Reklama

Reklama

Bob Lee Swagger (Mark Wahlberg) kdysi býval nejlepším odstřelovačem americké armády. Po osudové události a zklamání však zmizel beze stopy. Vládní agenti ho po rozsáhlém pátrání objeví v horské chatě a přesvědčí ho, aby se vrátil do služby a pomohl jim překazit plánovaný atentát na prezidenta Spojených států. Zatímco se Swagger připravuje na misi, zjistí, že byl zrazen a chycen do pasti. Pronásledují ho tajné služby z celé země. Zraněný a osamělý musí dopadnout strůjce zákeřného spiknutí dřív, než bude pozdě. Swagger zosnuje plán pomsty, jehož důsledky pocítí nejvlivnější a nejzkorumpovanější vůdci svobodného světa. (Cinemax)

(více)

Diskuze

Nu.Fylyp

Nu.Fylyp (hodnocení, recenze)

koľko krát za rok to vysiela Markíza ? aspoň 5 minimálne už toľké roky..to je fakt taký problém kúpiť niečo nové ? 

klondike

klondike (hodnocení, recenze)

Apollyon09 : Co počítáš ,asi špatně pochopeno .Měl jsem ho od malička znamená že ho měl asi od štěněte nééé a ne že ho měl když byl ještě mladý,jasné?

Apollyon09

Apollyon09 (hodnocení, recenze)

Za toto som musel dať dole hviezdičku:

 

"Volal sa Sam, skvelý pes! Mal som ho od malička..."

 

Režisér si zrejme nevie spočítať dva a dva. Bob vyzerá mlado, ale určite nemá 14, 17, ani 20... ... ...

klondike

klondike (hodnocení, recenze)

Přesně tak,taky nechápu to hodnocení ,výborný akční film a hlavně reálně natočené ,nic přehnaného až na závěrečnou scénu výbuchu kdy Mark vyhodí do vzduchu chatu odchází jako Rambo ale to je spíš taková úsměvná mucha,pro mě zatím nejlepší film s Markem Wahlbergem ,těsně za ním Italian Job.

eagles22

eagles22 (hodnocení, recenze)

Dost často naprosto nechápu hodnocení filmů tady na csfd a tohle je ten případ. Podle mě naprosto podhodnocený snímek od rádoby chytráků, co nepochopili o čem je kvalitní akční film.Pro mě pět hvězdiček. Výborný akční film se skvělým Markem Wahlbergem.

pecisss

pecisss (hodnocení, recenze)

vyborny filmecek ,hodne akce a nejake to odstřelovani taky je takze 5 plus

Sniko

Sniko (hodnocení, recenze)

Pre mňa osobné skvelý film. Je len veľmi málo vecí,ktoré by som tomuto filmu vydkol. Zaujal ma po každej stránke. A herec Mark Wahlberg podal fantastický výkon.

zlattucky

zlattucky (hodnocení, recenze)

Výborný herecký výkon Marka a super atmosféra... Danny Glover tiež zažiaril ;-)

valentaj

valentaj (hodnocení, recenze)

I přes špatné ohlasy, si myslím že tento film je dobré shléhnout, klidně by jsem se podíval znovu, hl. hrdinou odstřelovač to je hlavní předpoklad pro dobrý film.

krumpy

krumpy (hodnocení, recenze)

Příběh filmu byl podle mého velice dobrý a ač Marka Wahlberga moc nemusím, tak se mi s ním film velice líbil. Jasně *****

TomikZlesa

TomikZlesa (hodnocení, recenze)

musel sem se pousmát kdyz sem cetl ze Mark zhubl 10kg, a porad vypada jak wrestler :)

Zeitgeist

Zeitgeist (hodnocení, recenze)

Já jsem se u filmu docela bavil, všchno lítá kolem, mega výbuchy a když Mark Wahlberg zaměřil svoji "kořist" v hledáčku, tak jsem na chvilku zadržel dech s ním.

majesty

majesty (hodnocení, recenze)

uplna akcna lahodka s prvkami bournoviek. necakajte kremese. dostanete iny chutny zakusok.. ps - a tie reci co som tu pred zhliadnutim cital ze je to totalna sracka a podobne.. - trosku to chce aj povedat to Be. preco??? ale to tak zvykne ak uz z obalu je jasne ze pojde o klasicky akcny film no niekto asi cakal ze tam bude brutalna zapletka? chcel som pozriet akcny film a toto je rozhodne akcny film.

syrda

syrda (hodnocení, recenze)

Tržby v USA za první víkend: 14 523 571 $ (2806 kin) Tržby v ČR za první víkend: 687 090 Kč (19 kin) Diváci v ČR za první víkend: 5 456 diváků Náklady na výrobu: 61 mil. $

MIHLIK

MIHLIK (hodnocení, recenze)

Nemůžu si pomoct ale tohle je promě jednoznačně film roku 2007,a jestli něl Mark Wahlberg dostat oscara tak rozhodně za tenhle film...

johnys1

johnys1 (hodnocení, recenze)

Odstřelovač je vyborná akce od A-Z.Co na to říct snad jen,že bych taky chtěl být Sniper.

Santek

Santek (hodnocení, recenze)

Mně se zase nelíbí Borune a libí se mi oDstřelovač. Proč najdete v jiných 4* kometářích. Je zbytečné to psát znovu .-)

petero

petero (hodnocení, recenze)

mandes: odpad! ? - veľkú námahu si si s tým rozmýšľaním nedal

mandes

mandes (hodnocení, recenze)

Videl som dnes tri filmy. BloodRayne, Shooter a Ghost Rider , teraz rozmýšlam ktorý z nich je horší. :) BloodRayne vs Shooter vs Ghost Rider

M4rtin

M4rtin (hodnocení, recenze)

Musím dát 65%, už dlouho jsem neviděl takovýto klasický americký happyendový film :)

POMO

POMO (hodnocení, recenze)

Stare akcni filmy mam rad, Wahlberg je cool, Fuqua je v akci taky dobrej. Tesim se.

Tyler

Tyler (hodnocení, recenze)

Jen takový detail - všimli jste si té knihy o 11. září položené na stolku? Je to hned na začátku traileru v té chajdě... Btw slovo "ostřelovač" je hnus.

cineman

cineman (hodnocení, recenze)

Přívlastek "napodobenina Bourna", se sem hodí. Obávám se, že kvalita bude pokulhávat stejně jako u mnohých pokračování filmů (možná až někde na hranici Rockyho V nebo Batmana IV).

uzzi

uzzi (hodnocení, recenze)

super, trailer už ukázal celý děj, takže proč na to jí do kina?

genetique

genetique (hodnocení, recenze)

Dúfam, že Fuqua nepôjde s kvalitou filmov opäť nižšie. Aj keď to asi nebude jeho vrcholný Training Day, mohlo by to byť zaujímavé. Herecký potenciál tam je.

Související novinky

Zemřel herec Ned Beatty

Zemřel herec Ned Beatty

14.06.2021

Včera v kalifornském Los Angeles opustil filmový svět americký na Oscara nominovaný herec Ned Beatty. Bylo mu 83 let. Rodák z Kentucky, kterého si mnozí diváci jistě vybaví třeba jako Otise, věrného… (více)

Wahlbergovy zpomalené kulky

Wahlbergovy zpomalené kulky

12.11.2007

Mark Wahlberg si v Odstřelovači a Skryté identitě vydatně natrénoval polohu nekompromisního drsňáka, který před striktním dodržováním zákona upřednostňuje přímočarou kulku mezi padouchovy oči. Tenhle… (více)

Reklama

Reklama