Reklama

Reklama

Jeden z nejúspěšnějších televizních seriálů se dočkal i celovečerního filmového zpracování. Populární rodinka Simpsonových ze Springfieldu tentokrát čelí globálním výzvám a Homer provede nejhorší věc svého života... Homer totiž do jezera vypustí jímku s exkrementy svého oblíbeného pašíka. Pro springfieldské jezero, které už takhle slouží jako oblíbená skládka občanů a dosahuje maximálního stupně znečištění, je to poslední kapka. A je to i poslední kapka v poháru trpelivosti prezidenta. Ten se proto rozhodne nepohodlné město zcela izolovat pod speciálním skleněným poklopem a oficiálně ho vymazat ze všech map. Jenže s tím se Homer smířit nehodlá… (TV Prima)

(více)

Diskuze

Carodej_pes

Carodej_pes (hodnocení, recenze)

to Betmän: Kdyby sis přečetl všechny mé předchozí příspěvky, tak víš. ;-)
Na stránkách CineStaru bylo donedávna uvedeno, že film budou promítat s českými titulky. Já jsem psal dotazný email, ohledně českého dabingu, a bylo mi odpovězeno, že až dostanou kopii, tak se uvidí, jestli to co napsali platí anebo ne. Pokud ne, tak že to změní. No a dnes se to změnilo.

Betmän

Betmän (hodnocení, recenze)

mikesz: z čeho soudíš, že Cinestar už kopii dostal? podle toho, co já vim, distributor bude rozvážet kopie nejdřív dneska, spíš až ve středu. Pottera taky minulej tejden přivezli na poslední chvíli. co já vim, tak ve Village sou rádi, že stíhaji půlnoční premiéru.

Biggy

Biggy (hodnocení, recenze)

Je fakt, že dvě poslední série jsou o dost víc sprostější a drastičtější, považuji za klasiku prvních 13, kdy v dabingu Homera exceloval Vlastimil Bedrna ;)

Dyzlektyk

Dyzlektyk (hodnocení, recenze)

Já se jen bojím že film bude spíš "v duchu" novějších sérií. Jsem sice velký fanda simpsonů ale to, co si tvůrci vymýšlejí ve většině nových dílů mě už nutilo k zamyšlení, jestli by už nebylo lepší nechat tuhle rodinku odpočívat v pokoji.. Ale třeba mě film překvapí kvalitou starších epizod - jsem zvědav..

Toj

Toj (hodnocení, recenze)

Ja mam opacny problem... Nevi nekdo jestli to pujde v Praze do kin nekde v puvodnim zneni s titulkama? Ve Village cinemas (Andel), kde obvykle maji titulkove kopie nic neni a ve Slovanskem dome je jenom pro cizince v originalnim zneni bez titulku. Je mozny, ze to v Praze nikde nepujde s titulkama? To by byla hrozna skoda, uznavam kvality Simpsonovskeho dabingu, ale tim se vytrati dost vtipu.

Lima

Lima (hodnocení, recenze)

Franta Fuka tomu dal 60% a docela to zdrbal. Ovšem z jeho slov je poměrně zřejmé, že moc velký fanda do Simpsonů není....

oLí

oLí (hodnocení, recenze)

Díky, s titulkama by to bylo naprd... hroznej nezvyk a nestíhal bych všechny ty kreslený vychytávky.. a asi by vtípky s titulkama neměly ten pravej efekt

Carodej_pes

Carodej_pes (hodnocení, recenze)

to oLí: Psal jsem do CineStaru email s dotazem ohledně toho dabingu. Odpověděli mi tohle:

Zatím Vam bohužel nemuzu sdelit, jakou kopii tohoto titulu dostaneme,
sledujte nas aktuální program, kde to bude uvedeno. Uvedomuji si, ze mame
zatím v seznamu planovanych premiér napsano, ze tento film bude s titulkama,
nicméně je mozne, ze nakonec budeme mit dabovanou verzi i proto, ze ukazky
jsou v cestine...

Satan

Satan (hodnocení, recenze)

Má nedůvěra je ušlapána posledními trailery. Čert to vem, tohle bude bomba a těším se jako malý kluk :o)

monolog

monolog (hodnocení, recenze)

Look uuuup, it is a spidey-pig! Spidey-pig, spidey-pig...

