Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ben Stiller společně s Robinem Williamsem vévodí hvězdnému hereckému obsazení tohoto neskutečně zábavného filmového hitu. Když Larry Daley (Stiller) získal práci nočního hlídače v muzeu, velkou zábavu nečekal. Brzy ale zjistil, že výstavní exponáty po setmění ožívají. A tak se Larry v novém zaměstnání ani nestačil rozkoukat a už se ocitl tváří v tvář kostře Tyrannosaura Rexe, jež je plná energie, kolem něj korzují římští vojáci a kovbojové a navíc ho zlobí neposlušná opice, která ho přivádí k naprostému šílenství. Ale možná se mu nakonec podaří najít způsob, jak tenhle chaos dostat pod kontrolu a v očích svého syna se tak proměnit v hrdinu. Nad neuvěřitelnými speciálními efekty si údivem vykroutíte hlavu a smíchy se budete řezat od začátku až do konce. Noc v muzeu – to je vaše vstupenka do říše nekonečné zábavy! (Magic Box)

(více)

Recenze (597)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Nejsmutnějším faktem u Noci v muzeu je,že je to proklatě nevtipná podívaná,což u rodinné komedie je docela průser.A autoři se navíc až neskutečně moc zaměřili hlavně na dětské publikum,čímž dospělá populace diváků u spousty scén jen nevěřícně musí vrtět hlavou nad jejich hloupostí.Jistě že se dětem líbí skákající opička a za uši se tahající trpasličí kovboj s válečníkem,ale pak si Noc v muzeu nemůže hrát na megaefektní trhák.Ano,efektů je zde spousta a jsou bez diskuze na maximální úrovni,ale jak scénář,tak dějová linka jsou tak naivňoučké,až to bolí.Navíc i jindy výborný Ben Stiller je jen nepovedená figurka ve směsici digitálních efektů.Závěrečný umrouskaný happyend jen vše podtrhne a Noc v muzeu na mě tak působí jako nepovedená efektní taškařice pro malé diváky. ()

štísko 

všechny recenze uživatele

Obrovský slepenec více či méně humorných scén. Film postrádá nějaký výraznější nosný prvek, osnovu kolem keré by se ty scény navěsily. Je to guláš sloužící jen k pobabavení a k ničemu jinému. Nenáročný divák netoužící po ničem jiném než po odpočinutí jistě nebude zklamán. Jeho mozek nebude nijak zatížen, neboť ho vůbec nemusí zapínat. Já občas takovýto způsob oddechu docela potřebuji. ()

made1 

všechny recenze uživatele

Ještě nikdy mi nedalo tolik práce rozhodnout se, kolik dát hvězdiček. Tak jsem to zkusila obráceně. Plných pět a za všechno, co se mi nelíbilo jednu strhnu. Takhle to dopadlo. Absolutní dávka legrace ve sto čtyřech minutách. ()

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Solidní rodinná zábava. Stiller našel svého "oslíčka otřes se!" Spousta známých (a celkem dobrých) herců ve vedlejších rolích si své historické osobnosti vychutnává a klasický základní příběh otce a syna opět funguje. Bohužel Shawn Levy není příliš nápaditý režisér a tak místo, aby pořádně využil příležitostí, jež oživlé museum nabízí, vetšinou kopíruje, nebo brouzdá po hladině průměru. Je to opravdu škoda, zvlášť když některé fragmenty oslňují a scénář asi původně nebyl vůbec špatný. Bohužel film má velmi nestálé tempo a chvílema to v něm vypadá jak v museu za denního světla - mrtvo! V museu v noci ožívá historie, ale vypráví nám jí nezajímavý vypravěč, jenž se doopravdy rozjede až na samém konci, škoda... 60% ()

BluT 

všechny recenze uživatele

Film, který by neměl zapadnout. Ale stalo se, no. Nevadí. Mě se Noc v muzeu hodně líbila. Asi je to tim, že Ben Stiller je skvělej herec a Owen Wilson mu úžasně v mnoha filmech (i zde) sekunduje a proto tahaj film z průměru. A některý hlášky taky stojej za to. - "To byl náš čtrvtý prezident, že?" "Dvacátý šestý.." "A jó, dvacátý šestý." P.S. Podruhý viděno v letadle a už mě to zdaleka tak nebavilo. Ale ty čtyři hvězdy tomu nechám, proč ne. ()

killjezor 

všechny recenze uživatele

Průměrná podívaná, pokud se umíte bavit, představíte si trochu ze svého dětsví. Pro diváky do 10 let přidejte hvězdičku. ()

Lencha 

všechny recenze uživatele

Já se fakt bavila. Ze začátku nic moc, ale pak se to rozjelo. A stálo to za to. :-))) Ben Stiller nezklamal a hodně mě pobavil Owen Wilson. :-))) Vůbec ta scéna, kdy posílají vláček na svázaného Stillera neměla chybu. :-))) Ti malincí panáčci byli nejlepší. :-))) Scéna v autíčku taky super. Prostě zábava po trochu nudnějším začátku maximální. :-))) ()

MARTIN*I 

všechny recenze uživatele

Ben Stiller, Owen Wilsen, komedie, ve které oživují exponáty v muzeu... Očekával jsem podstatně větší show a zábavu! Zklamání ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

