Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Co se stane, když najdete své biologické rodiče a oni ani zdaleka nesplňují vaše skryté představy? Bláznivá komedie s hvězdným obsazením o tom, co se stane, když přijdou na krátkou návštěvu a zůstanou navždy. Váš život už nikdy nebude jako předtím. (oficiální text distributora)

Recenze (49)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Celkem povedená komedie, která si rozhodně zaslouží vyšší hodnocení než tady má. Film odsýpá a především díky DeVitovi a Batesové je prošpikován hláškami a komickými okamžiky. Nechtěl bych mít takový rodiče. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Překvapivě zdařilá komedie která mi přijde jak něco hodně levného z 90 let, nicméně i tak mě to bavilo.DeVito je slušnej komediant, Batesová je strašná příšera(v dobrm slova smyslu) a hlavní(pro mě) tahounka filmu Campbellová je kočka aje hlavně zábavná. I když tu bylo pár trapných scén(představa Livingstona jak dopadne) ale i pár dokonalejch scén. Filmu dávám i když možná přehnané 4*, protože jsem se opravdu dobře bavil. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Danny DeVito a Kathy Bates ze sebe s gustem dělají naprosté burany, Neve Campbell tu dobře plní čistě dekorativní úlohu, ale proč proboha do hlavní role místo toho dřeva neobsadili nějakého herce?! Sice by nejspíš nezachránil ten téměř naprostý nedostatek humoru, ale snad by se na to aspoň dalo koukat... ()

Jenda 

všechny recenze uživatele

Otravná nuda, po celý film. Zasmál jsem se maximálně u jedné scény. S absencí filmařského umu a humoru neudělá nic ani de Vitto a Bates ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Geny zvítězí vždycky. Krev není voda. Hlavní hrdina má velký problém, zjistil, že je adoptovaný. Neměl o tom nejmenší tušení. A aby toho nebylo málo, tak jeho biologičtí rodiče přijedou na návštěvu. ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Vcelku příjemná taškařice. Na pár místech jsem se zasmál a nebylo to ani tak trapné, jak jsem čekal. Na všech zúčastněných bylo vidět, jak si natáčení užívají a tak to má být. Hlavně Danny DeVito. A příjemná je i vždy dobře hrající Beverly D'Angelo. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Slaboučká komedie s protivným hlavním hrdinou, hezkou a milou Neve Campbell a zcela nespolečenskými Batesovou a DeVitem, kteří jako biologičtí rodičové postaví našemu hrdinovi život zcela na hlavu. On se s tím samozřejmě ke konci filmu vyrovná, ale musí do té doby projít několika výbuchy hněvu, aby ke konci opět našel svůj svatý božský klid. A i divák je rád, že tím skončí předlouhých 87 minut nezáživné komedie. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavý nápad a zajímavé obsazení. Tím to ale končí a většina fórků hodně přesahuje únosnou mez. Většina vtipů se ve filmu navíc objeví tak 5x, takže ikdyž některý byl třeba jen trochu napoprvé zábavný, napotřetí je už hodně otravný. Nic nespasí ani herecké obsazení, protože asi jediný, kdo se do filmu žánrově hodí a dokáže něčím pobavit, je Danny DeVito a i jeho vtípky přestanou být po několikátém zopakování vtipné. ()

TO 

všechny recenze uživatele

Buranská veselohra, rychle uteče, ale žádné velké záchvaty smíchu, spíš lehce sklouzává do trapnosti. Slabší odvar filmu Fotr je lotr. Jednou a dost ()

Reklama

Reklama