Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ben Stiller společně s Robinem Williamsem vévodí hvězdnému hereckému obsazení tohoto neskutečně zábavného filmového hitu. Když Larry Daley (Stiller) získal práci nočního hlídače v muzeu, velkou zábavu nečekal. Brzy ale zjistil, že výstavní exponáty po setmění ožívají. A tak se Larry v novém zaměstnání ani nestačil rozkoukat a už se ocitl tváří v tvář kostře Tyrannosaura Rexe, jež je plná energie, kolem něj korzují římští vojáci a kovbojové a navíc ho zlobí neposlušná opice, která ho přivádí k naprostému šílenství. Ale možná se mu nakonec podaří najít způsob, jak tenhle chaos dostat pod kontrolu a v očích svého syna se tak proměnit v hrdinu. Nad neuvěřitelnými speciálními efekty si údivem vykroutíte hlavu a smíchy se budete řezat od začátku až do konce. Noc v muzeu – to je vaše vstupenka do říše nekonečné zábavy! (Magic Box)

(více)

Recenze (597)

Daewiik 

všechny recenze uživatele

Příběh je to krásný, skvělý nápad i provedení, 4 hvězdy by to byly, kdyby nebyl hlavní hrdina Ben Stiller, pkterý působí jako protivný blb, dojem z filmu jen kazí. ()

alouch 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadalo, že to bude dobrý film. Tvůrci měli dobrý nápad, ale všechno ztroskotalo na stupidním humoru a podle mě přihlouplých scén, které byly hlavně na ke konci filmu.. ()

Castorr 

všechny recenze uživatele

Ben Stiller nepředvedl nic novýho, Owen Wilson taky, i když u něho jsem se bavil skoro nejvíc. Průměrné herecké výkony a průměrný příběh. Jako film pro celou rodinu doporučuju, film pobaví, ale po pár dnech si na něj možná nevzpomenete! ()

Theraphosa 

všechny recenze uživatele

Zvláštním způsobem podaná komedie, težící pouze ze speciálních efektů, přičemž na nějaký rozvoj nebo větší přiblížení postav se zde celkem kašle. Docela mě mrzelo, že hlavní problém, před který byl hrdina postaven, nebyl z mého pohledu až zase tak problémový. Závěr mi jen potvrdil výše napsané. 40% ()

cab 

všechny recenze uživatele

Rodinna taskarice s premrstenym rozpoctem a nezvykle nevyraznym (Ben Stiller), ktery hraje losera a snazi se dokazat svemu synovi, ze je schopen si udrzet praci a jeho duveru. Prumerny pocin zachranuji vedlejsi postavicky, ktere pres noc ozivaji v prostorech muzea a pohybuji se ke smule hlidace i mimo nej. 55% ()

Hopper 

všechny recenze uživatele

Priemerná záležitosť, pri ktorej sa skvele bavia 10-14-roční, takže tržby asi nebudú až takým prekvapením, pre staršie publikum však toho vo filme veľa nefunguje. Stiller, Wilson aj Williams majú vo svojich filmografiach ďaleko vtipnejšie snímky, skutočne dobrých gagov je tu ako prstov na nohe diabetika a celý film som mal pocit, že sa ťažkopádne vlečie k záveru. Samozrejme nechýbajú moralitky, poučenia ako to v správnom americkom rodinnom filme musí byť. Takže, ak máte deti, ktoré spadajú do tejto kategórie, asi áno, ale inak len s varovaním. ()

Perry- 

všechny recenze uživatele

Příjemná zábava. Pokud nečekáte od snímku nějaké velké ambice, budete se bavit. Owen Wilson je skvělý. ()

vorenus 

všechny recenze uživatele

Kdo chce vidět Stillera, jak běhá skoro dvě hodiny po muzeu,tak tomu přeji příjemnou zábavu.Jinak podprůměrná komedie,která možná potěší i ty, co chodí ještě do školky. ()

joshula 

všechny recenze uživatele

Snad nikdo nemůže očekávat skvělé efekty. Líbilo se mi ale zpracování, které bylo hodně zábavné, což vystihuje přídavek rodinná komedie. Ben zase úkazal, kde všady se dají čerpat nápady a myslím, že jeho postava se do role hlídače naprosto hodí. ()

eagle-eye 

všechny recenze uživatele

Pro mě nejhorší spojení dua Wilson-Stiller co jsem měl možnost vidět... Bezduchý a prázdný trikový film s minimem povedených vtipů a s naprosto zbytečně utopeným Gervaisem. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Příjemná oddychovka na letní podvečer. Být mi 8, tak asi v kině umřu slastí. Takhle jsem se "jen" moc dobře bavil. 7/10 ()

thorewi 

všechny recenze uživatele

Dobře koukatelný rodinný film plný života, při jehož sledování jsem se ani minutku nenudil. Jen občas ty dialogy skřípaly. ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Výpravná, trikově náročná … nuda. Je až s podivem, jak neschopák Shawn Levy pohřbil výbornou výchozí zápletku. Celý to pojal nudně, bez nápadu a špetky invence. Scénář je nelogickej (Larry je v noci v práci, ve dne balí Rebeccu a nasává vědomosti v knihovně, ale kdy sakra spí??Nebo to jako máma nechá malý dítě (kolik mu může bejt, tak osm?) s Benem v práci po celou noc???), režie děsná, triky ucházející, hudba mě do filmu moc nesedla, ale zase je výborná, Ben Stiller nemá co hrát ale Owen Wilson je skvělej. Humor v podstatě žádnej, pouze takovej ten pro nejmenší děti, jako že Larry dostane pukem do hlavy, nebo že Larryho pochčije opice atd. Film mě vyloženě neotrávil, i když nuda se vyskytuje a trapný okamžiky taky. Bylo zaděláno na víc, mnohem víc. ()

miksacka 

všechny recenze uživatele

Příliš mnoho jsem od Noci v muzeu nečekala. Byla jsem ale potěšena. Zábavný, potrhlý příběh typický pro Bena Stillera. ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Zprvu jsem doufal a přál si, aby Noc v muzeu byla něco jako Krotitelé důchů 21. století. Omyl. Noc v muzeu je ubohá a trapná blbost, kde vše vtipné je vidět v upoutávce. Stiller se snaží vidělat na nájem a režisér Levy marně prohrává se scénářem, který je ostudně odvedeným škvárem. ()

Bohemák 

všechny recenze uživatele

Moc příjemný rodinný film (tím slovem "rodinný" mám na mysli, že děti se skvěle baví a dospělý si řekne, že to mohlo být podstatně horší). Film je plný velmi hezkých efektů a drobných gagů. Aportující kostra T-Rexe mi utkví nadlouho. ()

Související novinky

Jurský pirát Joe Crood v nočním muzeu

Jurský pirát Joe Crood v nočním muzeu

12.09.2013

Ano, tato novinka je o pokračováních několika letošních, ale i starších, v podstatě už klasických filmových hitů. Bez zbytečných řečí: čtvrtý film o pravěkých ještěrkách ponese název Jurassic World a… (více)

Vin Diesel jako vyměklý terminátor

Vin Diesel jako vyměklý terminátor

23.05.2011

Projekt se sice jmenuje lákavě – The Machine – a Diesel si v něm zahraje kyborga, navrženého jako ultimátní zbraň, ale neradujte se. Scénář napsali ti samí lidé co Noc v muzeu a půjde o rodinnou… (více)

Místo Avataru Noc v muzeu 2

Místo Avataru Noc v muzeu 2

20.12.2007

Pravá blondýnka Reese Witherspoon se po těžkotonážním dramatu Odvlečen vrací k lehčím žánrům. Režisér Seth Gordon už brzy odstartuje natáčení komedie Four Christmases, námětem vzdáleně připomínajícím… (více)

Sandlerovy báchorky na dobrou noc

Sandlerovy báchorky na dobrou noc

05.12.2007

Jistý významný filmový kritik jednou prohlásil, že hvězdný status Adama Sandlera je pro něj jednou z největších záhad naší doby. Pro někoho nesnesitelný nýmand, pro jiné kultovní komik však stále… (více)

Reklama

Reklama