Reklama

Reklama

Raptor Island: Ještěři útočí

(TV film)
  • USA Raptor Island (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Námořní jednotka usiluje o dopadení mezinárodně hledaného teroristy a ozbrojeného pašeráka. Jeho stíhání zavede pronásledovatele až ke korálovým útesům v jihočínském moři, kde v zápětí všechny čeká zběsilý útěk před prehistorickými netvory. (oficiální text distributora)

Recenze (54)

Flipnic odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je opravdu otřesný film ... V podstatě zde bylo vše již řečeno, ale stejně, kdo tohle neuvidí, nepochopí rozsah, debilitu, trapnost a nudnost tohoto šitu ... Zdálo se mi, že film trvá nejmíň 2,5 hodiny jak mě nudil. Nevím, co bylo na něm horší, jestli ty strašlivé idiotské dialogy, nebo naprosto otřesné triky horší než ve videohrách na 16ti bitových počítačích před 15ti lety ... Toto je fakt odpad a ani se o tom nedá říct, že by to bylo tak špatné, až dobré ... Tohle je opravdu ubohé ... Film mám ve své filmotéce, dostal jsem ho jako dárek od jedné firmy jako věrný zákazník!!! ()

BadoXXII odpad!

všechny recenze uživatele

Jedna z najväčších kokotín aké som kedy videl. Na tomto filme niet jedinej veci, čo by som mohol aspoň s prižmúrením oboch očí pochváliť. Celé je to až tak sprosté, že to už ani vtipné nie je. 0% ()

PinokKio odpad!

všechny recenze uživatele

Že já si nedám s těma vymřelejma zviřátkama pokoj, už jsem si zas musel svůj Kalif (= sežranej Bulhar) zábavně trapné hořkosti vypít až do dna .. ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Ze Lamas spadnul do totalnich sracek uz mne neprekvapuje bohuzel delat to Wynorski nebo jiny zdatny specialista zetkovyho zanru asi by to dopadlo lip takhle se nemuzu chvilema zbavit pocitu ze tuhle taskarici snad mysleli vazne nebo co a s tim at se jdou zahrabat tomu neholduju ()

Brygmi odpad!

všechny recenze uživatele

Sice "odpad", ale musím říci, že jsem se královsky bavila. Bohužel určitě ne tak, jak zamýšeli tvůrci. Každopádně obdivuji Lorenza Lamase, že zvládnul říkat tak pekelné hlášky s naprosto vážnou tváří.. A ještě u toho střílet. ()

Spinosaurus odpad!

všechny recenze uživatele

Začíná to letícím letadlem. Letadlo letí, houpe se a najednou někam spadne. Následně se ocitáme uprostřed Jihočínského moře (spíše počítačové hry), kde banda mariňáků pronásleduje teroristy. Velí jim Lama(s). Všichni se nakonec ocitnou někde ve stromovce. kde je sopka z plastelíny a dinosauři. Tito dinosauři jsou vrcholem evoluce. Nevidí však skrz bahno, takže pokud někde zahlédne bažiny, rovnou do nich skočte. Navíc trpěj nějakou smyslovou poruchou, protože si nevšimnou tyranousaura, dokud po nich nechramstne. Ale teď vážně. S klidným svědomím můžu říct, že ani Wood nebo Boll nenatočili nikdy nic tak stašného. Herci jsou pekelný. Triky ještě horší. Ovšem ani předchozí dva zmiňovaní satani nemají nic na dialogy a kameru. Nejděsivější hlášky: Agentka" Kdo jste??" Lama (s drsným výrazem) "AGENT."--------Agentka: Jak jste se sem dostali? Jsme uprostřed JIhočínského moře! (tato hláška opakovaná 5x)----------Lama: Vzala jste tu pistoli jako by to byla vaše nejlepší kamarádka.------------Lama: Je tu jeden velkej, samotný TÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ - Rex by se před ním třásl strachy-------ALE HLAVNĚ!!!!!-Agentka: To je Kalif. Byl to hnusnej parchant, ale tohle si nezasloužil.---- Tak to byl jen zlomek nekonečných tupých dialogů. Jinak kameramana bych doporučil na vyšetření, protože jsem z té kamery asi dvakrát blil. Epileptici musej umírat. Dále mě zaujalo nasnímaní jízdy na člunu. Pohled ze shora - (hrozná)počítačová grafika¨. Pohled z boku - jízda po řece do které se navíc odrážejí stíny stromů!!!! Tvůrci by navíc měli dostat nějakou cenu za teorii relativity, protože 89ti minutový film mi připadal delší než Titanic. Veškerou hrůznost dovršuje DVD od Mida (s DTS!!!!!), které má hrozný obraz a čertmanský dabing. Skoro mi připadalo, že ho dělal sám satan. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Už při prvním záběru na letadlo bylo jasné, že se jedná o lacinou papírovou maketu, která se jen tak zmítá ve vzduchu. Tenhle film, který měl údajně rozpočet kolem dvou miliónů dolarů, se svým tvůrcům určitě nevyplatil a ani nepodařil. Efekty byly přímo otřesné: už jen zpracování samotných digitálních ještěrů bylo z říše těch nejhorších snů. V Jurském parku byly propracováni do nejmenších detailů, ale tady to byla katastrofa. Ani pořádně nebylo vysvětleno, jak vlastně ještěři vznikli, a to co nám řekl samotný scénář je spíš k pláči. ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Miluju drsné hlášky, drsných slečen:), k tomu zdatně sekundující Lorenzo a dostatečné množství "úchvatných" raptorů. Jeden z nejzábavnějších céčkových filmů EVER. ()

PanCitron odpad!

všechny recenze uživatele

Ale pár vtipných momentů tam bylo, aha to nebyla komedie. Odpad! ale překvapilo rychlé vykosení většiny jednotky hned v úvodu ()

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

Ak chcete vidieť film v ktorom absolútne nesympatický herci predstavujú asi najamatérsky záchranný vojenský tím v histórii kinematografie. Ak chcete vidieť prerastené jašterice s pohľadom ako po LSD, ktoré ani po 20-30 ranách zo samopalu nie a nie padnúť. Ak chcete počuť dialógy a múdrosti, ktoré trhajú uši a scény pri ktorých si budete priať mať šedý zákal odporúčam práve tento snímok. A samozrejme v rámci demagógie sú tu aj zlý chlapci, ktorí majú samozrejme mená ako Azim, Karim a iné na posilnenie moslimskej nevraživosti. Jednoducho odpad najhrubšieho zrna. Posledná prestrelka medzi záporákom a veliteľom špecialneho komanda je asi to najlepšie, čo som kedy videl: dvaja chlapi oproti sebe bez pohybu pália na seba fullom a nič...(chápem ku koncu natáčania dochádzajú prachy) Ovenčiť film Oscarom by bola pre snímok urážka xDD ()

Rakosnicek77 odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle snad nejde ani komentovat! Výplod nějakého sfetovaného scénáristy a ještě sfetovanějšího režiséra, kteří přenesli na plátno s neutuchající odvahou tuhle sračku a vypustili ji s klidem Angličanů mezi běžný lid! Je to něco tak otřesného, že jenom samotné sledvání může způsobit slabším povahám srdeční problémy a pro všechny ostatní je to jenom obrovská ztráta času!!! ()

decouble 

všechny recenze uživatele

"Šetřete municí! Ratatatatatatatatatatatatatatata!" Dementní mariňáci v čele s nakrátko ostříhaným Lamasem střílejí ostošest stromy a jiný lesní porost místo veletrapně animovaných raptoru. Šanci vidět takovou blbost máte v životě jen párkrát. Na druhou stranu je to tak hloupé a tak uboze a levně natočené, že se u toho velmi pravděpodobně budete smíchy válet pod gaučem. Proto dávám * z milosti. ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Předevčírem jsem zhlédl mástrpís Jurské komando a jako zákusek jsem si včera dal i Raptor Island. Po zhlédnutí prvního zmíněného a udělení odpadového hodnocení jsem vážně zauvažoval, že se na filmy tohoto typu přestanu dívat. Dokud šlo o zmutované padesátimetrové hady (Python 2) nebo tupé robo-lidi (Ocelový muž), byl můj život veselejší - vychutnával jsem si idiocii tvůrců a smál otřesnému zpracování. Po zkušenosti s Jurským komandem, které mě spíš šíleně štvalo než bavilo, jsem se obával, že se na podobné vlně ponesou i Raptoři. Naštěstí tomu tak nebylo - tento film je sice velmi hloupý, ale není odrazující. Přestože jsem zhruba v polovině usnul, nakonec jsem jej přežil, aniž by mě ke konci začaly bolet zuby. Chtěl jsem napsat něco k obsahu tohoto spektáklu, ale potenciální divák si spíš udělá představu z výčtu logických nesmyslů, které jsem ve filmu (i s pomocí jiných diváků) zachytil: ****** Děj se odehrává v Jihočínském moři, ale místní vegetace nepříjemně připomíná Bělský les v Ostravě. *** Namísto toho, aby si zapezpečili útěk, zabývají se hrdinové likvidací hnízda velociraptorů v sopce, přičemž ona likvidace se nakonec jeví zbytečná. *** V sopce i při výbuchu bomb zůstanou dva lidé a přestože se láva valí všudy (kromě míst, kde stojí neohrožený Lorenzo Lamas), tak tito dva přežijí. *** Když střílíte do raptora, tak po zásahu jeho kůže z něj chlístá krev jako barva při paintballu. Vzpomněl jsem si při tom na ostřelování létajících talířů ve filmu Plán 9 od Eda Wooda. *** Smečka raptorů chce napadnout hrdiny a ti se začnou dohadovat nad tím, jak raptory zlikvidovat. Přestože raptoři stojí asi pět metrů před hrdiny, klidně jim dají čas celý plán náležitě prodiskutovat a zvolit cíl. *** Vojcl pálí do raptorů, ale kulky jakýmsi záhadným způsobem míří do stromu. Půl minuty v kuse. *** Na ostrově není signál, ale když helikoptéra užuž odlétá pryč, najednou se cosi ozve a hrdinové mohou být zachráněni. *** Lorenzo Lamas a hlavní padouch po sobě nekrytí střílejí asi z dvoumetrové vzdálenosti, ale oběma se nějak zakejvá puška a netrefí nic. *** Velociraptora nedokáže skolit ani padesát kulek. ****** To byl zkrácený výčet logických kiksů, ke kterým si čtenáři jistě doplní své vlastní. Nemá snad nijak zvláštní cenu rozepisovat se tady o digitálních efektech (ty jsou vskutku hrůzné) nebo o scénáři. Sledoval jsem sice poměrně nekvalitní a rozostřený rip, ale hádám, že jsem o mnoho nepřišel. No, a to je asi všechno, co jsem vám chtěl říct o tomhle filmu. (551.) ()

gumli 

všechny recenze uživatele

Slabé,veľmi slabé.Tento film je o ničom.Všetko v tomto filme je zlé.V takýchto filmoch je potrebný technický poradca.Ak ho mali,tak bol to poriadny hlupák.Dinkovi do zadku vypálili snáď celý zásobník,ale on si kľudne žral ďalej,ako keby nič.Ako film ide ďalej,je stále hlúpejší a hlúpejší.V jaskyni bola celá kopa dinkov.Zaujímalo by ma čo žrali.Vo filme nebolo ani jedno zviera.Ale škoda sa rozčuľovať,je to sprostosť. ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Lorenzo Mamlas uz nevie, ako zaujat a vratit sa na byvale pozicie, tak sa upise kazdej reziserskej lame, ktora ma pokrocily stupen mentalnej retardacie a ktora kameru v zivote nedrzala v rukach. 0 % ()

Benjamin-L 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film já nedokážu pochopit. Neuvěřitelná slátanina Jurského parku a serialu ztracený svět. Hrozný děj , hudba , a herci. Jediný Lorenzo Lamas stojí za 1*. ()

Reklama

Reklama