Reklama

Reklama

Jeden z nejúspěšnějších televizních seriálů se dočkal i celovečerního filmového zpracování. Populární rodinka Simpsonových ze Springfieldu tentokrát čelí globálním výzvám a Homer provede nejhorší věc svého života... Homer totiž do jezera vypustí jímku s exkrementy svého oblíbeného pašíka. Pro springfieldské jezero, které už takhle slouží jako oblíbená skládka občanů a dosahuje maximálního stupně znečištění, je to poslední kapka. A je to i poslední kapka v poháru trpelivosti prezidenta. Ten se proto rozhodne nepohodlné město zcela izolovat pod speciálním skleněným poklopem a oficiálně ho vymazat ze všech map. Jenže s tím se Homer smířit nehodlá… (TV Prima)

(více)

Recenze (1 260)

LordMack 

všechny recenze uživatele

Co napsat, tenhle film nemá chybu. Člověk miluje seriál a bojí se, aby se to filmem nepokazilo. Pak vidí film a nemůže se udržet v židli a smíchy padá ze židle. Tenhle film je pro mě legenda. ()

Doncek 

všechny recenze uživatele

Do seriálu vloží autoři pomalu duši a do filmu nedali teda skoro nic, nebo nedali to co bych čekal. Čekal jsem nadupanější a vtipnější simsny než kdy předtím a to se nestalo... u mě průměr ()

Odpocivadlo 

všechny recenze uživatele

Nehorázna zábava, veľmi vtipné, Homer to vždy vedel zaklincovať alae tu to urobil excelentne, hlášky 100% príbeh 100%. Všetko bolo také absurdné že sa natom nedalo nesmiať. Výborný film o legendárnych postavičkách z legendárneho seriálu. 100% ()

xpaja 

všechny recenze uživatele

Film jsem viděl po několika letech. Měl jsem ho zafixovaný jako velké zklamání a promarněnou příležitost. Teď mi to až tak hrozné nepřišlo. Ve filmu je spousta skvělých nápadů a odkazů na původní seriál. Děj možná občas trochu přestřelí. Neskutečně ho však sráží zcela zbytečný a laciný situační humor založený na tom, že Homer do něčeho narazí, někam spadne, něco na něj spadne atp.. Což je v podstatě to samé co mi vadí v posledních sériích seriálu. V prvních sériích simpsonovi fungovali jako skvělá sociální satira a tyto laciné zbytečnosti nepotřebovali. Ale chápu, že autoři chtěli film i seriál přiblížit širšímu publiku včetně dětí. Dávám --- == 68 % == --- . ()

Reiner 

všechny recenze uživatele

Celovečerní Simpsonovi? Proč ne! Je to skvělá ukázka lidské tvořivosti a nápadu :) Každopádně to není na plný počet * protože přeci jen už to není co bývalo. Každý stárne ... a evidentně i Simpsonovi. ;) ()

ZHODNOTITEL 

všechny recenze uživatele

Na film bylo zapotřebí najít velké téma, a bááááň velkééé téma je. Takže se to vlastně od krátkých 20ti minutových seriálových příběhů krásně odlišuje a přitom zábava zůstává neměnná. ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele

Co takhle udělat z jednoho z nejoblíbenějších seriálů všech dob 80ti minutový film... Nejde úplně o snadný úkol, ale scénáristé vedeni Silvermanem se toho zhostili skvěle! Hlavní příběh vyšel skvěle - "apokalypsa", Homerův vztah k městu. Obrovskou silou snímku je to, kdy jde do kin. Jsme před 19. sérii, tedy v období samotného vrcholu seriálu. Díky stabilně silné základně fanoušků se netřeba bát, že by film nevydělal. Dnešní podoba seriálu už ani zdaleka nemá takové postavení mezi ostatními. Kvalita šla výrazně dolů - děj je až moc jednoduchý, nebo moc složitý, či žádný vlastně není. Film spustil poslední tažení žluté rodinky. Vrchol prodloužen troufám si řict, že od 4 roky určitě, lze uznat 5, či 6. Nicméně sestupné tendenci se už ubránit nelze. Tohle je pro mne jeden z těch filmů, který jsem viděl 50x, ale i tak se u něj zasměji, či dokonce ( a to fakt nebývá u žluté rodinky běžné) mě dojme. 100% ()

cimrman2. 

