Reklama

Reklama

Jeden z nejúspěšnějších televizních seriálů se dočkal i celovečerního filmového zpracování. Populární rodinka Simpsonových ze Springfieldu tentokrát čelí globálním výzvám a Homer provede nejhorší věc svého života... Homer totiž do jezera vypustí jímku s exkrementy svého oblíbeného pašíka. Pro springfieldské jezero, které už takhle slouží jako oblíbená skládka občanů a dosahuje maximálního stupně znečištění, je to poslední kapka. A je to i poslední kapka v poháru trpelivosti prezidenta. Ten se proto rozhodne nepohodlné město zcela izolovat pod speciálním skleněným poklopem a oficiálně ho vymazat ze všech map. Jenže s tím se Homer smířit nehodlá… (TV Prima)

(více)

Recenze (1 259)

Nuala 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že film za seriálem trošku zaostává, jak co se nápadů týče, tak svým humorem. Přesto jsem se nenudila a musím říct, že Bartova jízda na skatu mě hodně pobavila.. Celkově mě Simpsonovi nezklamali a navíc film zase přináší něco nového a neokoukaného... Takže je nakonec dobře, že jej natočili.. ()

ZoltanCZ 

všechny recenze uživatele

Simpsonovi ve filmu se povedli. Ale přesto to není na plný počet, jsem přece jen trochu zklamán, hodně opakujících se vtipů, které známe ze seriálu, už vlastně ani nepůsobí směšně a trochu mě scházela nějaká třešnička na dortu, něco nového (což je ale asi po 18 sezonách seriálu opravdu těžké). Přesto jsem se velmi dobře pobavil. 7,5/10 ()

Joe321 

všechny recenze uživatele

Za Toma Hankse hvězdička navíc. Jinak jak někdo někde řek, jsou to čtyři obyčejné průměrné spojené díly, i když to má své chvilky. - "Hello, I'm Tom Hanks. The US Government has lost its credibility so it's borrowing some of mine." ()

Morloth 

všechny recenze uživatele

Možná, že jsem čekal, že se vícekrát zasměju, ale rozhodně je to velmi podařené dílko. Sice jsou to jen čtyři díly Simpsonů za sebou, ale na druhou stranu, co Simpsonům chybí, že? Vytknul bych asi nepříliš silný děj a sem tam přílišnou nahuštěnost vtipů, občas jsem už jen koukal a ani se nezasmál, ale rozhodně jsem rád za to, že jsem viděl. ()

HappySmile 

všechny recenze uživatele

Simpsonovi všichni známe a víme, že je to skvělej seriál, proto jsem toho od filmu taky hodně očekávala a byla sem zvědavá, jestli tvůrci dokážou do filmu dát tolik dobrých scén jako do seriálu, aby to neztrácelo dech a zároveň aby to nebylo moc přeplácené. Byla jsem mile překvapena, film dosahuje stejné kvality jako seriál a je tam hodně opravdu povedených scén. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Trochu slabší než jednotlivé seriálové díly (kromě posledních sérií, kterým poněkud dochází dech), ale jinak opravdu dobrý celovečerní animák. ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Ach! Jak já miluju postavu Homera Simpsona. Když jsem slyšel o tom, že bude film Simpsonovi čekal jsem přiblblou kravinu parodující seriál. Ale! Tento film mě opravdu bavil. Příběh byl zajímavý a vtipný. Scéna --> kdy říkají "pokračování příště , vlastně hned" --> byla úžasná, nachytal jsem na to kámoše:D:D. 90% ()

zdenotvor 

všechny recenze uživatele

Nečakal som že aj Simpsonovci vo filme sa dokážu priblížiť seriálu. Bolo to veľmi príjemné a vtipné. Homer je proste frajer a jeho výroky vyvolávajú záchvaty smiechu. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Jakožto obrovskej fanda seriálu, nemůžu hodnotit jinak, než plnou palbou hvězd! Přišlo něco, co si spoustu lidí přálo, přišlo to v 3Déčku a přišlo to i s celkem originál nápadem a pointou filmu, která se trochu odráží i do další série, jenž přišla po filmu... Hrozně moc hlášek z The Simpsons movie chytlo za srdce všechny okolo v našem skromným městečku a cca před těma 10 lety nevím o člověku, co by neznal hlášky " to mi uviděj holky nudli" či " spider-vepř, spider-vepř, umí hlavou dolů lézt". Za mě animovaná topka, u které bych někdy rád uvítal i nějaký to celovečerní filmový pokračování! 90% ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Naštěstí to dopadlo tak, jak si každý přál, tudíž na výbornou. Kadence vtipů je na maximu, vypointování vtipů také (i ono spektakulární vyvrcholení Bartovy jízdy na skateboardu), příběh je klasicky simpsňácký a animace také :). Někdo si zde stěžoval na výskyt gagů, které již byly viděny v seriálu. To je sice pravda, nicméně jsou asi 4, navíc skvěle - jak už bylo zmíněno na začátku - vypointované, tudíž se jim člověk tak jako tak zasměje. Výtky nemám, tudíž nemohu dát jiné hodnocení, nežli plné. ()

