Reklama

Reklama

Malí rošťáci

  • USA Unaccompanied Minors (více)
Trailer

Obsahy(1)

Kvůli sněhové bouři byly zrušeny všechny lety na Hooverově mezinárodním letišti. Opravdu špatná zpráva pro každého. Ale pro děti cestující bez dozoru rodičů znamená lístek do světa dobrodružství. Tyler James Williams (Everybody hates Chris), Dyllan Christopher (Seabiscuit) a Brett Kelly (Santa je úchyl) spolu s ostatními dětmi spojí své síly proti personálu letiště, aby udělali radost jedné malé holčičce. Děti jsou nevyzpytatelné, stejně jako vtipy v této svižné komedii. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (52)

terunka003 

všechny recenze uživatele

Vtipné, komediální, nenásilné, veselé × americký konec a happyend. Na ty jejich konce filmů jsem poslední dobou nějak vysazená. Malí rošťáci perfektně pobavili, byla tam akce, žádné hluché místo, každá postava měla cosi do sebe. Oceňuji scénu sjezdu od letiště k hotelu, otřásal se nám obývák pod salvou smíchu mých rodičů a mě, perfektní! :-D Tenhle film nedá, nevezme, pobaví a uklidní. PS: Dala bych tři hvězdičky, ale ten konec, ten ve mě furt leží! ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Michael Andrews: 1. My Christmas List ,2. All Aboard ,3. A Rootin' Tootin Santa Claus ,4. Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow! ,5. Jingle Bells ,6. The Chipmunk Song (Christmas Don't Be Late) ,7. Silver Bells ,8. Everything's Gonna Be Cool This Christmas ,9. The Sidewinder, Pt. 1 ,10. Christmas Merry Christmas ,11. Father Christmas ,12. Unaccompanied Minors , ()

Reklama

Jonatána 

všechny recenze uživatele

Mi se to prostě líbilo. Bezva nápad, vtipné, milé, fajn vybraní hlavní představitelé, sympatičtí od začátku do konce. Bavila jsem se a ve srovnání s neuvěřitelnou blbostí "Už jsme tady", kterou jsem viděla den předtím, skoro výborné. Tam bych ty parchanty roztrhla, tady mě bavili a držela jsem jim palce. I ten cukrkandlový předvídatelný konec jsem přežila bez závažné újmy :-). ()

-soch- 

všechny recenze uživatele

Markíza veľmi jednoducho využila marketingový ťah a na názov tohto filmu využila pomenovanie známej série. Pozor! Nejde o žiadnu novinku. Podobne tak urobila aj pri film Richie Rich, hoci ten názov (Sám doma a bohatý) použil aj český kinodistribútor. Film dosahuje približne takú kvalitu ako spomentútý Richie, hoci dej nie je až tak podobný. V dabingu účinkujú mladý slovenský herci: MAREK SUCHITRA, MIRKA GROŽÁKOVÁ, FRENCIEN BAUER. Réžia slovenských dialógov: JOZEFÍNA ŠUJANOVÁ ()

josefklimes 

všechny recenze uživatele

***Rozpočet-$25 milliónů***Tržby víkendové-$5,815,474***Tržby USA-$16,655,224***Tržby celosvětově-$21,949,214*** ... Kdy už Američané přestanou točit Vánoční sračky. Znám mnoho lepších způsobů investovat ty peníze než takhle. O chybách tu psát nebudu, to bych tu byl až do Vánoc a zmeškal další krásné vánoční filmy z USA, to bych si přece nemohl nechat ujít.*25%* ... -debilní dialogy, -debilní postavy a +nevím proč, ale nepřepnul jsem to (ÚSPĚCH!!) ()

Galerie (35)

Zajímavosti (1)

  • Vůz, kterému ve filmu rozbil vánoční stromek čelní okno a poté vybuchnul na čerpací stanici, byl německý Mercedes Benz W123 vyráběný v letech 1976-1985. Ve filmu je dále vidět i civilní off-road vozidlo Hummer H1 v koncernu General Motors, který byl vyráběn v letech 1992-2006. (JARDAHONDA)

Reklama

Reklama