Reklama

Reklama

Jeden z nejúspěšnějších televizních seriálů se dočkal i celovečerního filmového zpracování. Populární rodinka Simpsonových ze Springfieldu tentokrát čelí globálním výzvám a Homer provede nejhorší věc svého života... Homer totiž do jezera vypustí jímku s exkrementy svého oblíbeného pašíka. Pro springfieldské jezero, které už takhle slouží jako oblíbená skládka občanů a dosahuje maximálního stupně znečištění, je to poslední kapka. A je to i poslední kapka v poháru trpelivosti prezidenta. Ten se proto rozhodne nepohodlné město zcela izolovat pod speciálním skleněným poklopem a oficiálně ho vymazat ze všech map. Jenže s tím se Homer smířit nehodlá… (TV Prima)

(více)

Recenze (1 259)

hoverlord 

všechny recenze uživatele

Nejsem obrovský fanoušek seriálu, i když tu a tam se na nějaký ten díl podívám a zasměju. Průměr, neurazí, ale ani nenadchne ()

panfilmu 

všechny recenze uživatele

Stejně jsem čekal víc, nemůžu si pomoct, ale bylo to málo.............nepobavilo mě to tak jak jsem čekal a doufal, lehce nadprůměrné. ()

Alagaesie 

všechny recenze uživatele

Parádaplegik. Myslel jsem si, že půjde jenom o jakejsi protaženej díl. Ale tisíc podob spidervepře za to stálo. Harry Poser. S.P.D. a kur… Celý město v báni. :-) Pobavil botoxovej Kent. Mytí talíře v hořícim bytě nevymyslíš. S maxikoulí byla vždycky sranda. Změna plakátu pobavila. Na Al... jašce se do mě fakt dala zima... Bezchybný tleskání Aljaše bylo luxusní. Matt vykrad Sněhurku. Posila dobrá. „Nebylo by to poprvé, co nám z báně utečou." Dobrá jediná volba. Simulace... Grand theft walrus – to bylo mroží. Eskivočko. Velký Homer tě sleduje. Vládní úspěch neměl chybu. Totemy a stromy úsměvný. „Skoč! – Lež – Běž!“ Autosugesce je svině a indiáni vždycky pomůžou. ‘D´oh!’ na tisíc způsobů. Vočko a Barney super. To do-list. Megaskok. Dobře Maggie. Na celovečerák slušný. ()

Rangifer 

všechny recenze uživatele

Bylo načase, aby z tak slavného animovaného seriálu konečně udělali celovečerní film. U některých jiných seriálů, když se tvůrci pokouší z něho udělat film to vždycky nedopadne dobře, ale tady ten risk vyšel. Prostě v tomhle filmu je všechno to nejlepší ze Simpsonových, humor, dobrá animace, příběh. Takového fanouška Simpsonových jako jsem já to vůbec nezklamalo. ()

mistr97 

všechny recenze uživatele

Simpsonovi ve filmu pro mě žádné velké překvapení není. To ale vůbec nemyslím ve zlém. Snad všichni, kdo sledují seriál, si tady přijdou na své. Vše se odehrává přesně podle známého receptu, kdy se každou chvíli objeví vtípek nebo nějaká komicky absurdní situace.Ve srovnání se seriálem je tu pochopitelně o trochu výraznější děj, ale o tom tenhle film prostě není. Ve zkratce – jde v podstatě o klasický seriálový díl, jen je prostě delší. ()

Korpy22 

všechny recenze uživatele

Seriál je seriál a film je film, David Silverman zde akorát roztáhnul jednu klasickou epizodu na 83 minut, čímž se akorát stala méně vtipná a zdlouhavější. Myslím, že potenciál toho ze simpsonů udělat film byl větší a dalo se s nim lépe pracovat. Rozhodně se nejedná o propadák, ale o průměrnou epizodu simpsonů. ()

Související novinky

Zlaté glóby vyhlášeny, ale nepředány

Zlaté glóby vyhlášeny, ale nepředány

14.01.2008

Jak již bylo řečeno, oficiální ceremoniál předávání Zlatých glóbů byl zrušen poté, co se ho rozhodli bojkovat i samotní herci, aby tak podpořili již několik týdnů se táhnoucí protestní stávku… (více)

Nominace na Zlaté globy

Nominace na Zlaté globy

13.12.2007

Ve čtvrtek 13.12.2007 ráno byly vyhlášeny nominace na Zlaté globy. Zatímco porotu, která rozhoduje o udělování Oscarů, tvoří filmoví tvůrci, Zlaté globy udělují novináři. Mezi nominacemi na letošní… (více)

Český pirát Simpsonových byl dopaden

Český pirát Simpsonových byl dopaden

22.08.2007

Už je tomu skoro měsíc, co na internet unikla exkluzivní pirátská nahrávka snímku Simpsonovi ve filmu s českým dabingem. Což není ostatně nic neobvyklého, takových kinoripů (ilegální kopie filmu… (více)

LFŠ 2007 je tady!

LFŠ 2007 je tady!

16.07.2007

Ak máte radi filmy, hudbu a zároveň pohodovú a priateľskú atmosféru, čoskoro sa vám začnú letné Vianoce. Konkrétne v Uherskom Hradišti, kde sa od 20. do 29. 7. bude konať Letná filmová škola 2007,… (více)

Reklama

Reklama