Reklama

Reklama

Jeden z nejúspěšnějších televizních seriálů se dočkal i celovečerního filmového zpracování. Populární rodinka Simpsonových ze Springfieldu tentokrát čelí globálním výzvám a Homer provede nejhorší věc svého života... Homer totiž do jezera vypustí jímku s exkrementy svého oblíbeného pašíka. Pro springfieldské jezero, které už takhle slouží jako oblíbená skládka občanů a dosahuje maximálního stupně znečištění, je to poslední kapka. A je to i poslední kapka v poháru trpelivosti prezidenta. Ten se proto rozhodne nepohodlné město zcela izolovat pod speciálním skleněným poklopem a oficiálně ho vymazat ze všech map. Jenže s tím se Homer smířit nehodlá… (TV Prima)

(více)

Recenze (1 260)

Sidli 

všechny recenze uživatele

Od filmu jsem neměl moc očekávání, nevěřil jsem tomu, že z vynikajícího seriálu bude i výbornej film, ovšem jsem se zmílil... film byl dobrej ve všech směrech, byl tam humor jako v seriálu, vtipů sice méně, ale zato tam byl velice dobře udělaný děj. (Tento film je pro mě 100%) ()

Mr.Hahaha 

všechny recenze uživatele

Nic hlubokomyslnýho se čekat nedá a jestli nemáte rádi seriál, ani se nesnažte pustit tenhle film. Je to jako jeden díl, ale sakra dlouhej. Vtip až stupidní, pointa jakási takási, ale nemůžu říct, že bych se nudil, proto 2*. ()

damapo 

všechny recenze uživatele

Celovečerní film o žluté rodince nezklamal. Opakované shlédnutí asi nehrozí, ale projednou rozhodně super. ()

Frank234 

všechny recenze uživatele

Skvělý, vtipný, moderní, prostě klasika. Film má kvalitu dílu seriálu, ale obával jsem se, že nedosáhne tak vysoké úrovně. Zbytečně. ()

mafianis 

všechny recenze uživatele

Ak može Homer hviezdiť aj v seriály. može aj vo filme Jedine čo sa natom najviac čudujem že ešte tento film nemá pokračovanie- aj ked na druhej strane seriál sa stále výrába a film zase aj napriek úspešnej recenzii, nezarobil v kinách až tolko penazí, kolko by tvorcovia očakávali- aj ked v lete 2007 boli Simpsonovci v konkurencii hitov ako Pirati z Karibiku 3, Spiderman 3, Shrek 3, Harry POtter 5, Na Vlnách, Divé svine či Silver Surfer ()

mikla 

všechny recenze uživatele

Film je v podstate tak skvelý ako samostatný seriál..je v nom vela hlášok, ktoré sa stali historické..,,Spajdrvebš" ()

mikinko51 

všechny recenze uživatele

Musím uznať, že som sa dokonale bavil. A napriek očakávaniam nielen ja, ale aj moje deti (od 1 do 14 rokov). Vo filme je dosť veľmi vydarených fórkov, značné množstvo slušný, nejaký ten priemerný. Ale v globále to šlape a ako príjemná zábava na večer (aj s deckami) vrelo odporúčam. No, a aby som nedal 5* len tak pre nič za nič, tak len doplním, že herecké výkony výborné, kamera na úrovni, výborný strih, digitálne efekty super a hodné roku 2007 :-) ()

simoniquita 

všechny recenze uživatele

Tak ako som cakala, tento animovany film je plny humoru, dobrej nalady, presne ako serial. Takze komu sa pacil serial, tomu sa bude pacit aj tento film :) ()

Rorschach_SK 

všechny recenze uživatele

"Prečo platiť za niečo, čo máme v TV zadarmo?" No dobrá otázka, ktorú nám položí nie len Homer na začiatku filmu, kedy aj zároveň urazí každého, kto na film išiel. Ale je to otázka, ktorú si kládli aj tvorcovia seriálu a dodnes krútia hlavou nad tým, ako to mohlo zarobiť cez pol miliardy dolárov. Odpoveď by bola, aspoň v mojom prípade veľmi jednoduchá - lebo je to sakra dobrá zábava! Áno nájdeme tu aj nejaké recyklované scénky a vtípky, ktoré pravidelný diváci seriálu už poznajú. Áno, je tu bezpočet narážok, ktoré pochopia len dlhoročný fanúšikovia. Áno, pri tak dlhej stopáži sa film nevyhne aj pár hluchým miestam (predsa len, natiahnuť 22 min. epizódu na skoro 1,5h trvajúci film je práca vskutku syzifovská). Ale pri každom zhliadnutí sa bavím ako prvý krát - film pokračuje tam, kde už seriál niektorými epizódami stráca dych - tne do živého americkej spoločnosti, náboženstvu, rodine, ekológii, politike - jednoducho, to čo vždy zdobilo svet Simpsonovcov. Osobne má potešila vylepšená animácia, ktorá sa po filme preniesla v čiastočne forme aj do seriálu. PS: odkaz pre Matta Groeninga a spol. - prestaňte si klásť zbytočné otázky a začnite makať na druhom filme. ()

