Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vesmírnému městu Argo City, jehož obyvatelé až dosud žili ve věčné blaženosti, hrozí nečekaná zkáza! A jejím prapůvodcem není, paradoxně, nikdo jiný, než sám jeho zakladatel, moudrý Zaltar. Neboť on to byl, kdo si od strážců vypůjčil vzácný Omegahadron, on dopustil, aby se dostal do nepovolaných rukou nezkušené dívky Kary a on teď musí nést odpovědnost za jeho ztrátu. Kara je však odhodlána napravit svou chybu a přinést drahocenný kámen zpět. Netuší, že toho se mezitím zmocnila čarodějka Selena, která s jeho pomocí hodlá ovládnout svět. Netuší, že boj o Omegahadron bude možná nad její síly... (oficiální text distributora)

(více)

Zajímavosti (19)

  • Na vrátnici internátu (74. a 81. minuta Director's Cut; 68. minuta International Cut) můžeme spatřit reprodukci slavného obrazu „American Gothic“ od Granta Wooda z roku 1930. (Petsuchos)
  • V pokoji Supergirl na koleji můžete vidět plakát filmu Superman (1978). (Benjamin-L)
  • Herečce Dolly Parton byla nabídnuta role Seleny (ve filmu Faye Dunaway) za 7 miliónů dolarů, ale ona to odmítla s tvrzením, že nebude hrát čarodějnice bez ohledu na výši honoráře. (Benjamin-L)
  • Původní filmový plakát zobrazuje nesprávně Sochu svobody - socha drží pochodeň v levé ruce místo pravé. (Benjamin-L)
  • Téměř 85 % filmu bylo natočeno v obřích ateliérech v Pinewood Studios. (Benjamin-L)
  • Ponuku stvárniť Zaltara obdržal Dudley Moore, ten ju však odmietol a namiesto toho doporučil svojho televízneho parťáka Petra Cooka do úlohy Nigela, ktorý si ju nakoniec aj zahral. (odmocnina)
  • Film sa mal pôvodne dočkať pokračovaní, ale kvôli slabým tržbám z týchto plánov zišlo. (odmocnina)
  • Do role Lucy Lane sa plánovalo s Demi Moore, herečka však v poslednej chvíli odstúpila. (odmocnina)

Související novinky

Našla se Captain Marvel?

Našla se Captain Marvel?

03.06.2016

Dámské superhrdinské sólovky mají dost špatnou bilanci. Supergirl si nikdo nepamatuje a Catwoman a Elektru by většina lidí nejraději zapomněla, takže tu je ohromný prostor pro zlepšení. Už v červnu… (více)

Reklama

Reklama