Reklama

Reklama

Andělé a panny

  • Česko Decameron: Andělé a panny (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

10 mladých Florenťanů si krátí dlouhou chvíli tím, že si vypráví dekadentní příběhy o lásce a pikantních milostných dobrodružstvích... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

P1tr 

všechny recenze uživatele

Poměrně ucházející oddychovka, která nijak zvlášť nerozesměje,ani nedojme, tudíž se zařazením do škatulky romantických komedií film zřejmě minula povoláním. Nicméně dobře hrajicí Tim Roth zastíní všechny kolem sebe a snímek zvedá do průměru. Ale ani Hayden není k zahození a člověk se ani nediví, že po Mische barton jede tolik chlapů. Ve výsledku nijak neurážející snímek, který se potácí ve vodách průměru. 50-60% ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Taky nechápu, co se tu většině nelíbí. Mě to přišlo zábavný. Pěkný písničky, výborní herci a několik opravdu vtipných scén. Navíc se mi líbilo, že i v takové ptákovině se režisér Leland snaží většinu postav tak polidštit. K uvedenému obsahu. Nikdo nic nevypráví, není to žádný Dekameron. Ale jestli si mám představit příběh blížící se soft pornu s trochu košatější strukturou, tak jeto přesně takovýhle film. Navíc vtipný a docela roztomilý. ()

Reklama

slovan1 

všechny recenze uživatele

Komedie s moderními prvky, zvláště hudbou což už ale bylo u Příběhu rytíře. Film je jasně zaměřen na vyprávěni vicero lidí, kteří řeší problém ztráty panictví. Každy po svém a s různymi nástrahami... :-) O ničem jiném film není ikdyž je sem zamotán boj o největší krásku (Mischa Barton). Scény z kláštera by se spiš hodily na scény z bordelu. To samé platí o šatech všech dívek ve filmu :-). Nejde o žádny zázrak ale i tak pro mě 3*. ()

Morien odpad!

všechny recenze uživatele

Kristova noho, ti Američani fakt už musí být v úplným svrabu, když zfilmovávají i Dekameron jako zábavu pro týnejdžry. Nejlepčí bylo, jak na začátku Hayden utíkal před těma motorkářama a meč se mu tím jeho super tempem prohýbal v ruce. Jestli si mysleli, že dělají druhý Příběh rytíře, tak to se moc nepovedlo. ()

Jillen 

všechny recenze uživatele

Ptákovinka na jedno použití. Není divu, že to nebylo vysláno do kin a o nějaké DVD produkci se také nemluví (zatím). Hayden předvádí svůj průměr, Mischa je pěkná anorektička a Tim Roth od Pulp Fiction nezakopl o nějakou významně lepší roli. Občas trapné, občas k pousmání. Čekal jsem ani nevím proč, víc. Takhle usmolených 40% a můžou bejt rádi... ()

Galerie (22)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie prebiehalo výhradne v Taliansku, a to v mestách Rím, Florencia a Siena. (Real Tom Hardy)
  • Príbeh je voľne založený na cykluse 100 noviel talianskeho autora Giovanniho Boccaccia pod názvom "Il Decamerone" (Dekameron), ktoré vyšli v rokoch 1349 až 1353. (Real Tom Hardy)
  • Všetky kostýmy boli navrhnuté slávnym talianskym módnym dizajnérom Robertom Cavallim. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama