Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ben Stiller společně s Robinem Williamsem vévodí hvězdnému hereckému obsazení tohoto neskutečně zábavného filmového hitu. Když Larry Daley (Stiller) získal práci nočního hlídače v muzeu, velkou zábavu nečekal. Brzy ale zjistil, že výstavní exponáty po setmění ožívají. A tak se Larry v novém zaměstnání ani nestačil rozkoukat a už se ocitl tváří v tvář kostře Tyrannosaura Rexe, jež je plná energie, kolem něj korzují římští vojáci a kovbojové a navíc ho zlobí neposlušná opice, která ho přivádí k naprostému šílenství. Ale možná se mu nakonec podaří najít způsob, jak tenhle chaos dostat pod kontrolu a v očích svého syna se tak proměnit v hrdinu. Nad neuvěřitelnými speciálními efekty si údivem vykroutíte hlavu a smíchy se budete řezat od začátku až do konce. Noc v muzeu – to je vaše vstupenka do říše nekonečné zábavy! (Magic Box)

(více)

Recenze (596)

MRPitivier 

všechny recenze uživatele

Zajímavý nápad, který dostal podoby rodinného filmu. Film pobaví hlavně u kostýmů, které nebyly zcela povedené a občas vtipné scény, které rozesmějí možná nechtěně. Herci jako Ben Stiller, Robin Williams a Owen Wilson dodávají kvalitu snímku, ale žádný vrcholný herecký projev nečekejte! ()

casef 

všechny recenze uživatele

Dětem se to určitě líbit bude, ale já čekal trochu víc, potenciál na to rozhodně byl. Žádná velká zábava se nedostavila, ale nenudil jsem se. Stačí vypnout mozek a příjemně to uteče. ()

Ogrb 

všechny recenze uživatele

Násilím jsem byl přinucen doprovázet na tohle svýho mladšího bráchu. A podle toho to taky dopadlo. On se vedle mě řehtal na celý kolo, já na vedlejším sedadle umíral nudou. A to tam hraje tolik dobrejch herců typu Owena Wilsona! Ne tohle mě nebavilo a na dvojku ať si brácha jde sám! 4/10 ()

Rodin 

všechny recenze uživatele

Veliká blbost a veliká zábava. Owen Wilson vynikající. Nebýt těch "amerických" psychologizujících scének, dal bych možná i o jednu hvězdu navíc, ale i tak si těch 60% film zaslouží. ()

Erian 

všechny recenze uživatele

Na sobotní večer to nebylo tak špatné, ale docela dost klišovité a konec taky předem jasný, Stiller se svými okoukanými gagy už tak moc nebaví jako třeba ve Starsky a Hutch... ()

Amras 

všechny recenze uživatele

Co říci na úvod? Je to jedna z klasických "amerických blbostí". Přesto jsem se ale u filmu celkem bavil. Asi to bylo tím, že hlavní roli měl Stiller. Líbilo se mi, jak tvůrci zábavnou formou nabídli divákům kus z amerických dějin. Ale jinak tenhle film byl spíš průměrný. Nic závratného tam nebylo, ale stejně jsem byl nakonec docela spokojený. Myslím si ale, že kdyby tvůrci na konci vynechali "typický bláznivý americký konec", ohodnotil bych film lépe. ()

Izz 

všechny recenze uživatele

S první Nocí v muzeu nemám absolutně žádnej problém.Je to neškodnej rodinej filmík s dobrýma trikama,příjemným Stillerem a šarmantním Wilsonem v miniaturním podání.Ideální výplach,když se v sobotu večer sejde čtyřčlenná rodina u televize. ()

RAFT 

všechny recenze uživatele

Dost pěkně zábavná komedie .Herci ve filmu vybráni dobře ,samí komici. Owen wilson k těmto komediím ,prostě patří .Opičkíák dexter paráda .60% ()

