Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ben Stiller společně s Robinem Williamsem vévodí hvězdnému hereckému obsazení tohoto neskutečně zábavného filmového hitu. Když Larry Daley (Stiller) získal práci nočního hlídače v muzeu, velkou zábavu nečekal. Brzy ale zjistil, že výstavní exponáty po setmění ožívají. A tak se Larry v novém zaměstnání ani nestačil rozkoukat a už se ocitl tváří v tvář kostře Tyrannosaura Rexe, jež je plná energie, kolem něj korzují římští vojáci a kovbojové a navíc ho zlobí neposlušná opice, která ho přivádí k naprostému šílenství. Ale možná se mu nakonec podaří najít způsob, jak tenhle chaos dostat pod kontrolu a v očích svého syna se tak proměnit v hrdinu. Nad neuvěřitelnými speciálními efekty si údivem vykroutíte hlavu a smíchy se budete řezat od začátku až do konce. Noc v muzeu – to je vaše vstupenka do říše nekonečné zábavy! (Magic Box)

(více)

Recenze (597)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Pro mě docela fajn překvápko... Pohodová komedie pro malé i velké bez trapných fekálních fórů atd.. Pár vtipů bylo fakt vymazlených a je mi jasné, že jako malý harant bych se z toho zesral nadšením.... ()

ladko 

všechny recenze uživatele

Uff, tak to nie, z toho sa dalo vytrieskať viac(a teraz nemyslím peňazí-tých z toho vytrieskali dosť). Strašná nuda, ale deti by sa na tom asi bavili...Ale ja som už muž:),takže len 2 hviezdy. ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Docela povedená komedie s fajn nápadem a navíc s mým oblíbeným komikem Benem Stilerem. Myslím si že se to bude líbit jak dětem tak i rodičům - není to sice topka, ale vyloženě to nezklame - 6/10. ()

Greg 

všechny recenze uživatele

Zábavná rodinná komedie se spoustou historických postav zasazených do moderní současnosti. Všemu kraluje jako vždy vynikající Ben Stller. ()

pools 

všechny recenze uživatele

Pravděpodobně veselá taškařice pro děti předškolního věku. Spíš než film mi to připadalo jako sled scének, které čirou náhodou spojoval maník, který běhal z místnosti do místnosti. ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Léta jsem kolem toho chodil jak pešek, až jsem se na to konečně podíval. A vůbec to nebylo zlý. Sice to není ani bůhvíjak dobrý, ale tenhle snímek si mě svým způsobem získal. Ta prvotní scéna, kdy se Ben setká s Rexem a vůbec s celým tím blázincem, je skvělá. Párkrát jsem se i upřímně zasmál a to mi táhne na 32. Isherwoodův jedenáctiletý brácha se u toho sice nebavil, protože během projekce pod peřinou nejspíš experimentoval s onanií, ale mě se první muzejní dobrodružství teda celkem líbilo, ovšem u dvojky čuju průser. ()

Jillen 

všechny recenze uživatele

Ben Stiller se utápí v mořích průměrného scénáře a vůbec...průměrného hereckého umu...pokus vytvořit "nové Jumanji" se nepovedl, prostě z jednoho sáčku neuděláš dva stejně solidní čaje...jediné co bych asi an filmu ocenil jsou vizuální efekty, které až na pár vyjímek působí celkem věrohodně...jinak nuda po pěšině...Dávám 30% ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Na Noc v Muzeu jsem se těšil a oprávněně. Hezky vymšlený a odvyprávěný příběh! Tyranosaurus Rex jako domácí mazlíček, Kovbojové proti Římanům, tohle mě zkrátka bavilo. První polovina filmu je opravdu skvělá, tak druhá lehce zaostává, protože již není tolik humorná a plná gagů jako ta první. Jinak bezvadná oddechovka pro celou rodinku... ()

Ridick 

všechny recenze uživatele

dalsia prkotina od blbecka levyho...digi triky su dobre, ale to jednoducho nestaci. nevycibreny pribeh nudi a dovolim si povedat, ze aj stiller uz nie je to co byval. no k tomu si priratajte 100x videny disco koniec a mame to za 40%.. ()

