Reklama

Reklama

Jeden z nejúspěšnějších televizních seriálů se dočkal i celovečerního filmového zpracování. Populární rodinka Simpsonových ze Springfieldu tentokrát čelí globálním výzvám a Homer provede nejhorší věc svého života... Homer totiž do jezera vypustí jímku s exkrementy svého oblíbeného pašíka. Pro springfieldské jezero, které už takhle slouží jako oblíbená skládka občanů a dosahuje maximálního stupně znečištění, je to poslední kapka. A je to i poslední kapka v poháru trpelivosti prezidenta. Ten se proto rozhodne nepohodlné město zcela izolovat pod speciálním skleněným poklopem a oficiálně ho vymazat ze všech map. Jenže s tím se Homer smířit nehodlá… (TV Prima)

(více)

Recenze (1 259)

matow 

všechny recenze uživatele

Dlho som čakal a dúfal že zrealizujú Simpsons Movie a dúfam do budúcna že ich bude viac.Potešilo,pobavilo,splnilo očakávania takže plný počet. ()

marrrrian 

všechny recenze uživatele

Jeden skoro hodinu a pol trvajúci diel seriálu. A preto je to taká bomba. Nesnaží sa to byť výnimočné megadielo, ale len dostáť svojmu menu. Samozrejme, kvôli svojmu menu a fanúšikom sa z toho tak trochu megadielo stalo. Ale po tých stovkách odvysielaných epizód a dlhoročného úspechu, to nie je nič, čo by prekvapilo. ()

belinko 

všechny recenze uživatele

Skvele som sa bavil :) Tento film bol ako 83minút dlhá časť simpsonovcov, prešlo to rýchlo, no ja som sa naozaj skvele bavil :) skvelé vtipy, príbeh, zápletka i rozuzlenie :) ()

vooddoo 

všechny recenze uživatele

Seriál mám hodně ráda, a proto jsem se na film moc těšila. Ale podle mě se to v podstatě od seriálu nijak moc neliší. Některé scény jsou ovšem skvělé (Spider - vepř). Je to jako pustit si několik dílů seriálu. Ale pořád je to fajn. Bavila jsem se, takže dávám čtyři hvězdičky. Určitě se na film ještě někdy kouknu znovu. ()

Scaevola 

všechny recenze uživatele

Příběh sice zaujme, ale vtípky jsou spíše šroubované než promyšlené. Co však nad míru potěší, jsou skeče při závěrečných titulcích. ()

vika.evil 

všechny recenze uživatele

Pěkně propracovaný díl s rodinkou simpsnů.Hlášky,které vám doslova zniči bránici.Všem doporučuji.Film pro celou rodinu.Zabavì,ale škoda že je tak krátký... ()

easer07 

všechny recenze uživatele

Můj nejmilejší seriál se konečně dočkal i filmu. Já jsem doufal, že to opavdu nikdy, nikde neřeknu, ale v tomto ohledu byl ze začátku film, ještě lepší, než seriál. První polovina, velice vtipná, válel jsem se smíchy po zemi, příběh byl úžasný a zápletka také neměla chybu, jen po zkouknutí té druhé poloviny jsem mírně zapochyboval, zápletka se nějak zamotala, vtipy už nebyly vtipné a celkově to bylo o ničem, ale chápejme, že tolik vtipů a gagů se do celovečerního zážitku prostě nacpat nedá. Ještě to oživil ten konec, ale ten kdo to neviděl, tak můj komentář teď ke konci nepochopí, ano má film spoustu chyb, ale nakonec to cyšlo tak vtipně a zdařile, že já mu prostě musím dát plné hodnocení a přidat si ho i do oblíbených, kam se hrabou čtyři díly zasebou, když můžete zhlédnou rovnou celý film, no ne ? ()

hony23 

všechny recenze uživatele

Byly doby, kdy jsem seriál Simponovi hltal, jak Miloš Zeman becherovku. Ale jen do té doby, než jsem objevil jiný animovaný seriál Městečko South Park, který svým drsným humorem žluté postavičky převálcoval. Na druhou stranu nebylo špatné si u filmu Simpsonovi zavzpomínat na Itchiho a Scratchiho, na Homera škrtícího Barta i na továrníka Burnse. Několik scének bylo opravdu vtipných a dal by se z nich poskládat skvělý díl seriálu. Na celovečerní film to bylo ale trochu málo. ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Stále nadprůměrná zábava, jak je ostatně u tohoto seriálu pravidlem. A ve filmu je to několikanásobná porce této zábavy. I když v tomto případě platí, že méně by bylo více. ()