majorzeman13 

všechny recenze uživatele

"Skvělý,cool animák roku !" Ps:Spider vepř, nebo já mocnář nicht čtenář a několik dalších hlášek je super . Pss:rozhodně nadprůměrná podívaná - zábava ! ()

SamVonGoston 

všechny recenze uživatele

Na film so Simpsonovcami som sa veľmi tešil, a moja radosť bohužiaľ po prvej polhodine filmu oslabla. Začal som mať totižto čudný pocit prečo film nekončí. Príde mi to ako dva diely natiahnuté na metráž filmu rozvojom postáv, aj to dosť nezaujímavým. Film je to dobrý, ale stačí vidieť raz. ()

luciferrus 

všechny recenze uživatele

Miluji tenhle film stejně jako celý seriál , z něhož tenhle film nevybočuje. Prostě další epizoda, jenom podstatně delší. Za spajdrvepře bych přidal ještě šestou hvězdičku. ()

Maza2222 

všechny recenze uživatele

Ten film jsem už viděl asi 5x. Fakt asi jeden z nejlepších animovaných filmů všech dob. Hodně jsem se bavil a vůbec jsem se nenudil. Hodně se mi líbil Homer, víc než v seriálu, Bart a Líza. Zfilmování filmu ze seriálu se povedlo. A hlavně ten soundtrack je pěkný.100 procent ()

Duffman 97 

všechny recenze uživatele

Vlastně to samé co seriál.Takže BOMBA!!!.Se všim všudy.Všichni se chovají tak jak jsme zvyklí.Nejlepší scéna z filmu je ta s dědou Simpsonem.Překvápko roku. ()

PanIncognito 

všechny recenze uživatele

Příval legrace, jenž žlutá rodinka nabízí je vskutku dobrý. Vše co mám rád na jejich seriálu, zde zůstává. Od divácky vděčných scén, přes politickou satiru až po účast Toma Hankse, snímek baví. Za zmínku stojí i propracovanější vizuální stránka (oproti seriálu). Jde o příjemnou podívanou. ;-) (viděno s dabingem) ()

anycool25 

všechny recenze uživatele

Někde jsem slyšel názor, že jako mínus je to, že film není žádný velký posun oproti seriálu... Ale proč sakra ? Film jede podle fungujících mechanismů seriálu které sice v nových sériích už moc nefunguje ale zde funguje znamenitě. ()

Související novinky

Zlaté glóby vyhlášeny, ale nepředány

Zlaté glóby vyhlášeny, ale nepředány

14.01.2008

Jak již bylo řečeno, oficiální ceremoniál předávání Zlatých glóbů byl zrušen poté, co se ho rozhodli bojkovat i samotní herci, aby tak podpořili již několik týdnů se táhnoucí protestní stávku… (více)

Nominace na Zlaté globy

Nominace na Zlaté globy

13.12.2007

Ve čtvrtek 13.12.2007 ráno byly vyhlášeny nominace na Zlaté globy. Zatímco porotu, která rozhoduje o udělování Oscarů, tvoří filmoví tvůrci, Zlaté globy udělují novináři. Mezi nominacemi na letošní… (více)

Český pirát Simpsonových byl dopaden

Český pirát Simpsonových byl dopaden

22.08.2007

Už je tomu skoro měsíc, co na internet unikla exkluzivní pirátská nahrávka snímku Simpsonovi ve filmu s českým dabingem. Což není ostatně nic neobvyklého, takových kinoripů (ilegální kopie filmu… (více)

LFŠ 2007 je tady!

LFŠ 2007 je tady!

16.07.2007

Ak máte radi filmy, hudbu a zároveň pohodovú a priateľskú atmosféru, čoskoro sa vám začnú letné Vianoce. Konkrétne v Uherskom Hradišti, kde sa od 20. do 29. 7. bude konať Letná filmová škola 2007,… (více)

Reklama

Reklama