Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ben Stiller společně s Robinem Williamsem vévodí hvězdnému hereckému obsazení tohoto neskutečně zábavného filmového hitu. Když Larry Daley (Stiller) získal práci nočního hlídače v muzeu, velkou zábavu nečekal. Brzy ale zjistil, že výstavní exponáty po setmění ožívají. A tak se Larry v novém zaměstnání ani nestačil rozkoukat a už se ocitl tváří v tvář kostře Tyrannosaura Rexe, jež je plná energie, kolem něj korzují římští vojáci a kovbojové a navíc ho zlobí neposlušná opice, která ho přivádí k naprostému šílenství. Ale možná se mu nakonec podaří najít způsob, jak tenhle chaos dostat pod kontrolu a v očích svého syna se tak proměnit v hrdinu. Nad neuvěřitelnými speciálními efekty si údivem vykroutíte hlavu a smíchy se budete řezat od začátku až do konce. Noc v muzeu – to je vaše vstupenka do říše nekonečné zábavy! (Magic Box)

(více)

Recenze (596)

kubilov 

všechny recenze uživatele

Nenásilná komedie s Benem Stillerem, Robinem Williamsem, Owenem Wilsonem nebo Steve Cooganem nabízí pár hodně dobrých vtipů, jako celek je to ale strašná kravina, sice milá, ale pořád kravina. ()

marek29 

všechny recenze uživatele

Osvědčená kvalita s mým oblíbencem Benem Stillerem. Koncept oživlého muzea tu ještě nebyl a já se fajn bavil. Takto by měla vypadat povedená komedie, kterou můžou vidět i děti. Trošku mi zážitek znechutila televize kde jsem viděl reprízu Noci v muzeu snad 3x už :( napoprvé ale fajn věc! ()

Kimkong 

všechny recenze uživatele

Je to film pro děcka tak do čtrnácti let. Jediná vtipná scéna byla fackování s opicí. Ale být mladší tak si to tři hvězdy zaslouží. Naprosto dementní však byla dějová linka s těmi důchodci. ()

Brano 

všechny recenze uživatele

Námet bol dobrý, ale spracovanie je určené skôr pre mladšie publikum. Vizuálne taktiež dobré a nájde sa aj zopár momentov pri ktorých sa človek pousmeje. Keď som to videl prvýkrát, mal som jedenásť rokov a vtedy sa mi to dosť páčilo. Bohužiaľ teraz ma to už nedokázalo veľmi zaujať. Pre mňa slabší priemer. Ale deti si prídu na svoje. /50%/ ()

joelly01 

všechny recenze uživatele

Prumerna podivana co nenadchne a neurazi. Par dobrych vtipku a plejada znamych hercu ve vedlejsich roli. Docela me to pobavilo, ale ze bych se smichy svalila pod kanapatko, tak to tedy ne. Specialni plus davam miniaturam Owen Wilson a Steve Coogan. Hlavne Steve Coogan, to je takovy roztomily darling, s tim bych dala minove the o pate! Uz jen kvuli nemu se rozhodne podivam i na dvojku! Videno v ramci Season Challenge Tour 2015 ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Noc v muzeu zaujme především svou originální nápaditostí. Viděli jsme oživlé mumie, mrtvoly i kupříkladu Jumanji, ale všechno oživlé v muzeu vskutku ještě ne. Navíc Ben Stiller je komediant sám o sobě. Bohužel se filmu nevyhýbají klasická klišé jako například otec, který svého syna dosud jen klamal a nyní to chce napravit. Mě osobně potěšilo i angažování Robina Williamse. Film není hitparádou zábavy, u které budete prožívat jednu salvu smíchu za druhou, ale na straně druhé, když se hlavní hrdina fackuje s opicí nebo usmiřuje kovboje s Římanem či dává aport T-Rexovi, to je něco, nač nelze zapomenout. Tohle je klasický oddechový film, který není příliš náročný a ani se o to nesnaží. Je to pohodová rodinná zábava a víc snímek nenabízí ani to neslibuje. ()

PlayEasy 

všechny recenze uživatele

Zábavná a svižná zámořská komedie s ač bláznivým, přesto velmi vtipným nápadem. Ale i tak se NatM nijak zvlášť neliší od podobných amerických stupidit plných klišé a trapných scén. A hlavní role Ben Stiller. To přesně sedí. .....Přesto jsou tyto momenty prostřídávany i se skvělými gagy a síť plná zábavných postav, které jsme si oblíbili + trio hereckých veteránů jako bad guys = náhodou docela paráda! :-) 65% ()

papadoce 

všechny recenze uživatele

Toto bolo skutočne milé a zábavné. Len málo komédií sa pokúsi zabaviť bez sexuálneho alebo fekálneho humoru. Hraje tu kopec známych ksichtov, okrem iného vtedy ešte naozaj krásna Carla alebo aj jeden z najsmutnejších komikov ever Robin Williams. Je to film o úžasnej fantázii, ktorý v podstate vie splniť sen všetkých detí.  Postavy ožívajú a stávajú sa skutočnými. Čo by som v detstve za to dal. "Nič nie je nemožné. Pokiaľ sa o tom dá snívať, dá sa to aj uskutočniť." Blbinka čo pobaví. ()

