Reklama

Reklama

Malí rošťáci

  • USA Unaccompanied Minors (více)
Trailer

Obsahy(1)

Kvůli sněhové bouři byly zrušeny všechny lety na Hooverově mezinárodním letišti. Opravdu špatná zpráva pro každého. Ale pro děti cestující bez dozoru rodičů znamená lístek do světa dobrodružství. Tyler James Williams (Everybody hates Chris), Dyllan Christopher (Seabiscuit) a Brett Kelly (Santa je úchyl) spolu s ostatními dětmi spojí své síly proti personálu letiště, aby udělali radost jedné malé holčičce. Děti jsou nevyzpytatelné, stejně jako vtipy v této svižné komedii. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (52)

T2

všechny recenze uživatele

Rozpočet $25miliónovTržby USA $16,655,224Tržby Celosvetovo $21,949,214Tržby za predaj DVD v USA $7,047,768 //počet predaných kusov 383,410 ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Michael Andrews: 1. My Christmas List ,2. All Aboard ,3. A Rootin' Tootin Santa Claus ,4. Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow! ,5. Jingle Bells ,6. The Chipmunk Song (Christmas Don't Be Late) ,7. Silver Bells ,8. Everything's Gonna Be Cool This Christmas ,9. The Sidewinder, Pt. 1 ,10. Christmas Merry Christmas ,11. Father Christmas ,12. Unaccompanied Minors , ()

Gimli 

všechny recenze uživatele

Opět jeden z těch mimořádně pitomých moralizujicích vánočních amerických filmů. Podobně jako třeba Santa s Timem Allenem. Člověk je přece krásný uvnitř a na Vánoce se musí všichni milovat. Budiž. Ale proč vždycky vyberou do hlavních rolí tak odporně nesympatické děti?! Člověk je pak při pohledu na kohokoli na obrazovce rozladěn. Vydržel jsem asi do půlky. Student Agency bych doporučoval takové filmy zcela vyškrnout z jejich autobusové filmotéky. Vždyť by to mohlo způsobit hromadnou nehodu na dálnici, až se cestující budou snažit za jízdy vyskočit z okna nebo sežrat stewardku... ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Velice povedená komedie, u které se nemohu ubránit dojmu, že jsem viděl hodně nadprůměrný film, plný originálního děje a skvělých vtípků. Ale všechno postupně. Nápad je více než zajímavý a opravdu ohromně originální. Nechat děti řádit na Štědrý den na letišti, když nemohou létat letadla kvůli sněhové bouři, to tady ještě nebylo. A tvůrci se toho chopili opravdu velice perfektním a hravým způsobem, takže je z tohoto filmu veliké překvapení v podobě filmu, který potěší, který pobaví a který zaujme. Dá se říci, že tvůrci využili všech možností, které tak velký prostor, jako je mezinárodní letiště, bezesporu nabízí. A ke zvídavým dětem si ještě připočtěte milého troubu v podobě zaměstnance letištní správy a nerudného a nepříjemného ředitele letiště, a je z toho komedie, která nemá obdoby. A nesmím zapomenout zmínit i velice vtipné pasáže s otcem dvou dětí, které právě uvízly na tom letišti, když za ním letěly, a tak se otec neúnavně snaží dostat za svými dětmi. Tyto pasáže jsou velmi vtipné. A chvála patří tvůrcům i za výborný casting. Herci v dětských rolích jsou příjemní, sympatičtí, hezky se na ně kouká a navíc mají i tu pověstnou zlobivou jiskru v očích. Prostě dokonalí herci (to platí i pro představitele dospělých rolí) a dokonalý děj dávají dohromady jednu z nejvtipnějších komedií na téma "zlobivé děti", kterou jsem kdy viděl. Chvíli jsem uvažoval i o pěti hvězdičkách, ale nakonec jsou z toho "jen" nadprůměrné čtyři hvězdičky. Ale v hlavě mi to rotuje a opravdu si nejsem jistý, jestli čtyři hvězdičky nejsou příliš málo. Možná to nakonec ještě změním, protože taková komedie se jen tak nevidí. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Docela dobrá komedie, kterou jsem už několikrát viděl, ale snad jsem to nikdy nedodíval do konce, až nyní. Nad některýma věcma raději pomlčím, je to přeci jen komedie pro děti, u kterých se musí některé výjevy brát s nadhledem. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Z malých rošťáků vyrostou jednou velcí. To je jistá věc. Film aby je rošťáctví zbavoval, tzak ho ještě podporuje. A ten nejhorší druh rošťáctví.... ()

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Hvězdička z That 70´show Wilmer Valderrama. Jeden z důvodů proč se na to podívat. Tedy původně. Dalo by se říct, že se mi to dostalo do očí zcela náhodou cestou busem a...jde o klasickou teen-komedii, kde je dramatu asi jako sněhu na Sahaře, ale budiž. Vesměs to ušlo - na zabití pár hodin ideální. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Když to ještě běželo v sobotních dopoledních hodinách, tak jsem se na to dokonce i těšil. Pro desetiletého diváka je tohle totiž hodně nadprůměrný dobrodružný film. ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Vtipné, komediální, nenásilné, veselé × americký konec a happyend. Na ty jejich konce filmů jsem poslední dobou nějak vysazená. Malí rošťáci perfektně pobavili, byla tam akce, žádné hluché místo, každá postava měla cosi do sebe. Oceňuji scénu sjezdu od letiště k hotelu, otřásal se nám obývák pod salvou smíchu mých rodičů a mě, perfektní! :-D Tenhle film nedá, nevezme, pobaví a uklidní. PS: Dala bych tři hvězdičky, ale ten konec, ten ve mě furt leží! ()

HomeAlone 

všechny recenze uživatele

Filmy ako tento patria medzi tie od ktorych vobec nic necakam . Je to taka pohodov avec , na ktoru sa celkom dobre pozeralo tu hodinu a pol a miestami to aj celkom pobavilo . Je to taky film na doobedne nic nerobenie ()

Cracker 

všechny recenze uživatele

Ďalší pokus o získanie prachov zo známej komédie Sám doma. Je to choré ale im to asi stále zdá normálne... ()

AngiS 

všechny recenze uživatele

Nenadchne neurazí.. ale jedna věc mě přeci jen rozesmála... "Veverky mi překousaly brzdový hadičky.. " ()

Reklama

Reklama