AriAries 

všechny recenze uživatele

Existuje málo variabilnějších prostředí než je muzeum. Tolik možných směrů, zaměření, různorodých exponátů, které tím pádem otevírají nepřebernou škálu zápletek nebo vtipů pokud by nějakým způsobem ožily. Nevím jestli byl potenciál plně využit, ani kolik udělal dabing, ale já se u filmu dobře bavil. Není to žádný hluboký a inteligentní humor, spíš odechovka na nedělní odpoledne s rodinou. Pokud ale nejste nároční kritici co budou hodnotit i střih a jas záběru v té které části stopáže, ale chcete se u filmu pobavit, pro ty film rozhodně splní účel. ()

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Rodinný biják kde to po zavíračce v Muzeu pěkně ožívá :) sen každého malého kluka.. oživlá kostra T- rexe, mamut.. zvířata .. historické postavy.. prostě celé muzeum a že tam toho je dostatek.. vše doplňuje Stiller se svým tradičním humorem. 65% příjemný filmek ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Stiller patří mezi herce, které jsem si taky moc neoblíbil a ani nějak jeho humor nepatří mezi ten, který mne ohromil. Takže jsem se na tento film díval jen ze zvědavosti, protože mne zaujala myšlenka. A jako je to celkem zábava. Ale víc nečekejte, prostě párkrát se zasmát a pustit si nějaký nenáročný film taky občas neurazí. ()

Prankster 

všechny recenze uživatele

Těžká oddychovka plná triků více či méně zdařilých. Římané jsou sympaťáci - ti se nebojí:). Jenom ten konec mi přišel nějaký zkopaný - nějak moc idilický, ale u takovévo filmu je to asi nutnost. ()

LukeSharp 

všechny recenze uživatele

Asi první film ve kterém se absolutně nemůžu rozhodnout v závěrečném hodnocení.Má to čtyřkový potenciál,ale ten Stiller mi tam hodně vadil a těch mouder tam na mě bylo taky moc,takže nakonec jsem začal uvažovat o dvou.Ale na druhou stranu to byla celkem sranda u které sem zcela ztratil pojem o čase(a to je u mě plus) a chtěl jsem dát tři .Ale nakonec jsem si vzpoměl na skvělého Owena Wilsona a Stevea Coogana v rolích mini-kovboje a římského mini-generála,kteří tady vynikli rozhodně více než Stiller(a rozhodně více než naprosto otravný Robin Williams,který jenom sypal moudra).A tak dám 4* s tím,že možná někdy po druhém podívání hodnocení upravím ()

Související novinky

Jurský pirát Joe Crood v nočním muzeu

Jurský pirát Joe Crood v nočním muzeu

12.09.2013

Ano, tato novinka je o pokračováních několika letošních, ale i starších, v podstatě už klasických filmových hitů. Bez zbytečných řečí: čtvrtý film o pravěkých ještěrkách ponese název Jurassic World a… (více)

Vin Diesel jako vyměklý terminátor

Vin Diesel jako vyměklý terminátor

23.05.2011

Projekt se sice jmenuje lákavě – The Machine – a Diesel si v něm zahraje kyborga, navrženého jako ultimátní zbraň, ale neradujte se. Scénář napsali ti samí lidé co Noc v muzeu a půjde o rodinnou… (více)

Místo Avataru Noc v muzeu 2

Místo Avataru Noc v muzeu 2

20.12.2007

Pravá blondýnka Reese Witherspoon se po těžkotonážním dramatu Odvlečen vrací k lehčím žánrům. Režisér Seth Gordon už brzy odstartuje natáčení komedie Four Christmases, námětem vzdáleně připomínajícím… (více)

Sandlerovy báchorky na dobrou noc

Sandlerovy báchorky na dobrou noc

05.12.2007

Jistý významný filmový kritik jednou prohlásil, že hvězdný status Adama Sandlera je pro něj jednou z největších záhad naší doby. Pro někoho nesnesitelný nýmand, pro jiné kultovní komik však stále… (více)

Reklama

Reklama