Reklama

Reklama

Prázdniny pana Beana

  • Velká Británie Mr. Bean's Holiday (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Pan Bean vyhraje v dobročinné loterii týdenní pobyt na Riviéře a videokameru, kterou má natočit všechny svoje zážitky. Nadšeně se vydá na cestu. Původně chtěl na Francouzské riviéře pouze nachytat trochu bronzu a pár dní si odpočinout. Trable začnou už při přestupu v Paříži, kde Bean způsobí, že ruský filmový kritik nestihne vlak do Cannes, ve kterém sedí jeho malý syn. Pan Bean se chlapce v návalu soucitu ujme a pokouší se s ním dostat různými dopravními prostředky za otcem na filmový festival. Život věčného smolaře nešetří a v podstatě pohodová cesta se změní na sérii zmatků, nehod a katastrof, které vyvrcholí neplánovaným promítáním jeho peprného deníčku. (TV Nova)

(více)

Recenze (608)

dobruca 

všechny recenze uživatele

rozhodne mi to neprislo tak spatny, jak pravi hodnoceni. Pan Bean navazuje na stare grotesky a prevadi je do moderni podoby. Mimochodem, vsimli jste si, ze obcas dela stejne pohyby a je stejne rozcuvchany, jako Chaplin v felmu Diktator? Dalsi navaznost k tomuto filmu je ve scene, kdy se Bean dostane na nataceni historickeho filmu, kde ho obleknou do nacisticke uniformy. Chaplin je rozhodne lepsi, ale kdyby pusobil v soucastnosti, mozna by se venoval stejnemu typu filmu. ()

Elles 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně jsem se bavil a žasl nad komickou debilitou Beana :D Beanovská klasika která stojí za schlídnutí. ()

SCarter 

všechny recenze uživatele

Asi nejhorší Bean co jsem viděla. Tři hvězdičky zvědá jen fakt, že konečný setřih kamery přes původní snímek byl prostě super.... a ještě něco, všimli jste si Rodena?! ()

Mzetko 

všechny recenze uživatele

Myslím, že Prázdniny pana Beana jsou skvělé kino se smálo bez ustání celou dobu, nejvíce při geniální playbackové scéně. Myslím, že Bean neztratil nic na svém humoru a těším se na jeho další filmové ztvárnění, které na sebe určitě nenechá příliš dlouho čekat. ()

JARDAHONDA 

všechny recenze uživatele

Rovan Atkinson o5 ve filmu :) Prázdniny pana Beana, hodnotím jako klasiku těchto žánrů. Film má drive a o komické situace nouze rozhodně není. Taktéž mě potěšilo, že si ve snímku zahrál i Karel Roden. Závěr : dobrá hudba, která určitě ve scénách seděla. I kamera má velký obdiv. 85% ()

vojtik.sup 

všechny recenze uživatele

Ne moc dobrá varianta Mr. Beana, ne že by byl film "špatný", ale lidi starší 15ti let se u toho prostě mockrát nezasmějí. Ať jsem se snažil jakkoliv, úsměv mi vyšel jenom asi pětkrát. Musím ale říct, že mě film dostal do pohodové prázdninové nálady :). ()

DMB 

všechny recenze uživatele

Občas som si hovoril čo to má spoločného s Beanom , skoro žiadny nový humor , scenár absolútne na dne ale ten koniec to bola paráda hlavne Dafoe s jeho režisérskymi schopnosťami a tak mi z toho vznikne celkom slušných 75 % :) ()

Lkprak 

všechny recenze uživatele

Asi to nebude ode mně úplně objektivní - miluji road movie (jestli se tenhle film tak dá nazvat) a po jedné dávné cestě autobusem do Anglie (hádejte, co nám tam pouštěli na videu) můžu i Mr. Beana. Tenhle film je určitě krom jiném i reklama na Cannes, rychlovlaky TGV a Francii jako takovou, ale tak nějak to do sebe zapadá. A závěr (v kině), ten prostě nemá chybu. ()

RADX1 

všechny recenze uživatele

Všiml jsem si že mnoho lidí od filmu očekávalo něco jiného. Já konec konců taky, ale toto podání se mi líbilo. Není to až tak moc stavěno na klasice Mr. Beana a byl zde více cítit nějaký příběh s humornými prvky - ne humorné prvky se špetkou příběhu. To je asi hlavní rozdíl oproti klasice. Některé pasáže mohly být originálnější nebo více dotažené. Bodík navíc dávám za pěknou výpravu a kamera byla taky slušná. Jediné co mi asi na celém fimu vadilo je konec - vůbec nesedí k celému filmu zkazil co se dalo. I tak to vidím jako mírný nadprůměr. ()

homer20 

všechny recenze uživatele

Bohužel smutné rozloučení s televizní legendou... Mr.Beana mám rád i přes několikanásobné reprízy,ale tenhle film mě velice zklamal. Nic nového,jen opakování stokráte viděného,jen v novém kabátu. Dvě * dávám spíš jen ze soucitu. Zasloužil jste si daleko lepší rozloučení Pane Beane! ()

burg 

všechny recenze uživatele

Těžko hledám vhodná slova. Bean nudí vlastně díky sám sobě. Vždyť jen sebral starý dobrý scénky z anglie a napasoval je do nového obleku! A padesátkrát opakovaný vtip opravdu přestává být vtipný... ()

wendy221 

všechny recenze uživatele

Nechápu proč má tento film tak malé hodnocení. Že není tolik vtipný? No a co? Rowan Atkinson ukázal, že umí hrát i bez srandiček. Mě se tento film líbil snad ještě víc než Beanovy scénky u zubaře atd. Byl vtipný, napínavý a měl děj. Navíc se v něm ukázal jako jedna, no, dejme tomu, z hlavních postav Karel Roden. Krásná Francie a Německo tento film ozvláštnily, navíc minimální scénář a dobrá hudba. Něco naprosto odlišného od novodobých amerických slaďáků na jedno brdo. ()

lenka26 

všechny recenze uživatele

Bohužel průměrný až podprůměrný film. S britskými epizodami, kde se člověk směje skoro od začátku do konce, to má velmi málo společného....pro celovečerní film se prostě p. Bean nehodí. ()

Reklama

Reklama