Reklama

Reklama

Prázdniny pana Beana

  • Velká Británie Mr. Bean's Holiday (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Pan Bean vyhraje v dobročinné loterii týdenní pobyt na Riviéře a videokameru, kterou má natočit všechny svoje zážitky. Nadšeně se vydá na cestu. Původně chtěl na Francouzské riviéře pouze nachytat trochu bronzu a pár dní si odpočinout. Trable začnou už při přestupu v Paříži, kde Bean způsobí, že ruský filmový kritik nestihne vlak do Cannes, ve kterém sedí jeho malý syn. Pan Bean se chlapce v návalu soucitu ujme a pokouší se s ním dostat různými dopravními prostředky za otcem na filmový festival. Život věčného smolaře nešetří a v podstatě pohodová cesta se změní na sérii zmatků, nehod a katastrof, které vyvrcholí neplánovaným promítáním jeho peprného deníčku. (TV Nova)

(více)

Recenze (608)

sonoluca 

všechny recenze uživatele

Maximální nuda (nejen díky scénáři a režii), hodně matnej Atkinson, minimální množství dobrejch a hlavně originálních nápadů (absence Curtise je velmi citelná) - takovejhle konec si legendární Bean rozhodně nezasloužil. 30% a poděkování člověku, kterej vymyslel rychloposuv ()

R4D0 

všechny recenze uživatele

Mr.Bean to má v krvi skvelo zabaviť a tu sa mu to podarilo znovu i ked pár nedostatkov sa tam nájde ale to len malých bez problémov 4*. ()

Arequipa 

všechny recenze uživatele

Se seriálem se to srovnávat moc nedá. Nejlepší scénou bylo stopování a krádež motorky. Takových bylo ale jako šafránu, bohužel. ()

krizi 

všechny recenze uživatele

Uf, nic jsem od toho nečekal, už proto, že Mr. Beana nemám rád. Ale asi jsem zažil potemnění mysli, nebo jsem jen podlehl sebemrskačství a díval se na to, anebo mě přesvědčila lokalita, ve které se film měl odehrávat - Jižní Francie. Ale řeknu vám, otřesný zážitek. I moje mladší sestra, která má Beana ráda, ke konci říkala: "Panebože, to je sračka" a "Ať už to konečně skončí". To myslím mluví za vše. Tu jednu hvězdu dávám za slušnou hudbu a Rodena, kterého vždy rád vidím. ()

FireTight 

všechny recenze uživatele

Rowan Atkinson to na nás se svojí zřejmě nejznámější postavou zkusil ještě jednou a já osobně doufám, že se k Mr. Beanovi už nikdy nevrátí (navíc to slíbil). Beana jsem dříve nesmírně miloval a i když jsem po zhlédnutí všech čtyř sérií Černé zmije usoudil, že je to tak trochu pod Atkinsonovu úroveň, tak slabý film si vážně nezasloužil. Ani on, ani pan Fazole. Ono se v tomto případě nejedná ani tak o film, jako recyklaci starých gagů poslepovaných do jednoho celku. Vždyť počítejte se mnou - dary moře už tu byly, kousky v restauraci taky, první setkání Beana s dítětem taky (ten trik s papírky, už zas?) a dalo by se pokračovat dál a dál... Dříve by to určitě fungovalo daleko lépe, jenže když už to člověk minimálně jednou, třeba v jiném podání, viděl, okamžitě jde úroveň srandy o několik pater níž. Když k tomu přičtu iritující Beanovu kameru (která dostala prostoru až moc) a závěrečný song (ehm?), vychází mi z toho pouhá jedna hvězdička. Promiň Rowane, ale vrať se raději k Edmundovi, ten byl lepší... a důstojnější. ()

Martin79 

všechny recenze uživatele

Poměrně pohodová road movie, která v první hodině pomalu ubíhá, ale poslední půlhodina na festivalu v Cannnes je super. Bohužel závěrečné hudební číslo je velice slabé a zbytečně sráží hodnocení. Jinak celkově 60 %. ()

sarfian 

všechny recenze uživatele

Slabší film Mr.Beana, ale nektoré scény mali grády a nemohol som sa prestať rehotať. Hlavne scéna na bycykli bola super. Vela scén ale kopíruje už starý známi seriál, ktorý videl už asi každý. VIDENÉ 1x ()