Jino 

všechny recenze uživatele

No seriálům se to nemá šanci vyrovnat, ale je to možná lepší než poslední série. Každopádně je to pořád super. Ale co mě docela nakrklo byla ta část kdy se Bart opil - myslím, že tohle neměli tvůrci ani za potřeby, ano bylo to sice vtipné, ale myslím si že bez téhle pasáže by se Simpsonovi ve filmu obešli. A strašně moc mi schází dabing Vlastimila Bedrny, ten je nenahraditelný - sice pan Zavřel není špatný, ale nikdo neumí takového Homera jako pan Bedrna. Ale i tak to nemění nic na mém hodnocení protože lepší kreslený film prostě není. ()

dezorz 

všechny recenze uživatele

Ziadne velle platno, ziadne velke temy, ziadna pulitzerova cena. Simpsonovci ako ich pozname, len nechutne dlhi. Naco platit kino za nieco, co ide v teke zadarmo, ako povedal homer. ()

shyster 

všechny recenze uživatele

Sestupná kvalita seriálu se potvrdila i ve filmu (paradoxně je to i tak nadprůměrný snímek, jenže se nevyhne srovnáním s první 10.řadami). Film je mátožný a až na pár skvělých momentů, je to stále simpsonový průměr (jako poslední série seriálu). ()

DrBuznička 

všechny recenze uživatele

Gagy mě opravdu nedostaly. Ty co mě doopravdy rozesmály dokážu spočítat na prstech jedné nohy. Je to prostě... nuda. Neudrží mě u obrazovky. Sledoval jsem je na DVD a prostě když jsem se pár minut nedíval, neměl jsem pocit že o něco přicházím. Líbilo se mi apokalyptické ztvárnění springfieldu před totální destrukcí. Líbil se mi Tom Hanks. To je vše na co si vzpomínám. Dost na jeden díl seriálu, málo na film. Nuda nuda nuda. Simpsnovi jsou TV film. Neokázalé spojení několika epizod. Nic do kin ()

MCZ 

všechny recenze uživatele

Fajn, jedna věc je, že co se vtipnosti týče, nedá se s klasickými Simpsonovými tento film vůbec srovnávat, druhá ovšem je, že díky té spoustě trapných pokusů a narážek se kvalitativně blíží posledním u nás vysílaným řadám (16., 17. a další), takže opravdu bída. 4/10 ()

Petoss1 

všechny recenze uživatele

Strelená rodina ,ktorá dosiahla celosvetový úspech vďaka svojej genialite! Kto to nevidel a je fanúšikom tak nech to ihneď napraví. 85% ()

Nach 

všechny recenze uživatele

K té páté hvězdičce neměla tato rodinka daleko. Jako vždy se jí daří vtipkovat na správných místech a ve správný čas. U současných komedií již velice vzácné. Naopak mě trochu mrzí ta část příběhu, která je pojata vážněji, konkrétně rozdělení rodiny a následné usmiřování. I když chápu, že je pro příběh důležitá, občas jsem měl díky ní tendenci si říct, že je to trochu natahované. Ale stejně, čert to vem, protože Simpsonovi ve filmu dělají filmové branži čest a těch pět procent stejně někde vydloubá Ralfík z nosu. 80% ;) ()

Související novinky

Zlaté glóby vyhlášeny, ale nepředány

Zlaté glóby vyhlášeny, ale nepředány

14.01.2008

Jak již bylo řečeno, oficiální ceremoniál předávání Zlatých glóbů byl zrušen poté, co se ho rozhodli bojkovat i samotní herci, aby tak podpořili již několik týdnů se táhnoucí protestní stávku… (více)

Nominace na Zlaté globy

Nominace na Zlaté globy

13.12.2007

Ve čtvrtek 13.12.2007 ráno byly vyhlášeny nominace na Zlaté globy. Zatímco porotu, která rozhoduje o udělování Oscarů, tvoří filmoví tvůrci, Zlaté globy udělují novináři. Mezi nominacemi na letošní… (více)

Český pirát Simpsonových byl dopaden

Český pirát Simpsonových byl dopaden

22.08.2007

Už je tomu skoro měsíc, co na internet unikla exkluzivní pirátská nahrávka snímku Simpsonovi ve filmu s českým dabingem. Což není ostatně nic neobvyklého, takových kinoripů (ilegální kopie filmu… (více)

LFŠ 2007 je tady!

LFŠ 2007 je tady!

16.07.2007

Ak máte radi filmy, hudbu a zároveň pohodovú a priateľskú atmosféru, čoskoro sa vám začnú letné Vianoce. Konkrétne v Uherskom Hradišti, kde sa od 20. do 29. 7. bude konať Letná filmová škola 2007,… (více)

Reklama

Reklama