Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ben Stiller společně s Robinem Williamsem vévodí hvězdnému hereckému obsazení tohoto neskutečně zábavného filmového hitu. Když Larry Daley (Stiller) získal práci nočního hlídače v muzeu, velkou zábavu nečekal. Brzy ale zjistil, že výstavní exponáty po setmění ožívají. A tak se Larry v novém zaměstnání ani nestačil rozkoukat a už se ocitl tváří v tvář kostře Tyrannosaura Rexe, jež je plná energie, kolem něj korzují římští vojáci a kovbojové a navíc ho zlobí neposlušná opice, která ho přivádí k naprostému šílenství. Ale možná se mu nakonec podaří najít způsob, jak tenhle chaos dostat pod kontrolu a v očích svého syna se tak proměnit v hrdinu. Nad neuvěřitelnými speciálními efekty si údivem vykroutíte hlavu a smíchy se budete řezat od začátku až do konce. Noc v muzeu – to je vaše vstupenka do říše nekonečné zábavy! (Magic Box)

(více)

Recenze (596)

zdendap 

všechny recenze uživatele

Asi trikově skvělý film, ale myslím, že je to na celovečerní film trošku málo! Zápletka vlastně žádná; pokus tu sice je, ale zase nelogický. Stále dokola stejné scény. Ale úplně nejhorší jsou dialogy. Ani jedné postavě je nevěřím. A ta věčná moralita, to americké poučování jak se chovat k dětem a jak je vychovávat (makléř je horší než hokejista!), splnit své slovo za každou cenu!, nezklamat dítě - (již by se s tím synek nevyrovnal) a další zhovadilosti. Filmu dávám jednu hvězdičku za úžasnou scénu (dodnes nevím, zda je to opravdu parodie nebo kouzlo nechtěného a vrchol debility), kdy hlídač sondou do dětství (opět dítě) a odhalením traumatu rozpláče Attilu. ()

cukerman 

všechny recenze uživatele

Ben Stiller je super nechápu jak mohl hrát někde jinde, než v komediích... tenhle film sice nemá super akce, ani dobrý fórky - (až asi na 2), nebo hlášky , ale podívat se do toho muzea by chtěl asi každý a protože to nejde, tak si asi zajdu aspoň na Václavák do národního a třeba tam taky něco ožije. A ve zkratce: rodinná komedie ve stýlku policajt ze školky. ()

OneTwo 

všechny recenze uživatele

Příjemná záležitost, která se vám po pár hodinách z hlavy spolehlivě vykouří, ale těch 100 minut vás nenapadne film přepnout/vypnout. Škoda trochu sterilní režije a nepříliš objevného scénáře, z nápadu šlo vytěžit víc, ale jak jsem řekl, dobrý film. ()

padlar 

všechny recenze uživatele

Bavil jsem se u toho téměř po celou dobu, takže solidní 4 hvězdičky jsou na světě. Na aportujícího tyranosaura jen tak nezapomenu :-) ()

Freiheit 

všechny recenze uživatele

Přes pomalejší rozjezd ... a úplně jiná očekávání (čekal jsem salvu víceméně nechutných ač celkem vtipných situací a gegů) ... se mi dostalo velice solidního filmu, kterému nechyběl nápad ... zajímavé kombinace humoru a historických událostí a postav ... a ač měly určité scény značný nádech klišojdnosti, tak z toho všichni, co se na filmu podíleli, vybruslili s hlavou vztyčenou ... bavil jsem se ... ()

ajne 

všechny recenze uživatele

Mne to prostě bavilo. Zasmál jsem se, pobavil, nenudil a navíc jsem viděl něco originálního. Triky jsou provedené výborně, hlavně Owen Wilson jako "paleček" je sympaťák, stejně tak Robin Williams jako Roosewelt. Nechápu nízké hodnocení některých uživatelů, nemyslím, že by ve filmu bylo až něco tak špatného, že by si to zasloužil. "Možná, že jsme malí, ale naše srdce velká jsou!" ()

JAzzeURo 

všechny recenze uživatele

Až na perfektní vizuální efekty, mne tento film vůbec nezaujal. Čím dál více zjišťuji, že mi Ben Stiller vůbec nepřijde vtipný. ()

Smajdallff 

všechny recenze uživatele

perfektní film, výborně jsem se smál. Jedinečná sranda od začátku do konce s mnoha velice velice vtipnými kousky a komentáři. Luxus. Všichni, co jste dali malé ohodnocení asi nerozumíte humoru. ()

KristKrist 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem něco lepšího. Něco co mě zaujme a pobaví. Ovšem tohle ,i když to bylo koukatelné,tak mě to nechytlo jak jsem čekala. Lehce podprůměrná komedie,nic zvláštního. Film si zajisté najde své fanoušky,ale mě si nezískal. ()

Jean_Calid 

všechny recenze uživatele

Tvůrci měli mnoho možností a mnoho jich taky využili. Příběh samotný ničím zvlášť nevyniká. Co je ale na tomto filmu zajímavé, jsou postavy. Kde jinde můžete vidět Kryštofa Kolomba šéfovat partě neandrtálců, vidět bojovat proti sobě kovboje a římské vojáky a ve kterém jiném filmu je Attila tak trochu komická postava? Já se parádně bavil a hluboké myšlenky od filmu, kde hraje Stiller a Wilson stejně nečekám... Takže 4*, což je u mně celkem výjimka. ()

MirINDay 

všechny recenze uživatele

To, co se mi na tomhle snímku líbilo nejvíc je jeho originalita. Podobných filmů moc není. Pravda, zápletka není moc nápaditá, film ale každopádně stojí za shlédnutí. ()

Související novinky

Jurský pirát Joe Crood v nočním muzeu

Jurský pirát Joe Crood v nočním muzeu

12.09.2013

Ano, tato novinka je o pokračováních několika letošních, ale i starších, v podstatě už klasických filmových hitů. Bez zbytečných řečí: čtvrtý film o pravěkých ještěrkách ponese název Jurassic World a… (více)

Vin Diesel jako vyměklý terminátor

Vin Diesel jako vyměklý terminátor

23.05.2011

Projekt se sice jmenuje lákavě – The Machine – a Diesel si v něm zahraje kyborga, navrženého jako ultimátní zbraň, ale neradujte se. Scénář napsali ti samí lidé co Noc v muzeu a půjde o rodinnou… (více)

Místo Avataru Noc v muzeu 2

Místo Avataru Noc v muzeu 2

20.12.2007

Pravá blondýnka Reese Witherspoon se po těžkotonážním dramatu Odvlečen vrací k lehčím žánrům. Režisér Seth Gordon už brzy odstartuje natáčení komedie Four Christmases, námětem vzdáleně připomínajícím… (více)

Sandlerovy báchorky na dobrou noc

Sandlerovy báchorky na dobrou noc

05.12.2007

Jistý významný filmový kritik jednou prohlásil, že hvězdný status Adama Sandlera je pro něj jednou z největších záhad naší doby. Pro někoho nesnesitelný nýmand, pro jiné kultovní komik však stále… (více)

Reklama

Reklama