Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Co se stane, když najdete své biologické rodiče a oni ani zdaleka nesplňují vaše skryté představy? Bláznivá komedie s hvězdným obsazením o tom, co se stane, když přijdou na krátkou návštěvu a zůstanou navždy. Váš život už nikdy nebude jako předtím. (oficiální text distributora)

Recenze (49)

Slarque 

všechny recenze uživatele

Danny DeVito a Kathy Bates ze sebe s gustem dělají naprosté burany, Neve Campbell tu dobře plní čistě dekorativní úlohu, ale proč proboha do hlavní role místo toho dřeva neobsadili nějakého herce?! Sice by nejspíš nezachránil ten téměř naprostý nedostatek humoru, ale snad by se na to aspoň dalo koukat... ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Není jednoduché vyrůst v poklidné rodině a v dospělosti se dozvědět o adopci. Kdo jsou tedy ti biologičtí rodiče? A co takhle podat výzvu? Přihlásí se však šok v podobě velmi hlučného postaršího páru, kteří si život prostě užívají a dávají to náležitě najevo. Z počátku snímek vypadal na romantizující příběh, ale až po příchodu onoho páru, kde se pořádně vyřádili Danny DeVito a Kathy Bates, se rozjel sled gagů a humorných situací, že je téměř potíž to všechno vysledovat. Klasická komedie, která se místy mění až v sitkom, sice dokáže pobavit, ale přesto mnohdy vyznívá dojem, že se moc tlačí na pilu, že se v tom buranství prostě vcelku až přehání. Filmová pecka to tedy rozhodně není, byť se tu hláškuje jak o život. I zde platí, že čeho je moc, toho je příliš a tak počáteční zábavnost velmi rychle unaví a humor už záhy přestane být humorný. To však neznamená, že by snímek neměl být svěží. Naopak. Jen by se měl krapet ubrat plyn. ()

Reklama

peetriss 

všechny recenze uživatele

Nemám rád komedie, které jsou už v jádru hloupé a násilně se mě snaží přesvědčit o opaku. Tady se vyskytlo jen několik izolovaných obstojných hlášek, jinak se jedná o exhibicionistickou křeč, kterou nedokáží vyléčit ani Kathy Bates, ani Danny DeVito a ani sladká Neve Campbell. Naopak velmi špatně obsazený Ron Livingston dává filmu definitivní smrtící úder. ()

7duster 

všechny recenze uživatele

Danny DeVito, Kathy Bates a Neve Campbell (té to opět mimořádně sluší) - v pořádku ..... Ron Livingston? postava, ke které má divák cítit sympatie, chápat a fandit ji? pardon - ani náhodou! je to nejslabší článek celého filmu, jeho snaha zahrát překvapení, vztek a jiné emoce se totálně míjí účinkem a už jen představa, že bych měl ještě jednou protrpět jeho výkon mne odrazuje od toho vidět tento film znovu - slabých 40% ()

otík 

všechny recenze uživatele

Slaboučká komedie s protivným hlavním hrdinou, hezkou a milou Neve Campbell a zcela nespolečenskými Batesovou a DeVitem, kteří jako biologičtí rodičové postaví našemu hrdinovi život zcela na hlavu. On se s tím samozřejmě ke konci filmu vyrovná, ale musí do té doby projít několika výbuchy hněvu, aby ke konci opět našel svůj svatý božský klid. A i divák je rád, že tím skončí předlouhých 87 minut nezáživné komedie. ()

Galerie (45)

Reklama

Reklama