KARLOS2 

všechny recenze uživatele

Začátek je dost těžkopádný a konec dost patetický... Nejhorší na filmu byl ten malý kluk, vůbec neumí hrát, ani se o to nepokouší a přišel mi tam dost do počtu (proč to nemůžou pro jednou nechat bez toho rodinného sladidla?)... Přes to všechno bych to asi doporučil, rozhodně neurazí, sem tam se zasmějete u povedených zábavných scén (neandrtálec s hasičákem užívající si hasící prášek, opravdu kouzelné ;), sem tam si užijete u akčních scén (t-rex se jim povedl) a možná by se na to dalo kouknout znova na dvdčku, kde přeskočíte nezáživný začátek a užijete si to se sklenkou něčeho dobrého... To bude asi spása pro všechny starší osmnácti let, protože poletující MALÉ ;) děti po sále opravdu nemám rád, stejně jako jejich matičky, které je nedovedou zkrotit... Konečný verdikt ode mě je tedy slušných 6-7 z 10 (šest kvůli dabingu, ale v originále asi bude lepší ;) ()

(fjw) 

všechny recenze uživatele

Obyčejná tuctovka. Nic víc, nic míň. Kdo se chce trochu pobavit, tak ať to shlédne. Docela mě zaujal soundtrack složený Silvestrim. Kdy by to pustili do kin o Vánocích, mělo by to myslím větší kouzlo. ()

Tichoza odpad!

všechny recenze uživatele

Ben Stiller...co se od toho dá čekat...pár gegů u kterých se člověk jednou zasměje...ale tady ani to nepřišlo. Ve filmu je vidět, že měli hodně peněz, které v tomto případě bohužel vyletěli oknem. Ovšem věková skupina 1-4 roky bude spokojena. Naprostá ztráta času! ()

JasonV 

všechny recenze uživatele

Sračka bez pointy o nejakej hlbšej myšlienke ani nehovorím, vzhľadom na cieľovú skupinu je to ale úplne jedno :) ()

Filipes 

všechny recenze uživatele

Pěkná pohádka. Malé děti však ocení víc než já. Přiznejme si, že kdyby se ve filmu neobjevili známé tváře, které dobře hrají (Stillera s Wilsonem vždycky rád uvidím) byl by to film, který by vysílali leda tak na Jetixu. 50% Ale Jedadiah super. ()

rafix 

všechny recenze uživatele

Nenáročná rodinná komedie s vynikajícím hereckým výkonem Bena Stillera a i jiných herců. Mě se se to dost líbilo. Dobré až vynikající efekty a námět. No celý film je kouzelný. ()

Weirdman 

všechny recenze uživatele

Aj napriek niekoľkých pozitívnych vecí, ktoré na filme sú, som mal po hodine chuť ho vypnúť. Ak sa cítim pri pozeraní filmu trápne, má to u mňa zrátané. A pri Noci v múzeu som mal také pocity až veľmi často... (▼) ()

route60 

všechny recenze uživatele

Fantastický námět se dá zničit hloupou režií ale co také lze čekat od Shawna Levyho, nemohu dát více než 2* ()

Související novinky

Jurský pirát Joe Crood v nočním muzeu

Jurský pirát Joe Crood v nočním muzeu

12.09.2013

Ano, tato novinka je o pokračováních několika letošních, ale i starších, v podstatě už klasických filmových hitů. Bez zbytečných řečí: čtvrtý film o pravěkých ještěrkách ponese název Jurassic World a… (více)

Vin Diesel jako vyměklý terminátor

Vin Diesel jako vyměklý terminátor

23.05.2011

Projekt se sice jmenuje lákavě – The Machine – a Diesel si v něm zahraje kyborga, navrženého jako ultimátní zbraň, ale neradujte se. Scénář napsali ti samí lidé co Noc v muzeu a půjde o rodinnou… (více)

Místo Avataru Noc v muzeu 2

Místo Avataru Noc v muzeu 2

20.12.2007

Pravá blondýnka Reese Witherspoon se po těžkotonážním dramatu Odvlečen vrací k lehčím žánrům. Režisér Seth Gordon už brzy odstartuje natáčení komedie Four Christmases, námětem vzdáleně připomínajícím… (více)

Sandlerovy báchorky na dobrou noc

Sandlerovy báchorky na dobrou noc

05.12.2007

Jistý významný filmový kritik jednou prohlásil, že hvězdný status Adama Sandlera je pro něj jednou z největších záhad naší doby. Pro někoho nesnesitelný nýmand, pro jiné kultovní komik však stále… (více)

Reklama

Reklama