Polnoch 

všechny recenze uživatele

Najslabší "Atkinsonov" film. Málo humorných scénok a filmu neprospieva ani jeho mnohojazyčnosť. Pár krát síce vyčarí úsmev na tvári ale od Beana sa očakáva viac. ()

bono22vox 

všechny recenze uživatele

I přesto že jsem se docela bavil, nemůžu se zbavit dojmu, že se jednalo o směs již vyčpělých fórků, které dělají televizním scénkám Beanovi spíš tak trošku ostudu... ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

S velkým přehledem nejhroší pan Bean. Miluju seriál, první film nebyl nejhorší, ale tady je špatně snad všechno od začátku do konce. Základní příběh je klasika, Bean nikdy nebyl po příběhové stránce zrovna na Oscara, na papíře to mohlo vypadat dobře. Jenže jsem se usmál za celý film snad 5x. Při klasickým televizním Beanovi jsem se smál od začátku do konce celých 25 minut. Gagy vyznívají do ztracena, Bean většinou není vtipný vůbec a pokud znáte seriál a dokument Příběh pana Beana, zjistíte, že jste spoustu věcí už někde viděli a Bean vykrádá sám sebe (scéna z restaurace, hra na piáno). Jediný hezký je snad jen francouzské prostředí, který je prostě nádherný ať už jste na severu nebo na jihu. ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Nesnáším televizní reklamy a obzvlášť ty se skřeky a demencí. Že by z tohoto filmu (plného nudy) pocházela inspirace našim "tvůrcům" reklam? ()

balcazar 

všechny recenze uživatele

Perfektné vtipy a scény striedajú silené a pre Mr. Beana až nečakane priemerné. To je škoda, pretože pri tých vydarených človek plače od smiechu, zatiaľ čo pri tých druhých si len povie: čo to tu vlastne robí? ()

samkko 

všechny recenze uživatele

7/10 aneb film plný (pro mě) legendárních komických scén. Prázdniny pana Beana jsou filmem dojemným i úsměvným. Sledujeme dlouhou odyseu vtipných dobrodružství, která jsou zakončena v pokoji a míru. Pohodový, krásný film pro celou rodinu. ()

Wolf 

všechny recenze uživatele

Občasné vtipné scény často střídané scénami trapnými, ale pár vtipných okamžiků stojí za to tento film vidět ()

mliko 

všechny recenze uživatele

Film na který jsem se dlouho těšil a pěkně mě zklamal.Smůla je, že nejlepší scény jsou v traileru a tudíž jsem se u filmu dosti nudil a zasmál asi tolikrát ,kolik má člověk prstů na jedné ruce.. Rowan Atkinson , nevim jestli na to už nemá , ale tady se spíše více ztrapnil než aby pobavil ... Ale dívat se nato eště jakš takš dalo a mé hodnocení je 43,5 % :) ()

leÉrable 

všechny recenze uživatele

Dost jsem o tohle filmu slyšel a tak se přiznám, že jsem od něj vůbec nic nečekal. Nakonec jsem ale byl poměrně mile překvapem. Sice nemůžu říct, že bych se nějak zvlášť bavil či že bych se na to koukal, pokud bych nemusel, ale nový (a naštěstí poslední) Bean se dá zhlédnout bez nějakých extrémních křečí, sic na mnoha místech skřípe jak děj, tak postavy vedlejší a hlavně i postava hlavní (řekl bych, že když někdy uvidím Atkinsona, jak se pitvoří ve wehrmachťácké uniformě, budu se válet po zemi, ale ono nic). Nevím proč, zda už je z Beana unaven samotný představitel, diváci nebo my všichni, ale už to prostě není ono. Co si ale jednoznačně zaslouží pochvalu, je Dafoeův festivalový snímek. ()

Reklama

Reklama