Reklama

Reklama

Raptor Island: Ještěři útočí

(TV film)
  • USA Raptor Island (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Námořní jednotka usiluje o dopadení mezinárodně hledaného teroristy a ozbrojeného pašeráka. Jeho stíhání zavede pronásledovatele až ke korálovým útesům v jihočínském moři, kde v zápětí všechny čeká zběsilý útěk před prehistorickými netvory. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (54)

Flipnic odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je opravdu otřesný film ... V podstatě zde bylo vše již řečeno, ale stejně, kdo tohle neuvidí, nepochopí rozsah, debilitu, trapnost a nudnost tohoto šitu ... Zdálo se mi, že film trvá nejmíň 2,5 hodiny jak mě nudil. Nevím, co bylo na něm horší, jestli ty strašlivé idiotské dialogy, nebo naprosto otřesné triky horší než ve videohrách na 16ti bitových počítačích před 15ti lety ... Toto je fakt odpad a ani se o tom nedá říct, že by to bylo tak špatné, až dobré ... Tohle je opravdu ubohé ... Film mám ve své filmotéce, dostal jsem ho jako dárek od jedné firmy jako věrný zákazník!!! ()

gumli 

všechny recenze uživatele

Slabé,veľmi slabé.Tento film je o ničom.Všetko v tomto filme je zlé.V takýchto filmoch je potrebný technický poradca.Ak ho mali,tak bol to poriadny hlupák.Dinkovi do zadku vypálili snáď celý zásobník,ale on si kľudne žral ďalej,ako keby nič.Ako film ide ďalej,je stále hlúpejší a hlúpejší.V jaskyni bola celá kopa dinkov.Zaujímalo by ma čo žrali.Vo filme nebolo ani jedno zviera.Ale škoda sa rozčuľovať,je to sprostosť. ()

Reklama

Rakosnicek77 odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle snad nejde ani komentovat! Výplod nějakého sfetovaného scénáristy a ještě sfetovanějšího režiséra, kteří přenesli na plátno s neutuchající odvahou tuhle sračku a vypustili ji s klidem Angličanů mezi běžný lid! Je to něco tak otřesného, že jenom samotné sledvání může způsobit slabším povahám srdeční problémy a pro všechny ostatní je to jenom obrovská ztráta času!!! ()

djbarrel odpad!

všechny recenze uživatele

Nejhorší film všech dob ! Nejdřív mě dostalo na začátku to letadlo na provázku, hned jsem tušil že půjde o vymakanej film. Kamera je děsně nepřehledná a klepe se jako by kameraman co deset minut dostal mozkovou příhodu. Ostatně, ale mozkovou příhodou asi trpí většina herců, o hereckých "výkonech" nemůže být ani zmínka a jejich postavy do vínku inteligenci opravdu nedostali a umíraj hezky svižně. Na to že se jedná povětšinou o vojáky je k pousmání, že neumí střílet prakticky vůbec. Nicméně ve filmu jde spíš o dinosaury a to je kapitola sama pro sebe. Vysvětlení jejich existence, zmutováním díky radiaci mě vážně pobavilo. Nejsem si jist co na ostrově žilo za ještěrky že jim stačilo trocha radiace na zmutování v T-Rexe a Raptory. Logika zdá se taky není silnou stránkou. Taky mi nešlo na rozum jak je možný, že mnohokrát prostřelení dinosauři neumírali a dál se nerušeně věnovali cupování kořisti. Závěrečná přestřelka už byla takřka dokonalým nesmyslem a raptoři "dusající" mořem to už snad ani za komentář nestojí. O dementních hláškách snad ani nemluvě. Na vše shlíží krajně nesympatická, o to ale chytřejší vědátorka-agentka, která vše bohužel přežije. Takovou slátaninu by snad mohly zachránit supr animace a prostředí, ale ani tady se film nechytá. Na ostrově to vypadá jako u nás v parku na podzim a animace dinosaurů byla nejhorší jakou jsem kdy viděl od dob Segy Saturn. Naprosto stupidní kravina, špatně zpracovaná, kameraman asi permanentně pod parou a herci po lobotomii. Pro tenhle film neexistují normální měřítka. Doporučuji dvd rituálně spálit a zakopat na zahradě. 0 % Shit ()

Pan.Antonin 

všechny recenze uživatele

Kdesi v Jihočínském moři se nachází (nebo spíš nacházel) podivný ostrov se středoevropskou vegetací, sopkou z plastelíny a digitálními dinosaury (raptoři + tyranosaurus) nepříliš zdatně vysvětleného původu, kromě nichž na ostrově nežije vůbec nic (respektive nám tvůrci nic neukázali). Tyto pravěké potvory jsou slepé jak patrona (respektive nevidí věci, co se nehýbou) a jejich čich se dá oklamat, projdete-li před setkáním s nimi bažinou, a pokud někde zaregistrují krev, okamžitě útočí, a to i na vlastního. Na tento ostrov se dostane banda amerických mariňáků pod vedením Lorenza Lamase pronásledujících teroristy (které zase vede nesmrtelný Steven Bauer) ve snaze osvobodit svoji geniální superšpionku, následně ztratí možnost dostat se zpět a zjistí, že na ostrově nejsou pány tvorstva. Musí tedy najít způsob jak se z ostrova dostat, protože čas se krátí a ostrov vinou sopečné erupce dlouho nevydrží..... Zábavné céčko, s příšernými triky, mimózními dialogy (při kterých jsem si vzpomněl na Plán 9), v němž se téměř neustále něco děje, proto si to alespoň jednu hvězdičku zaslouží. Nejste-li ale fanoušci filmového braku, vyhýbejte si obloukem. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama