Reklama

Reklama

Prázdniny pana Beana

  • Velká Británie Mr. Bean's Holiday (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Pan Bean vyhraje v dobročinné loterii týdenní pobyt na Riviéře a videokameru, kterou má natočit všechny svoje zážitky. Nadšeně se vydá na cestu. Původně chtěl na Francouzské riviéře pouze nachytat trochu bronzu a pár dní si odpočinout. Trable začnou už při přestupu v Paříži, kde Bean způsobí, že ruský filmový kritik nestihne vlak do Cannes, ve kterém sedí jeho malý syn. Pan Bean se chlapce v návalu soucitu ujme a pokouší se s ním dostat různými dopravními prostředky za otcem na filmový festival. Život věčného smolaře nešetří a v podstatě pohodová cesta se změní na sérii zmatků, nehod a katastrof, které vyvrcholí neplánovaným promítáním jeho peprného deníčku. (TV Nova)

(více)

Recenze (609)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Tak tomuto sa hovorí v skutočnosti "Veľká filmová katastrofa" a ja som sa znova utvrdil v tom, že Bean bol, je a navždy aj ostane dobrým len v krátkych situačných komédiach... ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Opravdu škoda... nenasmál jsem se ani polovinu tak jako během prvního výletu pana Beana na filmové plátno. Že by už téma Mr.Beana vyčpělo nebo někde udělali tentokrát soudruzi z Hollywoodu chybu? Prostě když Mr.Bean, tak se chci smát na prvním, druhém a třetím místě. Nestalo se. Dávám tedy tři hvězdičky jen proto že mě neurazí se na film podívat ještě jednou (jinak by měl automaticky jen dvě) a protože to není až zas taková pecka, abych o ní mohl říct "nadprůměr". ()

Rssa 

všechny recenze uživatele

Zas tak hrozné to nebylo, znám i horší komedie. Ale to nic nemění na tom, že Mr.Bean je jedna z mojích neoblíbených postav Rowana Atkinsona. Kdyby se tak spíše pokusil o pátou řadu Černé zmije...65 % ()

Teg 

všechny recenze uživatele

Bohuzel... a to jsem se tolik tesil. Nasmal jsem se sice, to ano, ale byl to divny smich se spetkou litosti a sarkasmu. Kde jsou ty stare casy. ()

joshula 

všechny recenze uživatele

Bohužel i pro mě trochu zklamání. Čekal jsem i něco nového, le tentokrát se drželi starých osvědčených fórků, což je škoda. Ale i tak dávám plný počet, jelikož mě to zase rozesmálo! Takže pro zasmání doporučuji! ()

MossIT 

všechny recenze uživatele

Dávám 1* jenom kvůli tomu, že mám Beana fakt rád. Jinak oceňuji odvahu tvůrců použít již 10krát použíté vtipy a k tomu závěrečnému hudebnímu číslu snad ani nestojí za to něco psát! ()

MareT. 

všechny recenze uživatele

Je to úplně jiný film, než ten první! Ale to neznamená, že by byl nějak výrazně špatný! Každopádně na tv epizody nemá, stejně jako první...Párkrát jsem se od sedce zasmál...ale to bylo tak všechno! ()

cab 

všechny recenze uživatele

Prisny zakaz pro skalni fanousky BEANA, protoze takovou degradaci a demenci, ktera se odehrava skoro po celou hodinku a pul si tento dvorni nesika nezaslouzil. Za PAR gagu davam 30% a je to spise za zasluznou karieru a obdiv z dob kratkych skecu. ()

DocBrown 

všechny recenze uživatele

Bohuzel, Bean uz se zda uplne vystaveny. Tenhle film je vyrazne horsi nez Bean nebo Johnny English. Prvni pulka filmu je opravdu zoufala, v te druhe se najde i par zabavnych momentu, takze nakonec prece jen ty 2*. Tenhle film by sel uplne bez problemu sestrihat na nekolik minut. Je smutne, ze Atkinson radeji neozivi Cernou zmiji a dokola hraje Beana :-( ()

AngiS odpad!

všechny recenze uživatele

Ačkoli mam Rowana Atkinsona ráda, tak tohle byl uplnej propadák a pro mě neskutečný zklamání.. Nacpat starý, výborný vtípky do jednoho filmu a spatlat to tak neskutečně nevtipnym stylem.. jestli jsem se dvakrát pousmála, bylo to hodně. 5% ()

Eraserhead odpad!

všechny recenze uživatele

Při Rowan Atkinson Live brečim smíchy, krátké příhody pana Beana jsou super, u prvního filmu jsem se pořád ještě dobře bavil. Toto je pouze nekonečná trapnost a absolutní vražda Beanova kultu. Prostřihy z videokamery mi lezly na nervy, ale naštěstí aspoň ty dostaly v závěru nějakou zajímavou pointu. Stejná nuda jako film Carsona Claye. ()

Stružák 

všechny recenze uživatele

Bohužel velmi špatné představení svého času bravurního komika. Rowanu Atkinsonovi kýčovitý děj a nudné dialogy zkrátka škodí. ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Skoro žádnej humor, jen křeč a utrpení. Chudák pan Bean se jen trapně opakuje. Ani ty ksichty už Atkinsonovi nejdou tak jako dřív. ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Mizerný film, co dokáže urazit každého, kdo Mr. Beana alespoň trošku miloval. Pár gagů se zde podařilo, pár jich bylo zcizeno z geniálních tv epizod (hlavně scéná z francouzdké restaurace je věrná kopie dílu Narozeniny Mr. Beana s jedinou modifikací-místo tataráku škeble a krevety). Tak proč dávám ***? Kvůli poslední čtvrthodince. Ta je neskutečně vtipná, dojemná a hřejivá. Proto ***. ()

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele

[5/10] Rowan Atkison je perfektný Mr.Bean, ale v tomto filme som nemal žiadny pocit väčšej zábavy. Obyčajný príbeh zlepený so skečmi s Mr.Beanom už nieje ono ked´ je to 90 minút v kuse, žiadne tempo, dosť pomalý film, nie nudný, vyčarí úsmev aj pobaví, ale pri druhom pozretí som sa dosť nudil. Ako samotné scénky funkujú veľmi dobre a zábavne, ale ako celok do seba nepasujú. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se skutečně nepovedlo. Mr. Bean je naprostý borec, ale nesmí se pouštět do filmů, které potřebují nějaký příběh a navíc musí se do nich zasadit asi tak 280 gagů v vtípků, což je dost problém, aby to skutečně sedělo. Proto jsou tak dokonalé ty jeho staré krátké příběhy vlastně o ničem, protože na příběhu nezáleželo. ()

Reklama

Reklama