutní dno“ neexistuje a vždy to jde ještě hlouběji. Což by v pornu potěšilo, ale u kriminálky zabolí. :) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nechápu jak je to možný, ale dokázal mě ten seriál i přesto, že jsem jen tak ze zábavy prohledával kanály, donutit sledovat příběhy těch naprosto dementních představitelů. Snaží se to být autentické a tak to vypadá jako, kdyby opravdu německá zásahovka podnikla nějakou akci...bohužel až do doby dokud se jeden z herců neprokecne dementními dialogy. Suma sumárum překvapivě neobvyklá kriminálka od ostatních německých kravin, která dokáže na první pohled opravdu zaujmout a ten jeden bod si za tu snahu zaslouží. (2/10) ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Jestli někdo uvěřil nebo věří, že tohle není žádná fikce a jde o natáčení reality a kriminální práce detektivní firmy, je u mě naprosto naivní snílek, který si neuvědomuje kam zajde televizní produkce kvůli sledovanosti. Nudné, stále dokola se opakující scénáře bez špetky originality plné herců, kteří neumějí hrát ani sami sebe. Sečteno a podtrženo, raději se na to nedívejte ať nepřijdete i o tu poslední kapku důvěry v televizi. ()

RedAK 

všechny recenze uživatele

Jestli nikdo, tak minimálně Tekin Kurtulus musí dostat jednu hvězdu za svoje jméno. Jestli někdy budu mít děti, tak jedno se bude jmenovat Tekin a druhé Kurtulus. Bez debaty. ()

woody odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je vskutku impozantní zážitek. Jak vydržím poměrně hodně, tak z tohohle seriálu se mi dělá tak nějak fyzicky blbě. Nevím jestli je to tou kadencí střihů, úhlů, pohledů herců do kamery a celkově nezměrné blbosti nebo je v tom nějaký vyšší prvek. Ale ty hlášky bych tesal do kamene: "Jeho chování bylo velice prapodivné. Vyhodil koženou brašnu do koše na papír. Copak asi tajemný tatér skrývá?" (nikdy bych netušil, že napíšu větu obsahující slovní spojení "tajemný tatér", ale ono to tam fakt bylo). Těším se na den, kdy bude Ingo a jeho knír patřit ke stálicím české televizní zábavy stejně jako Schimanski a jeho bunda a Simír a jeho rozflákané BMW. ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Cha! Mno Lenßen a spol. je teda fakt prvotřídní lahůdka... Nějakým záhadným způsobem jsem přežil sledování zhruba čtyř pěti dílů, takže mám nakoukané schéma (dokonce si dovolím říct, že jsem něco jako odborník a asi si otevřu vlastní kancelář vyšetřovatelů, když je to taková snadná prča)... Objeví se problém ("Někdo mi nechává před bytem usekaný slepičí hlavy."). Objeví se nejpravděpodobnější tvůrce problému (soused řezník). Objeví se ohrožení klienta (Katja Hansenová/Tekin Kurtulus v poslední vteřině strhnou dylinní slečnu zpod kol rychle projíždějícího vozu místní drůbežárny...). Objeví se šokující zvrat na závěr ("Jak jsi mohla? Byla jsi moje nejlepší kamarádka!"). Chvílemi to bylo až slastné, vychvalovat se, že po deseti vteřinách jsem byl schopen určit pachatele, zkrátka lahůdka. ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Nikdo mě nepřesvědčí o tom, že v závěru jednoho dílu záběr na zatýkání (neprší) + záběr na strkání zatčeného do auta (leje) + záběr na celou scénu z jiného úhlu (neprší) nebyl záměr! Ženiální. ()

TheMaker odpad!

všechny recenze uživatele

Kromě úvodní znělky tento seriál stojí opravdu za nic. Chápu, o co se tady tvůrci snažily, ale takhle to nejde. Už jenom ti herci - jsou opravdu strašní. Ale možná, že se to nektěrým lidem bude líbit ...... ()

tron odpad!

všechny recenze uživatele

Chcem sa spýtať - máme právo (v rámci Európskej únie napríklad) zakázať jednému národu nakrúcať filmy a seriály? ()

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Levný poloamatérský brak-kde jinde než v laciné televizi Nova a za laciné peníze! Brak který se navíc snaží tvářit seriózně a realisticky (záběry skrytých kamer apod.) Ale přitom je jen a jen naivní.. V Německu už to holt zřejmě nefrčí, ale tady, tady se to bude určitě líbit, známe přeci svoje věrné publikum ne? Je to ubohost, nic dobrého se o tom fakt nedá napsat, ale nejvíc mě, viděl jsem jen tak náhodou a nechtěně pár dílů, dokázal vytočit ten příšerný dabing který je zde silně smyšlený a dementní jakbysmet, překřikující se lidé, uječené a hysterické ženské, použitá slova která by se u nás dala označit za slang a některé z nich se dají do němčiny jen stěží přeložit, tak když to nejde tak si to přeložíme po svém ne? Jednak se to tedy nedá ani pořádně poslouchat, natož vnímat a nějak uceleně sledovat. Opravdu nevkusné navíc ještě s převážně nesympatickými hlavními aktéry-kteří jsou někdy arogantní, někdy zas drzí ale převážně si myslí že jsou Ti nejchytřejší na světě zejména sám Lenssen. Holt němcům se také líbí všechno, ale to ještě neznamená že se to bude líbit nám ! Nejsem masochista! ()

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je přímo lahůdka pro "náročné" diváky. Čert vem posrané psychologické seriály (neznám ani jeden), tohle je kolosální útok Německa na celou Evropu, pak že se historie neopakuje. 10% ()

xxmartinxx odpad!

všechny recenze uživatele

Má to možná zajímavý nápad, ale provedení je příšerné. Pár jsem viděl, ale dokoukat je do konce chtělo hodně trpělivosti. Na seriál točený tímhle stylem by byly zapotřebí nějaké ty herecké výkony, které jsou ovšem na úrovni horší argentinské telenovely... Je to vážně smutné, že skvělý námět naprosto ostudně ztroskotá svým provedením... Mohlo to být něco, ale není. ()

Zíza odpad!

všechny recenze uživatele

Néé, už néé. To radši teleblbíz!! Přiznala bych se i k uctívání ďábla, kdyby mi tohle pouštěla inkvizice... Jen aby to vypnuli. ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je pro fajnšmekry, opravdu a štípněte mě někdo, jestli se mi to nezdá. Kdybych se tomuhle pořadu nevyhýbal obloukem, mohl jsem dělat šéfa Vítu Bártovi a jeho ABL. ()

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Lenssen & spol. aneb další německý skvost do českých televizí. Po úspěšné Kobře 11 se nova rozhodla vsadit na další západní seriál, který zavání úspěšností. Tentokrát se jedná o dílko, které se snaží tvářit jako něco neuvěřitelně reálného. Pomocí různých skrytých kamer, cenzurovaných SPZ na automobilech a hlavně informačních okének s časem a dnem získává originální nádech jakési reality show, ovšem vše se topí v neuvěřitelně trapném rosolu. Každý díl se odehrává neuvěřitelně přímočaře a člověku dá pořádně zabrat, aby 'to' vůbec dokázal dokoukat. Navíc jsou si jednotlivé díly podobné, až se zdá, že scénárista jen přepsal dialogy a děj byl přesunut na jiné... Je to opravdu hrozné, a to jsem se ještě nezmínil o tupém komentáři mimo obraz. Děs, děs, děs, doporučuji se vyhnout širokým obloukem. 0% ()

Reklama

Reklama