Reklama

Reklama

Ae-kyung je namyšlený frajírek a dědic, kterému jeho dědeček odkázal obrovské bohatství. Jenže dědečkova závěť bude platná pouze za splnění podmínky, že bude přeložen do Boramské střední školy v Gangwondo, kde musí odmaturovat. Po případném nedokončení studia, bude veškerý majetek věnován na charitu. Tak se Jae-kyung z pohodlného života v přepychu a luxusu stěhuje do malého městečka a nastupuje dle závěti do Boramské střední školy. Ze začátku si nemůže zvyknout na zdejší školu a veřejnost, snaží se obejít dědečkovi podmínky přes úplatky a rvačky. Jae-kyung zde však potkává milou a krásnou dívku Choi Eun-hwan (trpící Hypertrofickou kardiomyopatií), do které se zamiluje, rázem se z namyšleného a drzého sobce začíná stávat dospělý muž. Bude Choi Eun-hwan opětovat jeho lásku a podaří se jí překonat velice zákeřnou nemoc? (Káronoš)

(více)

Recenze (79)

Suzana 

všechny recenze uživatele

Ano, dostala jsem chuť na něco sladkého a tak jsem v lednici sáhla po asijském dortíku. Zprvu chutnal obstojně – řekla jsem si, že to snad ani nebude tolik kalorické… ale pak jsem narazila na náplň s příchutí melancholické vanilky, do které se vkrádala jakási pachuť často opakované asijské ingredience tragiky a konec ji smutně završila nadstavovaná šlehačka posypaná pálivou skořicí, které vháněla slzy do očí. Dortíček hezký na první pohled, ale jakmile ho slupnete, vzápětí zapomene jak vlastně chutnal. Pokud však máte sladké podobného charakteru v oblibě, jistě si Michelinovu hvězdičku směle přidáte. ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Moze obsahovat spoilery Pri pozerani tohto filmu som sa uistil v dvoch veciach. Prva - korejske romance su si podobne ako vajce vajcu (vynimky sa samozrjme najdu). Druha - aj napriek tomu je kazda z nich krasna. Trochu ma zaraza, ze korejsky reziseri sa tak s oblubou vracaju stale k rovnakej teme - a to je smrt milovaneho. Ano, je to uderny namet a da sa z neho vela vytazit, pozerat vsak to iste po desiaty krat uzproste nieje ono. Na druhu stranu vzdy ma ohuri ten krasny jemny humor, dychvyrazajuce napady, nadherna hudba....korejci s vytvorili vlastny filmovy podzaner, pri ktorom vzdy dostanete x-tu variaciu na to iste, ale takisto aj prenadhernu porciu romantiky. Takze. Bud sa tych sladuckych filmikov skor ci neskor prejete, alebo vas ta romanticka nadhera zakazdym opanta. Ja som podlahol :) (8.5/10) ()

Reklama

gegina31 

všechny recenze uživatele

Další celkem povedený korejský romaťák. Ale bohužel má jednu vadu, není to A moment to remember. Neubránila jsem se srovnání, určitá podoba tam je. Každopádně v tomhle milionáři mi vadilo přehrávání některých členů hereckého týmu. A ani ve mě ten film nevyvolal tolik emocí, kolik by měl. Slabší mravenčení v břiše u romantických scén, slzička vlastně taky ani nebyla. To u Moment to remember jsem si některé scény pouštěla dokola a tekly potoky slz. Šmarja, zase to srovnávání... :) Ale pořád dobrý. Korejci mají na tyhle filmy talent. ()

Mikah 

všechny recenze uživatele

Námět na první pohled nezaujme, protože zdánlivě nevybočuje z jihokorejských romantických filmů, ale i do tak neoriginálního tématu dokázali tvůrci vložit hloubku a obrovský cit a vytvořit tak nádherný, snivý a dojemný snímek. Někdo je osočí za citové vydírání, ale já tam žádné citové vydírání nevnímám, vidím jen překrásný film plný čisté romantiky. Je to jeden z mála filmů, které mě rozbrečely a navíc hlavní dvě postavy jsou tak rozkošné, že tak hezký pár jsem snad ještě neviděla... Pro mě jeden z nejkrásnějších filmových zážitků vůbec. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Asi jsem vážně malinko ujetá na korejské filmy. Jižní Korea točit filmy umí. Hlavní hrdina se mi moc líbil, opravdu mu to moc slušelo a ta bílá košile, hmm. A to na korejce nejsem. Dějově filmu ale ještě něco chybělo, tak proto dávám jen 80%. Chvílema mi to přišlo, že je v tom trochu ameriky a to mi docela vadilo. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama