Reklama

Reklama

Prázdniny pana Beana

  • Velká Británie Mr. Bean's Holiday (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Pan Bean vyhraje v dobročinné loterii týdenní pobyt na Riviéře a videokameru, kterou má natočit všechny svoje zážitky. Nadšeně se vydá na cestu. Původně chtěl na Francouzské riviéře pouze nachytat trochu bronzu a pár dní si odpočinout. Trable začnou už při přestupu v Paříži, kde Bean způsobí, že ruský filmový kritik nestihne vlak do Cannes, ve kterém sedí jeho malý syn. Pan Bean se chlapce v návalu soucitu ujme a pokouší se s ním dostat různými dopravními prostředky za otcem na filmový festival. Život věčného smolaře nešetří a v podstatě pohodová cesta se změní na sérii zmatků, nehod a katastrof, které vyvrcholí neplánovaným promítáním jeho peprného deníčku. (TV Nova)

(více)

Recenze (609)

courage 

všechny recenze uživatele

Véééľmi slabé. Atkinson je síce fajn ale Bendelackovu nudnú réžiu nezachráni. Škoda, nápad to nebol zlý. ()

Prankster 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelné zklamání. Mr. Bean je sice stále geniální loutka se všemi jeho pohyby, ale jakoby už neměl šťávu a do hraní se nutil. Navíc ten film byl hrozně obsáhlý a pan Bean se neměl čas zabývat detaily a složitě vše probírat-to v čem byl tak komický. Na tohle dílo se asi raději zapomene a každý si raději pustí nejakou jeho krátkou groteskovou klasiku... ()

MrMir 

všechny recenze uživatele

Proč pane Beane. Proč. Jen 90 minut stupidních šklebů, které výborně fungovali v krátkých verzích, ale v té filmové nefungují. Strašná nuda. ()

JohnnyBoy 

všechny recenze uživatele

K tomuto filmu bych nebyl tak přísný. Oproti prvnímu celovečernímu Beanovi je to podle mě velmi dobrý posun. Pravda Bean je okoukaný, ale režijně jsou prázdniny velmi slušné, příběh nenesou dialogy, ale slušně řešená akce. Humor je kolísavý, někde nedosahuje úrovně starých krátkých filmů, ale někde ano, viz scéna stopování s dědkem na mopedu.... ()

R.O.man 

všechny recenze uživatele

Konečne starý známy Mr.Bean. Síce sú niektoré scény notoricky známe, ale výborne pobavia. A to, že pri jednotlivých seriáloch nie je dabing a ani ho nie je treba platí aj o Rowanovom poslednom celovečernom filme. ()

Pharlap 

všechny recenze uživatele

Ne.. určitě ne! Tohle nebyl Mr.Bean.. Ale třeba se dočkáme podobně hloupého pokračování.. třeba Mr.Bean v Africe.. Rowana Atkinsona je mi docela líto, i když asi dostal za roli slušně zaplaceno. Ale to co mi přišlo na jeho prvním celovečerním filmu s výletem do Ameriky zábavné a vtipné.. se nyní zvrtlo do naprostých nesmyslů a stupidit s chybějícími dialogy a nevkusnou hudbou.. Tohle je definitivně obrovské zklamání a škoda koukání.. ()

unrocker 

všechny recenze uživatele

Nic než zábavu jsem od tohoto snímku nečekal... Situace se dali docela dobře předvídat což byla škoda, ale jinak to nebylo zase tak špatné! ()

Dlo'h-osh 

všechny recenze uživatele

Celkem obstojný film, Mr. Beana nemám rád, ale v tomto filmu se choval téměř jako normální člověk, který měl jen smůlu. Místy nudné ale přesto lepší než seriál...55% ()

MarkHoppus 

všechny recenze uživatele

Rowan a další jeho komedie. Bohužel nás asi už ničím nepřekvapí, je to jen další srandovní film s horším dějem, ale za to s kupou zábavných scének. ()

Kleopatr 

všechny recenze uživatele

Bean nepředvádí nicmoc nového, ale stále mi to stačí na pobavení, je to pořád čipera. Několik lepších scén střídá více těch ohraných, slabých. Nicméně příjemně na mě působila prosluněná atmosféra letní francie, tu si pamatuju z toho filmu nejlépe. ()

Saul_Hudson10 

všechny recenze uživatele

Proti prvnímu filmu znatelný propad. Vtipných momentů je podstatně méně a s přibývajícím časem nastupuje nuda. Film zachraňuje až posledních dvacet minut na festivalu. ()

yaqwsx 

všechny recenze uživatele

Smát jsem se smál. Chvílemi jsem se ale projevoval prvek, díky kterému Mr. Beana moc nemusím - lehká trapnost, která ve mě vyvolává pocit lehké deprese z jeho života. Jednou a dost. ()

Mire 

všechny recenze uživatele

Žiaľbohu epitaf legendárneho samoľúbeho zmätkára sa nevydaril tak ako by som si to prial. Zo začiatku nuda, vtípky žiadne a keď už, tak vykradnuté z televíznych epizód (morská lahôdka v ženskej kabelke dosvedčí), zápletka taká že nakoniec to ako-tak dalo pointu, ale celkovo vážne ide o nedôstojné zakončenie príbehov o Beanovi. Najväčšia filmová katastrofa už bola kvapku horšia ako epizódy, ale toto je naozaj ešte o niekoľko konských dávok horšie. LTT ale fakt že na hrane dva hviezdičky, viac vzhľadom k tomu aké to kedysi bolo dobré a aká to je potupa tejto kultovej sérii. ()

Pavel_Pan 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem se bál, že zůstane jenom u pitvoření a recyklovaných gagů. Film ale rostl s příběhem až předrostl prapředlohu, kritiky a zaprděnce. Odkazoval na klasiky francouzského humoru, překvapoval a byl dokonce i místy poetický. Prostě umná oddychovka, která přežije několik dekád. ()

mosem 

všechny recenze uživatele

občas některé scény dokázaly navodit smích, ale přesto jsem se nemohl ubránit dojmu, že Mr. Bean se stal někým jiným, než na koho jsme byli zvyklí. A nejsem přesvědčen o tom, že je to změna k lepšímu. Docela mně zaskočil dabing, nějak mně k filmu s Mr. Beanem nejde. Bylo zde několik úsměvných scén, ale takovou, při které bych se "válel" smíchy jsem tady nenašel. Je to příjemná relaxačka, u které můžete na pár desítek minut vypnout mozek, ale fakticky zde nenajdete mnoho takových záběrů, které by vám na delší dobu utkvěly v paměti. Dá se při značné shovívavosti shlédnout, ale určitě ne opakovaně.. ()

borohub 

všechny recenze uživatele

Jakýsi slepenec všech epizod do jedné, bohužel důvodu k smíchu tam moc nebylo, ke všemu jsem měl "dabovanou verzi" ve které 3/4 filmu mluvili francouzsky a nebyly tam titulky, ale tak to už je moje chyba, špatné 2 hvězdy ()

Havala 

všechny recenze uživatele

Trošičku se už opakující témata, ale jen místy, dost jsem se nasmál. Nenáročná letní komedie kterou stojí zato vidět. ()

Reklama

Reklama