Salvator 

všechny recenze uživatele

Simpsonovi jsou téměř klasickou ukázkou toho, že dostat skvělý seriál na filmové plátno nemusí automaticky znamenat stejný úspěch. ()

RMN88 

všechny recenze uživatele

Když jsem byl malý tak jsem to viděl asi milionkrát, ale když se na to podívám dnes tak už vím co všechny postavy říkají. ()

Syndrom 

všechny recenze uživatele

Vážně to už nejsou opravdový Simpsonovi??!! Pf, amatéři. Není to character-driven (literatura) a není to árt (kresba), zbyl jen design (scénář) a 3D (animace). O režii nemá cenu mluvit vůbec. Je to prostě hloupé. ()

brasek 

všechny recenze uživatele

Geniálne! Prvá časť snímku po útek zo Springfieldu absolútne skvelé. Dejová osnova, hlášky a zápletka. Druhá časť príbehu je iba taká "klasická bežná simpsonovská". ()

Karbos 

všechny recenze uživatele

Viděno znovu po letech a nutno dodat že pořád baví :) řekl bych, že čas ukázal, že to má svoje kvality ****. *IDEOLOGICKÉ ZAMĚŘENÍ: 0/10 MÍRA ZÁVADOVOSTI: 0/10 viz profil ()

PanPyzamo 

všechny recenze uživatele

Simpsonovi miluju a tak jsem byl celkem zvědavý na filmové zpracování. Překvapivě si myslím, že dopadlo skvěle. Příběh celkem supr, ale hlavně jde o naši žlutou rodinku, která zde je v celé své kráse. Moc nevím, co bych k tomu dodal. Celé to hraje celkem na jistotu a nebylo zde nejspíš moc, co zkazit a také se tak nestalo. Ve finále se narvat Simpsonovi do celovečeráku dle mého názoru povedlo a pokud milujete seriál, tak si myslím, že nebudete litovat. Za mě skvělý film, který doporučuji. 8/10 ()

Související novinky

Zlaté glóby vyhlášeny, ale nepředány

Zlaté glóby vyhlášeny, ale nepředány

14.01.2008

Jak již bylo řečeno, oficiální ceremoniál předávání Zlatých glóbů byl zrušen poté, co se ho rozhodli bojkovat i samotní herci, aby tak podpořili již několik týdnů se táhnoucí protestní stávku… (více)

Nominace na Zlaté globy

Nominace na Zlaté globy

13.12.2007

Ve čtvrtek 13.12.2007 ráno byly vyhlášeny nominace na Zlaté globy. Zatímco porotu, která rozhoduje o udělování Oscarů, tvoří filmoví tvůrci, Zlaté globy udělují novináři. Mezi nominacemi na letošní… (více)

Český pirát Simpsonových byl dopaden

Český pirát Simpsonových byl dopaden

22.08.2007

Už je tomu skoro měsíc, co na internet unikla exkluzivní pirátská nahrávka snímku Simpsonovi ve filmu s českým dabingem. Což není ostatně nic neobvyklého, takových kinoripů (ilegální kopie filmu… (více)

LFŠ 2007 je tady!

LFŠ 2007 je tady!

16.07.2007

Ak máte radi filmy, hudbu a zároveň pohodovú a priateľskú atmosféru, čoskoro sa vám začnú letné Vianoce. Konkrétne v Uherskom Hradišti, kde sa od 20. do 29. 7. bude konať Letná filmová škola 2007,… (více)

Reklama

Reklama