Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ben Stiller společně s Robinem Williamsem vévodí hvězdnému hereckému obsazení tohoto neskutečně zábavného filmového hitu. Když Larry Daley (Stiller) získal práci nočního hlídače v muzeu, velkou zábavu nečekal. Brzy ale zjistil, že výstavní exponáty po setmění ožívají. A tak se Larry v novém zaměstnání ani nestačil rozkoukat a už se ocitl tváří v tvář kostře Tyrannosaura Rexe, jež je plná energie, kolem něj korzují římští vojáci a kovbojové a navíc ho zlobí neposlušná opice, která ho přivádí k naprostému šílenství. Ale možná se mu nakonec podaří najít způsob, jak tenhle chaos dostat pod kontrolu a v očích svého syna se tak proměnit v hrdinu. Nad neuvěřitelnými speciálními efekty si údivem vykroutíte hlavu a smíchy se budete řezat od začátku až do konce. Noc v muzeu – to je vaše vstupenka do říše nekonečné zábavy! (Magic Box)

(více)

Recenze (597)

oLí 

všechny recenze uživatele

Hezký. Ale pro děcka. Jako malýmu klukovi by se mi to určitě líbilo více, žel jsem se na to chlapeckýma očima dívat nedokázal. Párkrát jsem se vesele zasmál, nic víc. 45% [březen 2007] ()

prome 

všechny recenze uživatele

Nuda, nuda a jeste jednou nuda. Zasmal jsem se jenom parkrat a to ne diky Benu Stillerovi ale diky vedlejsim postavam. Ben Stiller predvedl podle me svuj nejtrapnejsi roli a nechapu jak ten film mohl tolik vydelat ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Co říct k Noci v muzeu? No je to zkrátka rodinná pohádka no. Ben Stiller ničím nepřekvapí a tak ze špatného otčíma, co se snaží zaujmout syna, se stane noční hlídač v docela "živém muzeu". Nejvíce potěší Teddy Roosevelt, kterého ztvárnil Robin Williams a pak ještě mini kovboj Owen Wilson. Z oživlých exponátu vyzdvihuji kostru T-rexe, který parádně aportuje. Noc v muzeu je krásná fantasy pohádka, která má jasný cíl - pobavit. Ve filmu je několik humorných scén a myslím, že těch 68 procent je zasloužených. Na druhou stranu nic, co by vyzdvihovalo film výše nad ostatní fantasy-pohádky. Pohádka co neurazí, nijak nenadchne a je parádní oddechovka. (68 %) ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Absolútne pohodový filmík, taký aký americká produkcia vyrobí raz za čas a je nie málo podobný, dobrodružným klasikám typu jumanji a falošná hra s králikom rogerom. Pretože, kto úprimne nechcel pri návšteve múzea aby všetky exponáty ožili? Shawn Levy mal hneď tri esá v rukáve, ktoré aj napriek istému rodinnému nádychu, ktorý celkové vyznenie filmu trocha oslabuje, hravo udržiavajú film na hranici pozerateľnosti. Kameraman Guillermo navarro, ktorého kamera je jednoducho úchvatná a rovnako je tomu aj v tomto filme, geniálny silvestri, ktorého pompézna a dobrodružná hudba zachránila už nejeden film - myšiak struart little 2, a ben stiller, ktorého streštené úteky a čudné ksichty neustále bavia. Plus je tu kopec geniálnych vtipov, ktoré síce nevyznejú tak ako majú, ale aj napriek tomu sa nejedná o niečo čo by vyslovene kazilo film. keď malý vojačikovia vypúštajú pneumatiku, jedná sa o najnápaditejšiu scénu, ktorá je aj sakramentsky vtipná a nebyť konca, kde všetko dobre skončí a poslednej diskotéky s tancujúcim pštrosom bolo by to za 4 hviezdičky. takto bola magickosť filmu mierne skazená. inak stále kvalitka, ktorá krásne zabije nedelnajšie popoludnie a ešte sa pri nej aj uvolníte. plus digitálne triky, ... bola radosť sa na to pozerať. ()

