Reklama

Reklama

Prázdniny pana Beana

  • Velká Británie Mr. Bean's Holiday (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Pan Bean vyhraje v dobročinné loterii týdenní pobyt na Riviéře a videokameru, kterou má natočit všechny svoje zážitky. Nadšeně se vydá na cestu. Původně chtěl na Francouzské riviéře pouze nachytat trochu bronzu a pár dní si odpočinout. Trable začnou už při přestupu v Paříži, kde Bean způsobí, že ruský filmový kritik nestihne vlak do Cannes, ve kterém sedí jeho malý syn. Pan Bean se chlapce v návalu soucitu ujme a pokouší se s ním dostat různými dopravními prostředky za otcem na filmový festival. Život věčného smolaře nešetří a v podstatě pohodová cesta se změní na sérii zmatků, nehod a katastrof, které vyvrcholí neplánovaným promítáním jeho peprného deníčku. (TV Nova)

(více)

Recenze (609)

helrohir 

všechny recenze uživatele

Je to celkom zábavné, Rowan Atkinsom a jeho mimika sú nanapodobniteľné, ale oproti pôvodnému seriálu je to predsalen podstatne slabšie a menej zábavnejšie. ()

bohhous22 odpad!

všechny recenze uživatele

Minimálně 15 let staré gagy a grimasy hozeny opět na plátno za jediným vypočítavým účelem.Když se legenda zaprodá těmto hokuspokus shitům,často to nedopadá dobře.Seriál Mr. Bean bavil generace.Tohle je pár vyždímaných kapek z toho nejlepšího plátna,které skoro rozmočily slzy smíchu skoro celého civilizovaného světa. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Lepší než Mr.Bean v tom, že se zde téměř nepoužily již známé scény z jeho skečů. Vcelku jde nepodbízivou záležitost k nedělnímu podvečeru. Něco málo tomu chybí, něco je tu navíc a zbytečné, ale hlavní je, že to o zábavě a srandě. A to tedy je. A potěšila i minirole pana Rocheforta.201503047917/8555/*** a půl!!!!!(((Nejlepší komentář = Enšpígl))). ()

Brano 

všechny recenze uživatele

O niečo vydarenejšie pokračovanie, akou bola jednotka. Príbeh tu už ustupuje a viac sa dávajú do popredie tie jeho typické komické situácie. Nájde sa aj zopár vtipných scén, ktoré ma rozosmiali, no pri väčšine som sa len pousmial. Nie je to vyslovené zlé, no seriál nasadil látku dosť vysoko a to už neprekoná nič. Miestami mi to už prišlo ako veľké klíše. Každopádne vyzdvihnem okrem vždy vynikajúceho Atkinsona aj veľmi charizmatickú Caunes a výbornú hudbu, ktorá hrala počas celého filmu. Celkový námet o výlete za more nebol zlý, ale niečo tomu predsa len chýbalo. Pre mňa lepší priemer. /65%/ ()

Fajt 

všechny recenze uživatele

Před 10 lety komedie s Mr. Beanem, byly skvostné. Škoda, že se vše zvrtlo a pan Bean už ze sebe dělá stále se šklebícího troubu, což s komedií nemá nic společného, tento jeho styl dnešního humoru, by snad měl úspěch před 50 lety. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Chápu, proč tenhle film nemá vyšší hodnocení. Mr. Bean už zažil mnohé a těžko fanoušky něčím překvapovat. Navíc stejně jako ve filmu Mr. Bean: Největší filmová katastrofa tak i zde vidíme kousky již jednou použité a to v seriálu. Na straně druhé sledujeme také mistrné herecké umění Rowana Atkinsona. Je to jeden z nejlepších herců v historii co se týče mimického herectví. To co dokáže udělat se svým doslova "ksichtem", to je neuvěřitelné. Stejně tak jeho improvizace coby důstojníka SS nebo když si s chlapcem chce vydělat na cestu autobusem. Umím si doslova představit, že mu režisér doslova řekl, aby se navlékl do kostýmu a něco předváděl. Zbytek byl na něm. Tomu bych věřil. A to si zaslouží ocenění. Samozřejmě se tvůrci nevyhnuli osvědčeným vtipům a skečům, ale to se zkrátka nedá nic dělat. Já bych řekl, že Prázdniny pana Beana jsou hlavně velmi free nadýchanou oddychovou letní komedií s nádechem road movie, kterou netřeba brát vážně. Tomu všemu ještě notně sekunduje letní hudba, která vás dostane do rytmu. A pokud někde na vás dýchne letní atmosféra pohodového filmu, pak je to tato. Není to komedie, kde budete utírat slzy smíchem a skalní fanoušci Mr. Beana asi budou zklamaní, ale já si tento film rád zase někdy pustím. Střízlivě ovšem nutno dát tři hvězdy, přestože pocitově bych jednu přidal. Čechy navíc potěší Karel Roden. Závěrečná scéna je pak korespondující s tím, že R. Atkinson se rozloučil s filmem a řekl, že Bean už ve filmu hrát nebude. Ta poslední scéna mi jako rozloučení tak trochu připadala. Pohodový letní film, víc čekat nelze. ()

liquuid 

všechny recenze uživatele

Další film, který se snaží vyrejžovat cash na základě úspěchu seriálu. Bohužel tady to vůbec nefunguje. Narozdíl od jiných adaptací se tu nesetkávám s ničím pozitivním. U seriálu se člověk směj co minutu, tady jsem se za  celej film sotva usmál, ty vtipy mi příjdou hrozně americké a moc na sílu. Největší síla seriálu je ve filmu největší slabinou. ()

Standaa 

všechny recenze uživatele

Uznávám, že film samotnej není moc vtipnej (jakýchkoliv 5 minut Největší filmové katastrofy je vtipnějších než celý tento), ale je neskutečně, neskutečně oddychovej a děj nenudí. A ve dvanácti jsem ho miloval, takže taky notná dávka nostalgie. ()

boqvai. 

všechny recenze uživatele

Dejte tam 300 ... ustupte ... pal ... tuuuuuuuuuu ... nene, pan Bean je uz opravdu mrtvy a tyhle mrtvolne tiky jsou zcela zbytecne. ()

masik 

všechny recenze uživatele

Dal bych odpad, protoze takový až trapně nudný filmový blábol sem od Rowana Atkinsona necekal, ale protoze se jedná stále o postavu Mr. B. , u jehož seriálové podoby se vždy rád zasměji, dávám alespon hvezdičku útěchy. Příště přidat Rowane přidat... ()

CrazmydRed 

všechny recenze uživatele

Až do trištvrtiny filmu som si myslela, že čaro Mr. Beana sa stratilo v nenávratne. Koniec sa mi však páčil, najmä celá tá patetická snímka Carlsona Claya, ktorá mi bola tak povedome známa :D Pekná paródia na dnešné "akože nezávislé filmy". Celkovo dávam 3 hviezdičky, i keď toto nebol Bean, ako ho ja poznám. Napriek tomu mi film mierne zdvihol náladu. ()

Miloško 

všechny recenze uživatele

Film som si pozrel až na dvd. Všade čítam samú kritiku, ale nemožem sa stotožniť s tým. Podla mňa je to stary klasický pan Bean, zo všetkým čo k tomu patrí. tento film si nezaslúži tolko kritiky. ()

swell 

všechny recenze uživatele

Skvělý příběh, bravůrní kamera, úžasné herecké výkony, napětí od první do poslední minuty... :-) Tak teď vážně... Na Beana se člověk podívá s tím, že uvidí Beana, víc ani míň se čekat nedá. Klasická Beanovka. Co víc dodat? 70% ()

Lewaso 

všechny recenze uživatele

Možná jsem se těšil až moc. Atkinsonův dobře odvedený standard a pár nových gagů, ale že bych u toho smíchy brečel... ()

bigbadboy 

všechny recenze uživatele

Jak vysoko vykopneš nohou? Jak moc si zmuchláš xicht? Asi né tak jako Atkinson... Nějak se nám ale vytratil vtip, který zmizel s Největší filmovou katastrofou (název vypovídá za vše) a ač se fazole snaží, asi už nám řekl všechno co mohl... ()

Reklama

Reklama