Reklama

Reklama

Prázdniny pana Beana

  • Velká Británie Mr. Bean's Holiday (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Pan Bean vyhraje v dobročinné loterii týdenní pobyt na Riviéře a videokameru, kterou má natočit všechny svoje zážitky. Nadšeně se vydá na cestu. Původně chtěl na Francouzské riviéře pouze nachytat trochu bronzu a pár dní si odpočinout. Trable začnou už při přestupu v Paříži, kde Bean způsobí, že ruský filmový kritik nestihne vlak do Cannes, ve kterém sedí jeho malý syn. Pan Bean se chlapce v návalu soucitu ujme a pokouší se s ním dostat různými dopravními prostředky za otcem na filmový festival. Život věčného smolaře nešetří a v podstatě pohodová cesta se změní na sérii zmatků, nehod a katastrof, které vyvrcholí neplánovaným promítáním jeho peprného deníčku. (TV Nova)

(více)

Recenze (609)

Tartalus 

všechny recenze uživatele

První půlka šíleně nudná a nevtipná, druhá půlka lepší, ale očekával jsem mnohem více. Za celý film jsem se skoro nezasmál a to mám Mr. Beana ve velké oblibě. ()

ZHODNOTITEL 

všechny recenze uživatele

Klasická Beanovka podpořená výpravnější hudbou. Spoustu vtipných scén, na které si člověk vzpomene i v běžném životě. ()

Eire 

všechny recenze uživatele

Zabozrutske prostredie jednoducho Mr Fazulovi ABSOLUTNE nesadlo.... Po tej scene s ustricami mi bolo na ZVRACANIE.... ale hlavne z ABSOLUTNE absentujuceho HUMORu... Keby som tento *vykon* Rowanw A. videl ako prvy film v poradi.... Uff... 1* za Karla... Inak UUUUUPLNAAA sracka... 25% je az az.... ()

obscurus 

všechny recenze uživatele

No z tohoto kúsku som bol dosť sklamaný. Úroveň humoru mi akosi nesadla aj napriek tomu, že série Mr. Beana som mal rád (asi som z toho už vyrástol :-). Po pravde, mám taký pocit, že som sa ani raz počas sledovania tohto filmu poriadne nezasmial, čo je na komédiu žalostný výsledok. Vlastne ani neviem za čo som dal 2 hviezdičky, ale zase v porovnaní s inými prepadákmi to nie je zas až také zlé a záver predsa len mal akú-takú iskru... ()

ZeldaZ 

všechny recenze uživatele

Rozhodně se mi libil mnohem víc než Bean - filmová katastrofa, tento film je tak nějak více evropský, stravitelnější. Film má kolísavou dějovou a komickou linku. V průběhu sledování bych dal max. 3 hvězdy, ale příjemný happy end a celkově pozitivní vyznění filmu mě přimělo dát hvězdičky 4 (-: ()

Meleth 

všechny recenze uživatele

Neverila jsem tomu, ale je to tak. Tenhle film je katastrofa. Jak hluboko Rowan klesl... at pana Beana necha radeji naveky spat, nez takove filmy ()

the_doctor 

všechny recenze uživatele

Krute, ale opravdu krute prestrelili, nebylo to vtipne a doufam, ze se Rowan Atkinson k tehle roli jiz nevrati. Radeji bych ho videl v nejakem novem pribehu o Blackadderovi. ()

Simon@ 

všechny recenze uživatele

Mr. Bean pro mne odjakživa představoval vrchol vytříbeného britského humoru. Dnes vidím, že podstatou každého filmu jsou sláva a peníze. Tedy každého filmu, který vznikne z bestselleru knižního, nebo třeba z televizních grotesek. Bean je prostě hvězda a na to všichni vsadili velký prachy! Výsledek však nestojí ani za polovinu toho, v co jsme doufali. Jistě, půvabná francouzská příroda, pár vtipných momentů a samotný Rowan Atkinson. Každopádně už to prostě není ono, kouzlo se vytratilo, tak jako v Největší filmové katastrofě, která dopadla ještě hůř. A třešničkou na dortu se stala skutečnost, že byl ze scénáře dočista vyškrtnut Beanův medvídek Teddy. ()

Gwilwen 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se skutečně nepovedlo. Od komedie se očekává, že se člověk zasměje, ale tady bohužel není čemu. Většinu vtípků známe a příliš vtipně v celém komplexu filmu stejně nevyznějí. Nezachránila to ani účast Karla Rodena. ()

Nerajohn 

všechny recenze uživatele

Váhám mezi 2 a 3, ale nakonec dám troječku. Jasně, žádná přelomová komedie to není a člověku, který zná Francii, přijde opravdu divné, že z Avignonu do Cannes se jede tři dny a ještě přes Viaduc de Millau, aby film hezky vypadal, ale o to tady nejde. Postava dítěte mi přišla zbytečná, festivalový film s Clayovým komentářem a záběry z Beanovy kamery byly zase děsně fajn. Některé gagy byly už provařené (ústřice), jiné zase potěšily (tanec pro peníze, scéna na pusté silnici s dědou na mopedu). ()

`barocco 

všechny recenze uživatele

Skvele som sa s rodinou pobavil pri premiere. Ked vysiel film na DVD, nevahal som a tak sa pustal zhruba tyzden den co den, hlavne deti.... opat. A zistil som ze cim tento film dlhsie pozeram, tym viac sa bavim a zistujem ze aka svieza komedijka z toho vysla, svizne zostrihana, herecky sviezo zahrana, Emma de Caunes usmievava ako letne horuce slnko... skor len Roden mi tam pripadal ako by do filmu ani nechcel patrit.... Nie je to umelecke dielko, je to lahka komedia, ale na pocudovanie na konci si prave z radoby umeleckych filmov robi prcu... akoby sa chcelo povedat, neberte vsetko tak vazne, a uz vobec neberte tak vazne film ktory sa nesnazi o nic viac ako len schuti zabavit.... ved zivot je dostatocne krasny aby nemusel byt len vazny... o tom ta zaverecna plazoparty.... ()

lizardking 

všechny recenze uživatele

Docela příjemný film o jedné prázdninové cestě. Potěšil mě tam Karel Roden v roli ruského režiséra. Byl by to celkem fajn film. Až na jednu maličkost- během filmu jsem se ani jednou nezasmál. U komedie docela minus, nemyslíte? ()

sAreOn 

všechny recenze uživatele

Bohužel byl pro mě tento film utrpením. Myslel jsem, že to bude dobrá oddychovka a ejhe. Bean mě pobavil opravdu jen párkrát a to většinou ne zásluhou Atkinsona. Postava pana Beana se do filmu prostě nehodí. Nuda, nuda, nuda... O tom, už svědčí i fakt, že mě mnohem víc zaujal film Carsona Claye v produkci Carsona Claye s hlavním hercem Carsonem Clayem. Ta jedna * za konec filmu v Cannes. ()

aannemer 

všechny recenze uživatele

No, průměr - ale jen ze sympatíí k Rowanovi a Karlu Rodenovi. S prvním filmem pana Beana se to strovnat nedá a s jeho groteskami už vůbec ne! ()

brasek odpad!

všechny recenze uživatele

Ako komédia je tento snímok zlyhanie na celej čiare! Otrasne nudné, nezaujímavé... už nechcem byť ako Mr. Bean. ()

Reklama

Reklama