Reklama

Reklama

Prázdniny pana Beana

  • Velká Británie Mr. Bean's Holiday (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Pan Bean vyhraje v dobročinné loterii týdenní pobyt na Riviéře a videokameru, kterou má natočit všechny svoje zážitky. Nadšeně se vydá na cestu. Původně chtěl na Francouzské riviéře pouze nachytat trochu bronzu a pár dní si odpočinout. Trable začnou už při přestupu v Paříži, kde Bean způsobí, že ruský filmový kritik nestihne vlak do Cannes, ve kterém sedí jeho malý syn. Pan Bean se chlapce v návalu soucitu ujme a pokouší se s ním dostat různými dopravními prostředky za otcem na filmový festival. Život věčného smolaře nešetří a v podstatě pohodová cesta se změní na sérii zmatků, nehod a katastrof, které vyvrcholí neplánovaným promítáním jeho peprného deníčku. (TV Nova)

(více)

Recenze (609)

(fjw) 

všechny recenze uživatele

Ach jo.. všechny scénky jsou už tak ohrané, že už to není vtipné. Dvě hvězdy jsou za Francii a za naši účast v podobě Karla Rodena:) ()

BradleyT 

všechny recenze uživatele

Takže, příběh? - nic moc; Herecké výkony? - rozhodně umí, ale nepobaví; Vtip? - opakovaný vtip není vtipem. Občasné opakování scén ze seriálu Mr. Beana je pěkně trapný (např. scéna z restaurace) Sečteno podtrženo - naprosto podprůměrná komedie. Skalní fanoušek Mr. Beana si klidně může tento film nechat ujít a nebude se mít za co stydět. Po shlédnutí vím, že na něj druhý den zapomenu, ale zároveň rozhodně nezanevřu na R. Atkinsona. ()

Honzus 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnímu filmovému Beanovi, ve kterém byl jakštakš originální příběh, jsou Prázdniny pana Beana jen sledem typických "beanovských" scének, z nichž některé jsou jen variacemi na již dávno viděné v seriálu (jehož kvalitám se ostatně ani jeden z celovečerních filmů zdaleka nepřiblížil). Každopádně vtipných až velmi vtipných okamžiků je ve filmu dostatečné množství na to, aby mohli být Prázdniny pana Beana považovány za kvalitní letní komedii. ()

ali-n 

všechny recenze uživatele

Mr. Bean je lepšie stráviteľnejší v malých dávkach. Ale bolo to, no, ako to povedať .. milé. Niektoré vtipy boli len pripomienkou tých zo seriálu. No prekvapenia ako režisérsky génius Dafoe a tata Roden ... MOJE NAJ - Nádherné prevedenie opernej árie a miestny muž z vidieka na ultrarýchlej babetke ()

moviepill 

všechny recenze uživatele

No ja neviem. Staré série s Beanom som nepozerával často, a niekedy mi pripadli trochu "suché". A tak som k tomuto filmu pristupoval s rezervou. Ale - bavil som sa výborne. Akurát na tie 4*. Atkinson vôbec neprehráva, humor je ľudský, v medziach reality a navyše je to aj dobrodružná zábava. Slušný nadpriemer, ktorý si dokonca hodlám zohnať v permanentnejšej forme... asi DVD. :o) ()

Forum. 

všechny recenze uživatele

Ta scéna kdy si přehravá tu kameru a projede tam ten německý tank, dokonalý vtip. A je jich tam víc. Poměrně slušné a určitě si to nezaslouží vaše hodnocení. 70% ()

elanista1 

všechny recenze uživatele

Len zostrih vsetkeho co sme uz videli do jedneho celku, sklada sa to len z jednotlivych Atkinsonovych ksichtov a situacii, ktore uz predviedol, cize som sa takmer vobec nebavil. Na povodnom Beanovi sa zabavam stale, aj po stykrat, dokonca aj na Najvacsej filmovej katastrofe pukam smiechmi, ale toto.. ()

hwnd 

všechny recenze uživatele

Nevím, koho napadlo tuto trapnou nudu ještě dorazit naprosto šíleným dabingem, ale zážitek příšerný a dílo nedokoukatelné. Tohle snad nebyl "ten" mr bean, jinak si to nedovedu vysvětlit. Ani nevím, proč to není odpad, možná z nostalgie... ()

route60 

všechny recenze uživatele

Proč? První část byla fajn ale nic oběvného a proto je pokračováni je zcela zbytečné, doufám že Rowad Atkinson už nebude blbnout a ničit si svou dobrou pověst výborného komika. ()

FREEWHEELER 

všechny recenze uživatele

No samozrejme, aj Atkinson je už na to starý. Veľmi jednoduchý film (skeč šou?) kde sa strieda sprostosť s kŕčom, celé to usmerňuje a drží nad vodou iba rôznorodosť a príchod nových postáv a pár milých scén. Medzi najlepšie patrí opereta na ulici. ()

Marty_cz 

všechny recenze uživatele

Tento film mi přinesl značné zklamání. Po zábavném seriálovém Beanovi jsem čekal, že ve filmu najdu, alespoň polovinu humoru. Myslím, že radši bych koukal 90 minut do zdi než na tenhle film. ()

chrustie 

všechny recenze uživatele

Film, který je celý postavený na postavě Atkinsona, kterému už nikdo neřekne jinak, než Mr. Bean. Postavičku, kterou znám z krátkých filmových scének už z útlého dětství, snad ani nejde nemít rád. Bean je prostě magor a 99% hraných scén, dělá to, co umí nejlépe - grimasy. Kdo čekal nějakou duchaplnou komedii, by si asi měl dát pár facek. Škoda posledních cca 10 usoplených minut. ()

Reklama

Reklama