Jen aby to stálo za to. První film od Lovců lvů, na kterej chci jít skutečně do kina z vlastní vůle.

lakikaki

lakikaki (hodnocení, recenze)

Fakt sorry za výraz, ale tak debilných kokotov, čo hodnotia film piatimi hviezdičkami mesiace (či dni, to je jedno) pred premiérou fakt nepochopím, nepochopím ako môžu byť ešte nevymazaní z ČSFD... Mal som potrebu sa vyspovedať, ďakujem za pochopenie

SpeedyCZ

SpeedyCZ (hodnocení, recenze)

Hodnocení bylo odblokováno a už se tam objevili uživatelé, kteří film "viděli" :D

Dan9K

Dan9K (hodnocení, recenze)

trailer číslo 6 je špička....prezident Schwarzenegger.... Vůbec nejvíc mě dostalo to Homerovo listování Biblí. To jsem spadnul ze židle :-). Já se nemůžu dočkat!!! Nejvíc mě dostává ta monumentálnost.

play@peace

play@peace (hodnocení, recenze)

hmm, taky jsem na to díval a je to dost divný... :\, víc se ale těším na celovečerák Futuramu, která je mi daleko blíž

DJ Obelix

DJ Obelix (hodnocení, recenze)

Tak zaver traileru c. 5 me uplne odrovnal. Jestli jsem doted pochyboval, tak ted uz je jasne, ze to bude naprosta bomba. Spiderpig, spiderpig, does whatever spiderpig does ... look ouuuut, here comes the spiderpig :-DDD

Zaplman

Zaplman (hodnocení, recenze)

Tohle bude bomba seriálu dávám *****.Škoda že ve filmu nebude mluvit pan Bruder který skvěle namluvil Šášu Krastyho.

Renton

Renton (hodnocení, recenze)

Právě jsem viděl v TV naprosto dokonalou epizodu, kterou jsem s téměř jistotou nikdy předtím neviděl!
Byla nějakých 15 let stará, přesto do detailu funkční a zábavná. Jestli tohle dokáže celovečerák ne překonat (tomu prostě nevěřím), ale jen vyrovnat, bude to krásný zázrak a imho i skvělá tečka za seriálem (což je v dnešním světě peněz a nekonečných pokračování nevalných kvalit jen zbožné přání)...

JohnnyD

JohnnyD (hodnocení, recenze)

Dudek: rofl, božský trailer "I was elected to lead, not to read!" :D ... ten typický homerovský absurdný humor ... a ta hudba! to je to najvtipnejšie na celom trailere!

Torision

Torision (hodnocení, recenze)

CheGuevara : Proto na to razíme taky všichni do kina,ne? :) Dudek : Toho se nebojím,myslím,že celou dobu(tj od r. 1989) si schovávali ty nejlepší gagy na tenhle fillm.....no,to možná ne,ale toho,že by to nebyla bomba,se nebojím :)

CheGuevara

CheGuevara (hodnocení, recenze)

Slabé neslabé. Tohle bude minimálně v tuzemských kinech naprostý trhák! Holt s dabingem si to nikde nestáhnete. Toť má prognóza. Ale na kvalitu filmu jsem taky zvědav.

Související novinky

Zlaté glóby vyhlášeny, ale nepředány

Zlaté glóby vyhlášeny, ale nepředány

14.01.2008

Jak již bylo řečeno, oficiální ceremoniál předávání Zlatých glóbů byl zrušen poté, co se ho rozhodli bojkovat i samotní herci, aby tak podpořili již několik týdnů se táhnoucí protestní stávku… (více)

Nominace na Zlaté globy

Nominace na Zlaté globy

13.12.2007

Ve čtvrtek 13.12.2007 ráno byly vyhlášeny nominace na Zlaté globy. Zatímco porotu, která rozhoduje o udělování Oscarů, tvoří filmoví tvůrci, Zlaté globy udělují novináři. Mezi nominacemi na letošní… (více)

Český pirát Simpsonových byl dopaden

Český pirát Simpsonových byl dopaden

22.08.2007

Už je tomu skoro měsíc, co na internet unikla exkluzivní pirátská nahrávka snímku Simpsonovi ve filmu s českým dabingem. Což není ostatně nic neobvyklého, takových kinoripů (ilegální kopie filmu… (více)

LFŠ 2007 je tady!

LFŠ 2007 je tady!

16.07.2007

Ak máte radi filmy, hudbu a zároveň pohodovú a priateľskú atmosféru, čoskoro sa vám začnú letné Vianoce. Konkrétne v Uherskom Hradišti, kde sa od 20. do 29. 7. bude konať Letná filmová škola 2007,… (více)

Reklama

Reklama