všechny recenze uživatele

Žlutou rodinku jsem nikdy moc nehltal a tady jsem dostal tak nějak to co jsem očekával! Je pravda že to byly spíše slepené epizody než nějaký pořádný film. Pár vtipných narážek vtípků a prostě to co je pro SIMSNY typické. Ideálka pro rodinný večer ()

Pisoarec 

všechny recenze uživatele

Dávám pět hvězdiček, přestože je tu dává skoro každej, ale dávám je naprosto oprávněně. Člověk, kterej Simpsonovi aspoň trochu sleduje a má trošku přehled, tak se u tohohle filmu prostě musí bavit. Někdy sou ty gagy fakt vyloženě debilní, ale to vážně nejde se jim nesmát, protože to sou prostě Simpsonovi. Celovečerák zkrátka dopad výborně a je to dobře, tvůrci dokazujou, že humor z nich ještě pořád nevyprchal. Co ještě dodat? ()

COLOR 

všechny recenze uživatele

Z celého filmu ma najviac pobavilo dabovacie štúdio, ktoré jednu zo Schwarzeneggerových hlášok prispôsobilo na české pomery :) ()

Muso 

všechny recenze uživatele

Čo na tom, že väčšinu fórov sme už videli predtým v seriáli..Komu to vadí keď Homer vo filme šlape jak sa patrí,uvidíte tu drvivú väčšinu všetkých postáv a to množstvo vtipov určite nestihnete na jeden krát vychytať. Osobne sa mi asi najviac páčili odkazy a paródie na iné filmy. Simpsons Big Up! ()

wobufet 

všechny recenze uživatele

Tak jsem film konečně shlédl. A spíše zkalmal, než potěšil. Jak se všude psalo kolik na tom maká scénaristů atd, čekal sem prostě víc. Začátek byl vynikající a do části kdy rodinka opustila město, jsem se bavil. Pak ouha, šlo to do kytek. Příběh slábl, zasmál jsem se jen u Ralpha s bublifukem a doteď nechápu proč prostě tu zed neprorazili, když se objevila prasklina. Celé do připomínalo jednu velkou epizodu s přehnaným happy endem. ()

hiro14 

všechny recenze uživatele

podla mna najlepsi film tohto roka , jednoducho simpsonovci su najlepsi , skoda ze tu bola len jedna scena s panom burnsom ()

Související novinky

Zlaté glóby vyhlášeny, ale nepředány

Zlaté glóby vyhlášeny, ale nepředány

14.01.2008

Jak již bylo řečeno, oficiální ceremoniál předávání Zlatých glóbů byl zrušen poté, co se ho rozhodli bojkovat i samotní herci, aby tak podpořili již několik týdnů se táhnoucí protestní stávku… (více)

Nominace na Zlaté globy

Nominace na Zlaté globy

13.12.2007

Ve čtvrtek 13.12.2007 ráno byly vyhlášeny nominace na Zlaté globy. Zatímco porotu, která rozhoduje o udělování Oscarů, tvoří filmoví tvůrci, Zlaté globy udělují novináři. Mezi nominacemi na letošní… (více)

Český pirát Simpsonových byl dopaden

Český pirát Simpsonových byl dopaden

22.08.2007

Už je tomu skoro měsíc, co na internet unikla exkluzivní pirátská nahrávka snímku Simpsonovi ve filmu s českým dabingem. Což není ostatně nic neobvyklého, takových kinoripů (ilegální kopie filmu… (více)

LFŠ 2007 je tady!

LFŠ 2007 je tady!

16.07.2007

Ak máte radi filmy, hudbu a zároveň pohodovú a priateľskú atmosféru, čoskoro sa vám začnú letné Vianoce. Konkrétne v Uherskom Hradišti, kde sa od 20. do 29. 7. bude konať Letná filmová škola 2007,… (více)

Reklama

Reklama