"Hej bejku, máš žvejku?" - Prekvapivo dobrá rodinná zábava typu Jumanji alebo Zathura, ktorá pobaví aj deti aj dospelých. Audiovizuálna stránka je naozaj vysoko kvalitná a veľmi veľmi snímku pomáha aj účasť klasického neodmysliteľného inventára Owena Wilsona, ktorý aj na malom priestore dokáže vykúzliť zázraky a ten jeho hrubý nos je jednoducho na nezaplatenie... :-) ()

jondoe 

všechny recenze uživatele

Dobry rodinny film z ktoreho sa dalo vytazit ovela viac. Bena Stillera som nikdy nijako zvlasy neobdivoval a jeho komedialny humor mi moc k smiechu nepride. Nastastie v tomto filme su ine postavy ktore to zanho ( aspon u mna ) dotahuju a su zabavne. Napriklad miniaturny Owen Wilson, Robin Williams, maly opiciak alebo tiranosaurus Rexik. Je jasne ze to mohlo byt ovela lepsie, ale nie to zle a da sa to v pohode pozerat. ()

Kuny27 

všechny recenze uživatele

typická americká komedie, naštestí vtipnější než jiné. Film si mě získal hned, co muzeum začlo ožívat. Ben Stiller si mě v tomto snímku omotal kolem prstu... Nejlepší část- když jde podruhé do práce a je "připraven" na všechny nástrahy. " Bejku ty dát mi žvejku." S přáteli jsme se zasmáli... ()

Herráček 

všechny recenze uživatele

Má to nápad, má to špetku originality, Ben Stiller sice nesnesitelný jako všude, ale tady to ještě moc nevadí... Oddech, vypnutí, bez nějakých větších zádrhelů... Ale hodnotnou podívanou bych přece jen hledal jinde... ()

HiddenDragon 

všechny recenze uživatele

Povedeny napad, jak obnovit zajem deti o muzea - nejen ve filmu, ale i v realu, protoze efekt po premiere tohoto filmu byl stejny. Idea (podle knihy M. Trence) je to jak delana na hollywoodsky trikovy film. Vsechno v noci v newyorskem muzeu oziva. Proc? Diky tajemne egyptske desce. A shodou okolnosti nastupuje na tamni misto nocniho hlidace Larry (Stiller), ktery zrovna velmi nutne potrebuje job, aby si ho syn zacal vice vazit (tady je zajimava role pracovnice v agenture, coz je Stillerova skutecna matka :). Kouzelne muzeum nabizi opravdu spoustu moznosti - ozivla zvirata, historicke postavy, miniatury z dioramat... Misty jsou napady opravdu vtipne (treba ty prostrihy kamer pri vypousteni pneumatiky u dodavky), ale je tu i spousta trapnejsich foru (ktere vetsinou predvadi Stiller - achjo ja se mu asi nikdy smat nebudu). Je to cele takove pul na pul. Dobry napad strida infantilni forek a naopak. Ma to ale pekne momenty, dokonce i hodnotna myslenka by se nasla a triky jsou sice rozeznatelne - coz znamena minus (to je bohuzel dan za to, ze tu bez triku jsou jen sceny s rodinou, jinak temer vse), ale da se to. Hudba je naopak asi bez vytky, skvela. Neni to zadny svetoborny film, ale i tak si vydoloval dve dalsi pokracovani (ktere alespon podle me jsou kvalitne uplne stejne, se vsemi klady a zapory). ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Výborná blbinka, která mě dosud unikala. Čekal jsem od toho nějaké velkolepé dobrodružství a ona je to spíše rodinná komedie při které jsem si dost často vzpomínal na Jumanji. Ben Stiller nastupuje jako noční hlídač v muzeu, kde vypadá jako největší problém trojice přestárlých hlídačů a napruděný šéf. Jenže v noci vše ožívá a je to parádní jízda. Miniaturní Římani a kovbojové, kteří vedou válku, pralidi, indiánka, spousta zvířat od přítulného T-Rexe až po zákeřnou opičku a Ted Roosevelt jako morální ikona (nepoznatelný Robin Williams). Hrdinu čeká spoustu práce, aby tohle všechno zvládl a film osciluje mezi rodinnou dojemnou zábavou a občas šílenými honičkami a gagy. ()

Související novinky

Jurský pirát Joe Crood v nočním muzeu

Jurský pirát Joe Crood v nočním muzeu

12.09.2013

Ano, tato novinka je o pokračováních několika letošních, ale i starších, v podstatě už klasických filmových hitů. Bez zbytečných řečí: čtvrtý film o pravěkých ještěrkách ponese název Jurassic World a… (více)

Vin Diesel jako vyměklý terminátor

Vin Diesel jako vyměklý terminátor

23.05.2011

Projekt se sice jmenuje lákavě – The Machine – a Diesel si v něm zahraje kyborga, navrženého jako ultimátní zbraň, ale neradujte se. Scénář napsali ti samí lidé co Noc v muzeu a půjde o rodinnou… (více)

Místo Avataru Noc v muzeu 2

Místo Avataru Noc v muzeu 2

20.12.2007

Pravá blondýnka Reese Witherspoon se po těžkotonážním dramatu Odvlečen vrací k lehčím žánrům. Režisér Seth Gordon už brzy odstartuje natáčení komedie Four Christmases, námětem vzdáleně připomínajícím… (více)

Sandlerovy báchorky na dobrou noc

Sandlerovy báchorky na dobrou noc

05.12.2007

Jistý významný filmový kritik jednou prohlásil, že hvězdný status Adama Sandlera je pro něj jednou z největších záhad naší doby. Pro někoho nesnesitelný nýmand, pro jiné kultovní komik však stále… (více)

Reklama

Reklama