Reklama

Reklama

Prázdniny pana Beana

  • Velká Británie Mr. Bean's Holiday (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Pan Bean vyhraje v dobročinné loterii týdenní pobyt na Riviéře a videokameru, kterou má natočit všechny svoje zážitky. Nadšeně se vydá na cestu. Původně chtěl na Francouzské riviéře pouze nachytat trochu bronzu a pár dní si odpočinout. Trable začnou už při přestupu v Paříži, kde Bean způsobí, že ruský filmový kritik nestihne vlak do Cannes, ve kterém sedí jeho malý syn. Pan Bean se chlapce v návalu soucitu ujme a pokouší se s ním dostat různými dopravními prostředky za otcem na filmový festival. Život věčného smolaře nešetří a v podstatě pohodová cesta se změní na sérii zmatků, nehod a katastrof, které vyvrcholí neplánovaným promítáním jeho peprného deníčku. (TV Nova)

(více)

Recenze (609)

vojo 

všechny recenze uživatele

Pohreb zaživa. Dve hviezdičky len kvôli záveru na festivale v Cannes, táto "epizóda" sa mi páčila. ()

Vakomlok 

všechny recenze uživatele

Mr. Bean neměl nikdy vkročit na pole celovečerního snímku. Ta brilantní vypointovaná údernost jeho krátkých příhod je pryč a ačkoli se Rowan Atkinson snaží, hodinu a půl dlouhý film to prostě neutáhne. ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Úsměvné a předvídatelné (předvídatelné situace jako honba za jízdenkou na autobus). Bean ztratí vše, co může a nakonec dojde ke svému cíli. Začátek je jakž takž dobrý, pak to jde dolů. ()

SidneyP 

všechny recenze uživatele

Seriál v oblibě moc nemám. Ale film mě hodněkrát dokázal rozesmát. Asi za to mohlo to nádherné prostředí Francie a příběh rozepsaný do delší části, než jen do půlhodinové epizody. 60%. ()

Akana 

všechny recenze uživatele

Definitivně uznávám, že celovečerní formát Atkinsonovi nesluší. Ne že bych se u toho kroutil trapností, pár dobrých gagů by se našlo, ale hodně jich v lepší podobě známe z televizních skečů a ty ostatní se ztrácejí ve vypocené dějové lince. Nakonec u mě nad Atkinsonem vítězí Willem Dafoe a jeho dokonale sebevzhlíživá "umělecká" patlanina na festivalu v Cannes. ()

RedDuck 

všechny recenze uživatele

Když řeknu že jsem se u posledního Beana hlasitě zasmál pouze u slovních hříček (gracias, oui oui, závěrečné finále v kině) tak je myslím jasné, že je něco špatně. Beanovy hlavní devizy jeho ksichty, reakce ostatních lidí na ně, jeho nápady a vychytávky, určitá specifická atmosféra...to všechno se tady buď opakuje nebo nefunguje. Dobrých scének je opravdu strašně málo a naopak trapností hodně. Ty gagy se nepovedlo ani příliš pospojovat do scénáře...Děj je rozvleklý, pořád mě dráždila digitální kamera. Budiž ji odpuštěno bo nakonec vedla k té hlavní taškařici ve finále, kterou bych jako jedinou označil slovem výbornou a nutila mě spolu s příjemným vizuálem zapřemýšlet o dvou hvězdičkách...no ještě si to rozmyslím. ()

BeranSon 

všechny recenze uživatele

Je to krásně zpracovaný film, až mě celkem zaráží že má pouze 57% na ČSFD. Rowan jak ho známe a k němu připočteme pár známých tváří a vznikne nám zábavná komedie z letního počasí s filmovým festivalem v Cannes. 7/10 Film mám ve zvyku shlédnout vždy koncem srpna, protože na toto období se dokonale hodí a vždy mě zahřeje u srdce! ()

Hovado 

všechny recenze uživatele

Já jsem se hodně bavil ač mi možná jednička prošla o kapičku lepší , ale hudební číslo na náměstí či cyklo tour byla geniální a snad jediné co se mi nepáčilo bylo to opravdu podivné pěvecké vystoupení na konci, nu což možná vzdání holdu nějakému filmu! Ale Mr.Bean je geniální! ()

Joeey 

všechny recenze uživatele

Uznávám, že jde hlavně o rekapitulaci toho, co už známe ze seriálu. Většina fórů je opravdu okopírovaná, takže by pro největší fanoušky pana Beana šlo udělat kvíz s názvem "Která epizoda to byla?" Scéna, kdy Bean ztratí autobusovou jízdenku a značne ji "pronásledovat", vážně nedává smysl. Tolik kritika. Beanovy původní skeče zbožňuji a i jeho druhé vystoupení ve filmu mě vcelku pobavilo (V.I.P. legitimace na festivalu v Cannes, jízdní kolo přejeté tankem ... aneb k čemu je dobré nikdy nevypínat videokameru :-D). Filmových komedií je spousta a ne každá dokáže v takové míře pobavit. ()

pepa3rd 

všechny recenze uživatele

Vždy jsem byl tak nějak zvyklý, že když vidím Mr. Beana, tak se prostě válím smíchy a to dokonce i u jeho minulého filmového dobrodružství. Při sledování toho posledního, jsem se až na výjimky buď cítil trapně a nebo se nudil. ()

Jakubik 

všechny recenze uživatele

Spíše 3+. Já jsem po posledních filmech s Rowanem Atkinsonem docela bavil. Spousta super Beanovskej sketchů ale taky občas až extrémních ale super zábava. ()

Amgis 

všechny recenze uživatele

Jistě docela dost vtipných scén s typickým hůmorem pro beana, ale abych řekl pravdu tak při některých scénách ( ztracené jízdenky, peněženky, doklady, kamery atd. tak si člověk jen vybaví co se mu stalo v reálným životě a spíš ho zamrazí v zádech než se zasměje) ()

Reklama

Reklama