Pepy 

všechny recenze uživatele

Filmová klasika s ještě větší klasikou a to Ben Stiller, který má štěstí na filmy s horším hodnocením. Ale jinak to byla klidová pohoda, protože nápad byl velmi dobrý, ale horší bylo to jeho zpracování. Jinak myslím, že odvedli dobrou práci, alespoň na ten průměr amerických klasik. ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Tento film musia decká milovať- ožíva pred nimi Tyranosaurus Rex, levy, húni, praľudia, indiáni a všelijaké iné postavičky a zároveň vidia chaotického nočného strážcu, na ktorého všetko padá, nič sa mu nedarí a fackuje ho opica. Lenže keď už človek nie je dieťa, vidí, že postava, ktorú hrá Stiller (rozvedený muž, ktorému sa v živote nedarí a vidí ako stráca svojho syna) je neskutočne otrepaná a keďže len behá a nechá na seba lepiť smolu, je aj neskutočne otravná. Navyše je humor vyložene detský a lacný, takže sa nie je väčšinou ani na čom smiať a napriek tomu, že triky sú fajn, ani dobrú akciu tu človek nenájde. Takže nakoniec okrem trikov držia film len Silvestriho hudba a podarené bočné postavičky ako prezident Roosewelt (Robin Williams vždy poteší), alebo vodca na divokom západe, či v Ríme. Inak neskutočne nevyužitý nápad a teda len 50% ()

Hismael 

všechny recenze uživatele

Další komedie jako stvořená pro Bena Stillera. Ten se sice objevil ve spoustě lepších filmech, ale pokud hledáte nenáročnou zábavu, mohl by vám dobře posloužit. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Scénář : Thomas Lennon, Ben Garant, Daniel Goldin a Milan Trenc . Kamera : Guillermo Navarro. Hudba : Alan Silvestri. Tržby v USA za první víkend: 30 433 781 $ Tržby v ČR za první víkend: 3 386 572 Kč ...CITÁT - Tak Jedidiahu, zastav ten vlak! Prosím!......... ()

jh666 

všechny recenze uživatele

Osobně jedna z mých nejoblíbenějších komedií. Je tu pár skvělých nápadů a postav (socha z velikonočního ostrova a mini kovboj s mini Římanem). Navíc na rozdíl od spousty jiných komediích tahle vám zaručeně připraví pár výbuchů smíchu. 80 % ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Nápad je dobrý. Komičtí herci taky dobrý. Jenže zpracování už není tak dobrý a zábava je tak akorát vhodná pro menší publikum. Hodnocení: 60% ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Sorry,ale tohle fakt ne. Ve filmu jsem našel všehovšudy tak 2 vtipnější momenty a to bylo celý, navíc vizuální stránka byla podle mě dost průměrná. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Skvelá hollywoodska triková fantasy jazda. Poteší ako detské nároky, tak osloví aj rovnako tých starších. Vianočná zábava, ktorá právom získala vo svete úspech. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

"Hej, ty Bejku, ty dát mi žvejku!" Vydařená komedie. Ne jednou jsem se zasmála, ale hlavně jsem se odreagovala a přitom mě nenudila hloupá komedie ani nenamáhalo náročné drama. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Když opomenu ty Huny, tu otravnou opici, lvy a tyranosaura, tak musím říct - co bych za to dal, kdyby historie takovýmto způsobem ožila :-) Skvělý zábavný a originální snímek. ()

Související novinky

Jurský pirát Joe Crood v nočním muzeu

Jurský pirát Joe Crood v nočním muzeu

12.09.2013

Ano, tato novinka je o pokračováních několika letošních, ale i starších, v podstatě už klasických filmových hitů. Bez zbytečných řečí: čtvrtý film o pravěkých ještěrkách ponese název Jurassic World a… (více)

Vin Diesel jako vyměklý terminátor

Vin Diesel jako vyměklý terminátor

23.05.2011

Projekt se sice jmenuje lákavě – The Machine – a Diesel si v něm zahraje kyborga, navrženého jako ultimátní zbraň, ale neradujte se. Scénář napsali ti samí lidé co Noc v muzeu a půjde o rodinnou… (více)

Místo Avataru Noc v muzeu 2

Místo Avataru Noc v muzeu 2

20.12.2007

Pravá blondýnka Reese Witherspoon se po těžkotonážním dramatu Odvlečen vrací k lehčím žánrům. Režisér Seth Gordon už brzy odstartuje natáčení komedie Four Christmases, námětem vzdáleně připomínajícím… (více)

Sandlerovy báchorky na dobrou noc

Sandlerovy báchorky na dobrou noc

05.12.2007

Jistý významný filmový kritik jednou prohlásil, že hvězdný status Adama Sandlera je pro něj jednou z největších záhad naší doby. Pro někoho nesnesitelný nýmand, pro jiné kultovní komik však stále… (více)

Reklama

Reklama