UncleG 

všechny recenze uživatele

Dokážu si představit, jak by mě ve třetí třídě tenhle film úžasně duševně obohatil. Zvlášť ta "žjóóva" chodící kostra a oživlí vojáčci, co řídí auto na baterky. Jinak jde ale o neškodnej odpolední blbákov pro celou rodinu, jehož zábavnost a vtip se pohybuje někde mezi absolutní nulou a posmrtnou křečí. Navíc Stiller je vopravdický žalostný poleno a svou hereckou nemohoucností zahrabal gagy, který by za normálních okolností snad mohly i fungovat. Nemužu si pomoct: Nelíbilo. Vážně ne... ()

numi 

všechny recenze uživatele

Okolo tohohle snímku byl docela humbuk už dlouhou dobu před premiérou. Ale já si už od začátku říkal, že na tomhle námětu se nic úžasného prostě vypotit nedá. Že to bude buď infantilní volovina a nebo úsměvný film pro dospělé s infantilními vtípky. Oboje má nakonec stejně daleko k pravdě jako ke lži. Ben Stiller, Owen Wilson a Robin Williams jsou tradičně v komediích bezkonkurenční, ale opět jsou zasazeni do prostředí a do děje, který jim jen a jen překáží. Noc v muzeu má švětlé chvilky, na které budete dlouho vzpomínat, ale má také chvilky, u kterých byste raději v kině nebyli. Ale děti na to vzít můžete, zasmějou se alespoň fackované s opičkou. [červenec 2007] ()

buldock 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle biják mě minul na míle daleko a všechno co mi z něj utkvělo v paměti , byly velmi dobré vizuální efekty a pár úsměvných momentů. Příběh je zjevně napsán pro mladší divácké publikum a děti si jej určitě užijí. Já jsem také nečekal Shakespeara , ale to co mi bylo předvedeno tedy za moc nestálo a Ben Stiller mi už postupem času začal lézt na nervy. Snad se od něj dočkám lepší zábavy v jeho "Tropické bouři" na kterou se dost těším. Film: 49% ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Jako malá holčička jsem vždycky chtěla být zavřená v noci v muzeu, protože jsem věřila, že vystavené exponáty v noci ožívají a ve dne spí. Ben Stiller si jako noční hlídač oživlých exponatů užil pořádně. Docela jsem mu záviděla. Takovou bláznivinu jsem dlouho neviděla. Hezky jsem si Noc v muzeu užila a nenudila se ani jednou. ()

Bat55 

všechny recenze uživatele

Človek by až neuveril,ako sa pri tejto ,,hovadinke" dá skvelo zabaviť.Komédia,podľa mňa so všetkým ako má byť.Ben Stiller je až príšerne dobrý a v komédiach mi sedí parádne.Je to ale také pre decká a úplne ma to nevzalo.Rozhodne prvá noc v múzeu je rozhodne tá najlepšia.Owen Wilson opäť sympaťák v úlohe malého kovbojského panáčka.A rozhodne sa mi aj páčila kostra T-Rexa a jej prvé oživenie za prítomnosti nového strážcu múzeu Bena Stillera.Táto komédia len tak pobaví a prefrčí,nie je to žiadna srdcovka,ale čert to zober,bavil som sa.Ale viac ako 3* aj tak nemožem dať./70%/ ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že když jsem teď viděl snímek "Noc v muzeu" asi potřetí, tak na mě nějak dolehlo kouzlo toho všeho. Skutečnost, že muzeum v noci ožívá, je prostě krásná, příjemná, magická. To, že jsou zde legendy jako Mickey Rooney, Dick Van Dyke a Robin Williams, to je prostě paráda sama o sobě. No, a když se to vezme kolem a kolem, tak ani ten Ben Stiller to moc nekazí. ()

Související novinky

Jurský pirát Joe Crood v nočním muzeu

Jurský pirát Joe Crood v nočním muzeu

12.09.2013

Ano, tato novinka je o pokračováních několika letošních, ale i starších, v podstatě už klasických filmových hitů. Bez zbytečných řečí: čtvrtý film o pravěkých ještěrkách ponese název Jurassic World a… (více)

Vin Diesel jako vyměklý terminátor

Vin Diesel jako vyměklý terminátor

23.05.2011

Projekt se sice jmenuje lákavě – The Machine – a Diesel si v něm zahraje kyborga, navrženého jako ultimátní zbraň, ale neradujte se. Scénář napsali ti samí lidé co Noc v muzeu a půjde o rodinnou… (více)

Místo Avataru Noc v muzeu 2

Místo Avataru Noc v muzeu 2

20.12.2007

Pravá blondýnka Reese Witherspoon se po těžkotonážním dramatu Odvlečen vrací k lehčím žánrům. Režisér Seth Gordon už brzy odstartuje natáčení komedie Four Christmases, námětem vzdáleně připomínajícím… (více)

Sandlerovy báchorky na dobrou noc

Sandlerovy báchorky na dobrou noc

05.12.2007

Jistý významný filmový kritik jednou prohlásil, že hvězdný status Adama Sandlera je pro něj jednou z největších záhad naší doby. Pro někoho nesnesitelný nýmand, pro jiné kultovní komik však stále… (více)

Reklama

Reklama