Reklama

Reklama

Prázdniny pana Beana

  • Velká Británie Mr. Bean's Holiday (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Pan Bean vyhraje v dobročinné loterii týdenní pobyt na Riviéře a videokameru, kterou má natočit všechny svoje zážitky. Nadšeně se vydá na cestu. Původně chtěl na Francouzské riviéře pouze nachytat trochu bronzu a pár dní si odpočinout. Trable začnou už při přestupu v Paříži, kde Bean způsobí, že ruský filmový kritik nestihne vlak do Cannes, ve kterém sedí jeho malý syn. Pan Bean se chlapce v návalu soucitu ujme a pokouší se s ním dostat různými dopravními prostředky za otcem na filmový festival. Život věčného smolaře nešetří a v podstatě pohodová cesta se změní na sérii zmatků, nehod a katastrof, které vyvrcholí neplánovaným promítáním jeho peprného deníčku. (TV Nova)

(více)

Recenze (608)

Nšoči 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se panu Rowanovi Atkinsonovi opravdu nepovedlo. Všechny skeče jsou převzaté ze starých scének a zbytek filmu mě hrozně nudil, až ke konci úroveň trochu stoupla a proto ty dvě hvězdičky. ()

mi-ib 

všechny recenze uživatele

O tohoto filmu jsem nečekal nic zvláštního a pustil jsem si ho trochu z nudy. A možná i díky tomu mě příjemně překvapil. Například geg s mopedem, mě opravdu dostal. Rowan Atkinson se určitě za tento film nemusí stydět a ani rozkošná Emma de Caunes. ()

guri 

všechny recenze uživatele

Prvy film s Mr. Beanom vobec nebol perfektny, no aspon som sa pri nom bavil. To sa vsak tohto kusku vobec netyka, v ktorom sa tupost hlavnej postavy strieda s tupostou scenara. ()

pkungfu 

všechny recenze uživatele

Kde jsou ty časy, kdy Rowan Atkinson točil 25min dlouhý úryvky Beanova života, který byly jednoduše zábavný. Prázdniny pana beana jsou už jen chabý pokus o natočení něčenho rádoby vtipného, co spoléhá na zvučné jméno hlavního hrdniny. ()

Stíba 

všechny recenze uživatele

Není to ten starý Mr. Bean jak ho všichni známe ale pro mě je to i tak okouzlující podívaná, plná typické beanovské "akce". Scéna s cyklisty a některé další jsou těmi, na které se prostě nezapomíná. :-) ()

figliar 

všechny recenze uživatele

Podpriemerná komédia ktorá sa snažila vyťažiť čo najviac na základe mega úspechu slávneho seriálu. Rowan Atkinson má na viac. Jediná vtipná scéna bolo divadelné predstavenie Mr. Beana a malého chlapca uprostred trhu. ()

AxelWers 

všechny recenze uživatele

Horko ťažko 3*. Na jednej strane rozumiem, že natočiť celovečerný film je o niečo inom ako natočiť 10 minútový skeč, ale predsa len od komika formátu Atkinsona som predsa len čakal viac. ()

horovska 

všechny recenze uživatele

Příjemná a odpočinková komedie. Dobrá zápletka -pubertální kluk, který panu Beanovi zůstane souhrou náhod doslova "na krku". A pan Bean zase jemu. Skeče, na které jsme z grotesek mr. Beana zvyklí, Atkinson v roli, která mu především sluší. Zábava, která není trapná ani hloupá, která si na nic nehraje. ()

GlamourCat 

všechny recenze uživatele

Koukám, že nám Rowan nějak nestárne... Ale zas tak obrovská (filmová) katastrofa to není, i když ze zdejších komentářů jsem to tak vyrozuměla. Takových 50%. Ale nějakou hvězdičku si zaslouží Atkinson za to, že vůbec je. ()

Mandalorian 

všechny recenze uživatele

Tak to vidíte: Filmy s Beanem stály vždycky z h..vno. Tenhle je konečně o něčem - dobrej, ujetej, vtipnej - ač s pomalejším rozjezdem. Alle tady už jsou všelijaký k..rvičky, který si řeknou: "Film ne." To je jedinej důvod, proč tu má tak málo. Za mě minimálně 70%. ()

Ozzy2 odpad!

všechny recenze uživatele

Mr.Bean je pro mne obrovský kult,jeho krátké příběhy na VHS..prodřená páska,hráno stále dokola.Ovšem tohle,to je neskutečný hnůj,odpad je slabé slovo. Roden mne zklamal,myslel jsem,že jde cílevědomě za svým cílem a on je schopen hrát naprosto v čemkoliv,hlavně když dostane zaplaceno. ()

feryk 

všechny recenze uživatele

Myslím, že R.Atkinson za to nemůže, ale tenhle film se scénáristovi ani režiserovi nepovedl. Paradoxně je film nudný a vtipné gagy, na kterých má stát se vlečou tak pomalu, až vtipné nejsou. Chybí tomu šťáva a hlavně radost, s kterou se Mr.Bean do všeho pouští... a také vystupňovaná pointa a překvapení. Místo toho tu máme show ve stylu smutného klauna a film je tak melodramatický a melancholický, až je to k pláči. ()

tranquill 

všechny recenze uživatele

Ano člověk se zasměje, Beanův tanec nemá chybu, ale také jsou v několika případech vykradeny Atkinsonovy vlastní grotesky. ()

duffi 

všechny recenze uživatele

Novy Bean se rozjizdel pomaleji, ale ve vysledku jsem mel casto problem se prestat smat, urcite lepsi nez jednicka a ja jsem byl za sve vstupne velmi spokojen. ()

LordMysti 

všechny recenze uživatele

Nebylo to špatné, nebylo to ani dobré, takový koukací průměr. Pokud chcete nenáročnou zábavu na zpříjemnění večera po celodenní šichtě, tenhle film vás nechá oddychnout. ()

E lan 

všechny recenze uživatele

Se vším všudy nepovedený film s totálně vyhořelým Beanem, stupidním scénářem a opakujícími se vtipy. Tohle opravdu nestojí za 90 minut času... ()

Reklama

Reklama