Reklama

Reklama

Život s nepřítelem

(TV film)
  • Kanada Living with the Enemy (více)

Obsahy(1)

Mladá, elegantní a okouzlující Allison se na první pohled bláznivě zamiluje do softwarového multimilionáře Phillipam Laudera. Zprvu se jí nový život zdá neuvěřitelně dokonalý. To ale jen do chvíle, než se ocitne v domě svého manžela sama a začne o něm a jeho bývalé ženě odhalovat hrozivou pravdu. (oficiální text distributora)

Recenze (10)

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Sledovala jsem to jedním okem, zatímco jsem hrála na compu. Docela ok, ale typický film, který byste očekávali, že poběží ve středu večer na Nově.... 2* ()

dainio 

všechny recenze uživatele

TV film, který již hned od začátku, chce divákovi vnutit averzi proti hlavnímu představiteli. To se i celkem daří. Prostřednictvím utajených tajemství, podivných skutečností a překvapivých odhaleních, se bohatý programátor, jeví jako negativní postava. Jenže asi v půlce se všechno obrátí. Nastává jakýsi zlom. Těmi "zlými" jsou vedlejší postavy. Toť asi vše. Víc vám tento "televizňák" fakt nenabídne. Myšlenka s vyvrbením byla sice solidní, ale postrádala jakoukoli logiku či smysluplné vysvětlení. O zpracování ani nemluvě. Jedná se opravdu, jenom o "B" ke kafi a keksům. ()

Reklama

chrispe 

všechny recenze uživatele

Je libo červená knihovna ve filmové podobě? Tak klidně sáhněte po životě s nepřítelem. Pro ty z nás, který pár takových knížek přečetli, nebude nejspíš rozuzlení žádným překvapením (vždycky to tak je), ale popravdě... kdo by od tohoto filmu čekal víc, než relax a vědomí, že za týden už nebude vědět, že se na něco takovýho koukal. ()

deckardx 

všechny recenze uživatele

Nevim, co mě donutilo na to koukat až do konce, nežehlil jsem u toho, nevyšíval, ba ani nevařil! Hrozně hloupoučkej film a ta jedna hvězdička je jenom za hlavní hrdinku, protože byla asi jedinej důvod, co mě přimělo se koukat. No nic naplat, jednou za čas se takový film musí vidět, jinak by se člověk z těch Hollywoodských blockbusterů zbláznil. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Kdyz se holka vda po tejdnu znamosti, nemuze se divit, ze se o svym drahym dozvedela malo... Strasne me vytacela tupost hlavni hrdinky a nesympatickej milionar, kterymu se neda verit ani nos mezi ocima. Holka od koni je tak strasne kladna, az to neni hezky, a dalsi postavy jsou zas zly. Rozuzleni je sice zajimavy, ale ocekavatelny. Existuji i lepsi filmy s podobnou tematikou. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama