Reklama

Reklama

Andělé a panny

  • Česko Decameron: Andělé a panny (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

10 mladých Florenťanů si krátí dlouhou chvíli tím, že si vypráví dekadentní příběhy o lásce a pikantních milostných dobrodružstvích... (oficiální text distributora)

Recenze (92)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Možno som dal až príliš nízke hodnotenie, ale bolo to sklamanie. Taktiež by som zdôraznil, že slovenský názov - Stredoveké prcičky dosť zavádza, kedže so známou sériou filmov American Pie to nemá nič spoločné a tak môžu mnohí čakať, že to bude rovnako skvelé. Zbierka poviedok talianskeho básnika Giovanniho Boccaccia, napísaná v rokoch 1348-53, kedy vo Florencii zúrila morová nákaza, patrí k priekopníckym dielam renesančnej prózy, aj keď sa vo svojej dobe dočkala často príkreho odsúdenia pre svoju údajnú nemorálnosť. Obsahuje predovšetkým milostné príbehy všetkého druhu, v ktorých sa autor zreteľne prikláňa k pozemským radostiam. Aj preto poslúžila mnohokrát ako predloha filmárom najrôznejšieho razenia. V rôznorodom obsadení sa objavujú známi herci Hayden Christensen (predstaviteľ Anakina Skywalkera zo Star Wars), Mischa Barton či britský charakterný herec Tim Roth. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Ilan Eshkeri: 1. Tender ,2. For Lovers ,3. Bless You ,4. But I Feel Good ,5. No Wow (Telephone Radio Germany) ,6. Lucky Star ,7. Art of Joy ,8. Don't You Forget ,9. Dada ()

Morien odpad!

všechny recenze uživatele

Kristova noho, ti Američani fakt už musí být v úplným svrabu, když zfilmovávají i Dekameron jako zábavu pro týnejdžry. Nejlepčí bylo, jak na začátku Hayden utíkal před těma motorkářama a meč se mu tím jeho super tempem prohýbal v ruce. Jestli si mysleli, že dělají druhý Příběh rytíře, tak to se moc nepovedlo. ()

LihO 

všechny recenze uživatele

Zopár celkom fajn scén, pár dobrých nápadov, ale inak nič moc. Dej je kravina, ale až také hrozné to nebolo :D ()

Molly 

všechny recenze uživatele

Lámu si hlavu, komu je tahle taškařice vlastně určená - starší generaci Andělé a panny sotva něčím nadchnou a teenagerům je to nepřístupné... Mě tak akorát (po)bavili Tim Roth (má tohle vůbec herec jeho formátu zapotřebí?) a hláškující kněz-nekněz. No a ještě je tu Hayden, kterému to ve středověkém oblečku s kordem v ruce ohromně sluší - tak třeba film potěší aspoň jeho odrostlejší fanynky. ()

Snorlax odpad!

všechny recenze uživatele

Light porno pro začínající sexuální devianty s potlačenou zoofilií mě donutilo ukončit sledování velmi záhy, protože na něco takového se skutečně bez vlivu omamných látek dívat nedá. ()

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Tohle je tak pitomoucke, az je to vtipne. A Hayden Christensen je vazne k nakousnuti! Mezi nim a Mischou Barton to neuveritelne jiskrilo, takze jsem to uspesne dokoukala. Ovsem jinak je to spis slaboduchy namet na pornac :). ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Něco mezi komedií, parodií, pohádkou a laciným pornem. Zápletka i atmosféra lehce připomíná Tři mušketýry; není to tak zlé, koukat se na to dá, ale spíš jde o ztrátu času. 30% ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Už názov napovedá, že pôjde len o sprznenie legendárneho diela, ktoré si dokonca dovolili nazvať „romantickou komédiou“. Ani jeden z týchto prvkov nefunguje. Romantiku tu má zastupovať sexualita, no tým najmenej prirodzeným a mne neprípustným spôsobom. Dreveného Christensena je až bolestivé sledovať, výraz tváre totiž nemení vôbec. Film nie je dobrodružný, ani zábavný, je len strašne trápne presexualizovaný. ()

Bauer odpad!

všechny recenze uživatele

No nazdar! Má zde tento film opravdu 46%, nebo mně pouze šálí zrak? Bohužel nešálí a je to tvrdá realita. Ačkoliv já nechápu, jak je vůbec možné, aby něco takto debilního mohlo mít 46%. Kdybych měl sestavit můj sobní žebříček 20-ti nejhorších filmů, tak film Andělé a panny by tam byl na 100%! Dost se divím, že to zde není mezi 200 nejhoršími filmy a hlavně, že ani na IMDB to není v "Bottom". Tohle je pro mně velká záhada. Film absolutně o ničem. Příběh (pokud se to dá nazva) je nulový, uražející a bez jakékoliv pointy. Nechápu, kde vzal režisér David Leland odvahu natočit něco tak debilního. A kvalitní herec Tim Roth tam dělal co? To nemá zapotřebí. To samé platí i pro Haydena Christensena.Když tak přemýšlím, tak zde nebylo nic, co by stálo to. Nic!!! Jeden z nejhorších filmů, co jsem kdy viděl. Samozřejmně, že dávám ODPAD a pokud bych mohla, tak bych ho dal třeba i tři krát. Pokud možno, tak se tomuto filmu vyhněte obloukem, nebo budete naštváni jako já, že jste na to vůbec koukali. Kdybych si mohl vybrat mezi tímto filmem a Patriotem se Seagalem, tak beru všema deseti Patriota!!! ()

joehot 

všechny recenze uživatele

Nechápu ta nízká hodnocení tohoto snímku..Anebo možná chápu, neboť takhle to dopadá, když ne všichni snímek pochopí :) Uživatelé CSFD, proberte se! Tohle přeci není myšleno vážně a snímek se tak ani netváří...A přesto je to film, který mě nadchl šermířskými souboji:) ()

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Panenstvi ve stredoveku byla cenena vec. Kdezto chlapi ten svuj chtic jen tezko drzeli na uzde (ano, byvalo to stejne jako kdysi :) ). A co se vse semele, kdyz po jedne princezne - panne, touzi slicny vesnicky sohaj, rusky knize a poradce krale, jejiho otce? Bitva o srdce zeny, protnuta mnozstvim vtipnych scen, hlasek, nahych prsou :ho: a ladnych zenskych tel, doplneno velmi dobrym soundtrackem...vesele zprijemneni destiveho nedelniho odpoledne ()

Jillen 

všechny recenze uživatele

Ptákovinka na jedno použití. Není divu, že to nebylo vysláno do kin a o nějaké DVD produkci se také nemluví (zatím). Hayden předvádí svůj průměr, Mischa je pěkná anorektička a Tim Roth od Pulp Fiction nezakopl o nějakou významně lepší roli. Občas trapné, občas k pousmání. Čekal jsem ani nevím proč, víc. Takhle usmolených 40% a můžou bejt rádi... ()

Reklama

Reklama