Reklama

Reklama

Raptor Island: Ještěři útočí

(TV film)
  • USA Raptor Island (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Námořní jednotka usiluje o dopadení mezinárodně hledaného teroristy a ozbrojeného pašeráka. Jeho stíhání zavede pronásledovatele až ke korálovým útesům v jihočínském moři, kde v zápětí všechny čeká zběsilý útěk před prehistorickými netvory. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (54)

Flipnic odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je opravdu otřesný film ... V podstatě zde bylo vše již řečeno, ale stejně, kdo tohle neuvidí, nepochopí rozsah, debilitu, trapnost a nudnost tohoto šitu ... Zdálo se mi, že film trvá nejmíň 2,5 hodiny jak mě nudil. Nevím, co bylo na něm horší, jestli ty strašlivé idiotské dialogy, nebo naprosto otřesné triky horší než ve videohrách na 16ti bitových počítačích před 15ti lety ... Toto je fakt odpad a ani se o tom nedá říct, že by to bylo tak špatné, až dobré ... Tohle je opravdu ubohé ... Film mám ve své filmotéce, dostal jsem ho jako dárek od jedné firmy jako věrný zákazník!!! ()

matiisek 

všechny recenze uživatele

No tak toto je sila! Rád si pozriem takto ohodnotené filmy lebo tie efekty a neznáme herecké obsadenie (až na Lamasa) ma nutia k výbuchom smiechu... aj toto splnilo účel. Scéna keď išiel jeden z vojakov lesom a zrazu sa pred ním objavili 3 sliepky, ktoré boli od neho vzdialené dajme tomu 4m ale on ich zbadal asi o 10 sekúnd stála za to. Potom tam je scénka, kde tá 'agentka' chytila do ruky m4 a chcela zastreliť jednu sliepku, ktorá stála medzi 2 stromami a ona triafala všetko možné... proste stromy, listy, vzduch len nie tu sliepku. A vlastne toto robili všetci či už 'agenti' alebo 'terroristi'. Zbadali tie sliepky, ktoré mali vyhynúť pred niekoľkými miliónmi rokov a oni sa vôbec nečudovali ale brali to ako samozrejmosť. Celý čas ich nazývam sliepky lebo mi ich pripomínali... asi aj hmotnosť mali rovnakú lebo keď behali lesom tak sa ani lístok nepohol... až na jednu stopu v bahne, ktorú niekto spravil formičkou. Raz mi stačilo. ()

Reklama

Ronyk7 odpad!

všechny recenze uživatele

No to už si znás diváků dělají filmaři snad prdel. Lamas je asi největší zoufalec když něčeho takovýho se zúčastnil. Triky jsou katastrofální-kdejaká hra na PC je na větší úrovni než efekty zde. To jim dělal snad nějakej bezdomovec, který zná základy programování. Když k tomu přidáte nějakýho čmárala a kus plastelíny tak hurá, může se točit. Kameraman asi měl pokročilý stav Parkinsonovy choroby. HRŮZA HRŮZOUCÍ 04.10.2006 ()

Rakosnicek77 odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle snad nejde ani komentovat! Výplod nějakého sfetovaného scénáristy a ještě sfetovanějšího režiséra, kteří přenesli na plátno s neutuchající odvahou tuhle sračku a vypustili ji s klidem Angličanů mezi běžný lid! Je to něco tak otřesného, že jenom samotné sledvání může způsobit slabším povahám srdeční problémy a pro všechny ostatní je to jenom obrovská ztráta času!!! ()

Spinosaurus odpad!

všechny recenze uživatele

Začíná to letícím letadlem. Letadlo letí, houpe se a najednou někam spadne. Následně se ocitáme uprostřed Jihočínského moře (spíše počítačové hry), kde banda mariňáků pronásleduje teroristy. Velí jim Lama(s). Všichni se nakonec ocitnou někde ve stromovce. kde je sopka z plastelíny a dinosauři. Tito dinosauři jsou vrcholem evoluce. Nevidí však skrz bahno, takže pokud někde zahlédne bažiny, rovnou do nich skočte. Navíc trpěj nějakou smyslovou poruchou, protože si nevšimnou tyranousaura, dokud po nich nechramstne. Ale teď vážně. S klidným svědomím můžu říct, že ani Wood nebo Boll nenatočili nikdy nic tak stašného. Herci jsou pekelný. Triky ještě horší. Ovšem ani předchozí dva zmiňovaní satani nemají nic na dialogy a kameru. Nejděsivější hlášky: Agentka" Kdo jste??" Lama (s drsným výrazem) "AGENT."--------Agentka: Jak jste se sem dostali? Jsme uprostřed JIhočínského moře! (tato hláška opakovaná 5x)----------Lama: Vzala jste tu pistoli jako by to byla vaše nejlepší kamarádka.------------Lama: Je tu jeden velkej, samotný TÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ - Rex by se před ním třásl strachy-------ALE HLAVNĚ!!!!!-Agentka: To je Kalif. Byl to hnusnej parchant, ale tohle si nezasloužil.---- Tak to byl jen zlomek nekonečných tupých dialogů. Jinak kameramana bych doporučil na vyšetření, protože jsem z té kamery asi dvakrát blil. Epileptici musej umírat. Dále mě zaujalo nasnímaní jízdy na člunu. Pohled ze shora - (hrozná)počítačová grafika¨. Pohled z boku - jízda po řece do které se navíc odrážejí stíny stromů!!!! Tvůrci by navíc měli dostat nějakou cenu za teorii relativity, protože 89ti minutový film mi připadal delší než Titanic. Veškerou hrůznost dovršuje DVD od Mida (s DTS!!!!!), které má hrozný obraz a čertmanský dabing. Skoro mi připadalo, že ho dělal sám satan. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama