Reklama

Reklama

Prázdniny pana Beana

  • Velká Británie Mr. Bean's Holiday (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Pan Bean vyhraje v dobročinné loterii týdenní pobyt na Riviéře a videokameru, kterou má natočit všechny svoje zážitky. Nadšeně se vydá na cestu. Původně chtěl na Francouzské riviéře pouze nachytat trochu bronzu a pár dní si odpočinout. Trable začnou už při přestupu v Paříži, kde Bean způsobí, že ruský filmový kritik nestihne vlak do Cannes, ve kterém sedí jeho malý syn. Pan Bean se chlapce v návalu soucitu ujme a pokouší se s ním dostat různými dopravními prostředky za otcem na filmový festival. Život věčného smolaře nešetří a v podstatě pohodová cesta se změní na sérii zmatků, nehod a katastrof, které vyvrcholí neplánovaným promítáním jeho peprného deníčku. (TV Nova)

(více)

Recenze (609)

Marco625 

všechny recenze uživatele

Skvělý film u kterého jsem se nepřestal bavit, občas mě tam štvala věčná smůla Mr. Beana ale to bylo jediný. Atkinsonova mimika je úžasná, je vidět jak si to užívá a že to hraje s chutí a radostí! 8/10 ()

stenrik 

všechny recenze uživatele

Nechápu, proč tam Bean nemá Teddyho, v některých scénkách, třeba jak se snaží rozveselit ve vlaku kluka jsem čekal, že ho vytasí. Takže také díky tomu čtyři hvězdy. ()

Al90 

všechny recenze uživatele

Mistama nuda,hodne slabe na Mr Beana,serial bezkonkurecne lepsi nez veskere filmy s panem Beanem..Premyslel jsem zda se dodivat ale kvuli respektu a nostalgii k serialu,jsem to udelal :) ()

Nataniel73 

všechny recenze uživatele

Vynikajúca komédia na čele s fenomenálnym Rowanom Atkinsnom. Môj druhý najoblúbenejší komik (po Luis de Funesovi) ani v tomto filme nesklamal ba čo viac, jeho prázdniny považujem zároveň za jeho najlepší filmový výkon. Skvele mu sekunduje Willem Dafoe (ďalší môj oblúbenec z filmov Spiderman a Nebezpečná rýchlosť 2). Takmer každá scénka je mimoriadne vtipná a originálna a Mr. Bean ma svojimi gestami, grimasami, poľutovaniahodným správaním (pri žobraní na stanici), spievaním na námestí, či naháňaním spadnutého lístka, stopovaním a hlavne natáčaním svojho strešteného videa na kameru neustále bavil. Scénu v reštaurácii považujem za kultovú a záverečné premietanie filmu na festivale v Cannes za veľkolepé a dojemné zároveň. Komédie s ním majú také svojské čaro, kde okrem poriadnej dávky humoru a sarkazmu dostane divák aj niečo viac...V tomto prípade je to dojemný záver a krásne zábery na Francúzsku riviéru. Nebyť tej Beanovej mihotajúcej sa kamery tak možno dám plný počet. 85% ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Není to tak dobré jako první film, ale zasmát se prostě musíte. 😀 Chování, výstupy a také vstupy do různých situací a vyřešení tím nejvíce bláznivým způsobem, jsou velmi ujeté. První ujetá scéna je hned na začátku, když vystoupí z taxíku. Způsoby řešení situací, pokud dojdou peníze jsou geniální. Hvězdiček 3 ()

Janickap 

všechny recenze uživatele

Pan Bean už není pan Bean. Jak ráda bych viděla ve filmu alespoň nějakou podařenou kopii scénky ze seriálu. Nedočkala jsem se, většinou je to trapárna se šílenými Atkinsonovými ksichtíky. Ty dvě hvězdičky dávám za povedený závěr na festivalu, kdy jsem se snad jedinkrát od srdce zasmála... Tohle je konce pana Beana... :'( ()

Benilta 

všechny recenze uživatele

Film, který má pobavit velkým způsobem, ale daří se mu to bohužel jen z poloviny. Ráda bych dala necelé 3* a napsala, že si to film i přes své mouchy zaslouží, ale on si to bohužel přes opravdu trapné momenty, někdy velice nudné a zdlouhavé scény, nezaslouží. Je mi líto. Ráda bych se už jednou provždy s panem Beanem rozloučila, protože už dokázal, že je dobrým komikem a tím, že se svou kariérou nehodlá rozloučit (i když tohle má být prý naposledy), jen ztrapňuje a ukazuje, že mu humor dochází. ()

Dart 

všechny recenze uživatele

dost jsem se bál kritiky, že to bude blbost, ale výsledek byl vcelku ucházející. Přetrpět prvních 20-30 minut a pak začal film nabírat trochu obrátky. pak už se to docela rozjelo ()

FlashFXP 

všechny recenze uživatele

Veľmi slabé. Všetky skeče tu už boli a v lepšom prevedení. Asi došli nápady. A hlavne grimasy sú strašne silené. Dve hviezdičky dávam len kvôli tej chutnučkej Emme de Caunes. ()

McIron 

všechny recenze uživatele

Tohle přece Rowan Atkinson nemá zapotřebí, hvězdička za to, že v průběhu hodiny a půl jsem se asi tak jeden a půlkrát zasmál a dávat "odpad!" by mi přece jen připadalo neuctivé vůči legendě, ale možná by si to zasloužila... ()

smalda 

všechny recenze uživatele

Tento film nepřináší bohužel naprosto nic nového.Je to pouze směska špatně kopírovaných epizod Mr.Beana. Klasika se má nechat být! ()

Arthas06 odpad!

všechny recenze uživatele

Na tento film som sa veľmi tešil veď Pán Bean patrí medzi najlepších komikov, ale úplne ma sklamal. Keď to porovnám s tým čo už doteraz natočil tak toto je hrozné. Film bol dosť očakávaný medzi fanúšikmi, ktorý sa naň určite tešili a čakali od toho veľa, ale film úplne sklamal vo všetkom. Bolo tam málo komických scén a ani dej filmu nebol dobre spracovaný. Zasmial som sa tam asi raz. A toto je pre takýto film veľké mínus. Môj názor je odpad!! ()

Reklama

Reklama