Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jan Sosniok ako učiteľ Sasha sa chce o štyri týždne oženiť so svojou snúbenicou a čaká na jej návrat z Turecka. Zrazu dostane hroznú správu - jeho vyvolená je mŕtva! Začne pátrať na vlastnú päsť a zistí, že svoju snúbenicu takmer vôbec nepoznal. Sám sa zapletie do smrteľne nebezpečného prípadu pašovania technológií v Iraku! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Slibný námět překvapivě dobře scenáristicky napsaný a byť televizně, také dobře natočený. Tvůrci se rozhodli pro dva díly v celovečerní stopáži a tak je vývoj děje plynulý, nespěchající a vcelku i napínavý. Horlivé a stále aktuální téma, jaké se může bez skrupulí klidně i stát. Nejedná se vyloženě o akční snímek, i když takový bych si také uměl představit, ale o drama prezentující nebezpečí jaké se může vyskytovat v arabských zemích a obtížnost cokoliv vůči tomu dělat.. Určité věci jsou jako obvykle mírně nadnesené, ale to je v rámci filmu aby zaujal zcela přirozené. Tento dvoudílný thriller se vcelku povedl. ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Tříhodinovej německej televizní film – to je dost děsivá představa. Ale tohle celkem ušlo. Zkrácení by sice filmu neuškodilo, ale vše je natočeno na televizní poměry celkem zručně, takže nenudí a ani neuráží. ()

Reklama

Puppy 

všechny recenze uživatele

Misty ponekud schematicke, ale jinak rozhodne dobre. Naplnuje to moji nocni muru, ze se jednou dostanu do situace, kdy nemuzu verit nikomu. Absolutne nikomu, krome sebe. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama