Reklama

Reklama

Prázdniny pana Beana

  • Velká Británie Mr. Bean's Holiday (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Pan Bean vyhraje v dobročinné loterii týdenní pobyt na Riviéře a videokameru, kterou má natočit všechny svoje zážitky. Nadšeně se vydá na cestu. Původně chtěl na Francouzské riviéře pouze nachytat trochu bronzu a pár dní si odpočinout. Trable začnou už při přestupu v Paříži, kde Bean způsobí, že ruský filmový kritik nestihne vlak do Cannes, ve kterém sedí jeho malý syn. Pan Bean se chlapce v návalu soucitu ujme a pokouší se s ním dostat různými dopravními prostředky za otcem na filmový festival. Život věčného smolaře nešetří a v podstatě pohodová cesta se změní na sérii zmatků, nehod a katastrof, které vyvrcholí neplánovaným promítáním jeho peprného deníčku. (TV Nova)

(více)

Recenze (609)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Na epizodkách ze života pana Beana jsem vyrůstal a kdykoliv si je rád pustím znovu ale v celovečerní podobě už to taková zábava není. Hlavní problém tohoto filmu je v tom, že zde není nic nového a je to prostě jen další epizoda (tentokrát o cestě k moři) natažená na 90 minut. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Takto sprzniť legendu v podaní toho istého herca, ktorý nedokáže rozpoznať, že mu napísali len bezduchý scenár, kde je 100% trápnosti a nula percent smiechu. Škoda, že mu poriadne nezaskočilo už pri napchávaní sa langustou, kde len recykloval staré vtipy, no v novodobom šate to vyznelo maximálne trápne a zabíja legendu, ktorým Bean bezpochyby je. Mal tam ostať v tej latríne, do ktorej sa tam pri ceste zavrel. ()

Yardak 

všechny recenze uživatele

Celkově průměrná komedie s britským "škodolibým smolařem" Beanem. Velké plus pro mě bylo zařazení herců - Willem Dafoe, Jean Rochefort a Karel Roden. 60 %. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Překvapil mě Roden, který mi zde připadal ze všech herců (včetně Williema Dafoe) nejcharismatičtější. V ten moment jsem byl i pyšný na českou hereckou školu, konkrétně tedy právě na Rodena, který je bezpochyby nejvýraznějším čechem na poli světového herectví. ... Jinak film občas docela trapný, občas příjemný, závěr potěšil, takže 3 hvězdičky. 50% (vyhněte se dabingu) ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

1,5*/5...Neslávny koniec môjho obľúbeného Mr. Beana, na ktorého staré skeče nedám dopustiť. Hanba a trápnosť v jednom, ktorú nezachráni ani tých asi päť vtipných momentov...Zbohom Mr. Bean! ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Mr. Bean nejlépe funguje v krátkých skečích - to jsem psal i u Největší filmové katastrofy - nicméně zatímco americké dobrodružství mě i celkem pobavilo, evropské Prázdniny pana Beana mě téměř vůbec neoslovily. V některých momentech mě Beanovo smolařství a nešikovnost dokonce už i štvaly a měl jsem dojem, jako by tvůrci spoléhali na osvědčenou značku (Mr. Beana) a zapomněli se postarat o humornou stránku filmu. Projekce Dafoeova sebestředného filmu s Beanovými prostřihy byla úsměvná, při závěrečném vystoupení na pláži mě však úsměv přešel a z úst se mi vydralo jen nechápající "wtf?!". ()

sharky 

všechny recenze uživatele

Tohle nebyl Jim Beam a bohužel to nebyl ani pan Bean, jak ho známe. Říká se to nejlepší na konec, filnále filmu je opravdu vyvedené, karel roden s willemem defoem bezne na platnech kin nezpiva, ale bohužel zbytek obsahuje jen par vtipnych mist a zadne zachvaty smichu se rozhodne v mem pripade nekonaly. Po scénářem měla být podpsána trojka atkinson, curtis a driscoll, curtis to měl celé režírovat a nikoho jineho k tomu neměli pouštět, v tom je podle mě základní chyba. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Ja som sa vcelku pobavil... Minimum dialógov prevyšovalo situačnú komiku, pravdou je, že sa Mr. Bean sem-tam sám vykrádal, ale nech mu je odpustené. Radšej by sa mal však vrátiť na televíznu obrazovku. ()

Flakotaso 

všechny recenze uživatele

Zajímavý rozpor. Na komedii je to natočené podivuhodně dobře, od kamery až po hudbu. Na co však rejža zapomněl je to, že film s Beanem by měla být především pořádně bláznivá komedie u které se bude divák trhat smíchy. To se bohužel neděje a nápady jsou poněkud vyčpělé (odjíždějící vlak, ach jo). Po stránce humoru určitě mnohem slabší než předchozí Beanův celovečerák. ()

poz3n 

všechny recenze uživatele

Bylo to chvílema vtipný, chvílema trochu trapný a dabing Lábuse děsnej, ale na druhou stranu, koho dát na dabování pana Beana (právě proto koukám na filmy v originále pokud můžu). Vyloženě film na oddech, kdy můžete mozek úplně vypnout. ()

Sofia 

všechny recenze uživatele

Zasmála jsem se (všudepřítomný Karel Roden!), ale pro příště dám zase přednost jeho kratším kouskům. Přesto nechápu jedno- a dvouhvězdičková hodnocení - vždyť je to přece Mr.Bean, lidi!!! ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Problém je trochu s těmi, kteří moc dobře znají seriálové trampoty Mr. Beana, protože jak první, tak tenhle díl filmového Beana dost ty seriálové vtípky vykrádá. A tak už pro nás mnohé nejsou tak vtipné. I přesto film přichází s několika novými a zajímavými. Projekce soutěžního filmu je dost zábavná. ()

evapetra 

všechny recenze uživatele

Trošku, pravda, přidávám, je to tak na tři a kousek, ale zase má tento výlet pana Beana daleko k propadáku, kam ho tlačí zdejší hodnocení. Příjemná prázdninová pohoda a dobrá nálada z tohoto snímku přímo kape a občas i tryská. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Nerad a s těžkým srdcem hodnotím tehle zřejmě poslední Beanův filmový výstup. Problém je v tom, že se tady dost těží z fórů a skečů z původního seriálu, popřípadě jsou upraveny tak, aby vypadaly "originálně" a nových nápadů a scének je zde bohužel zoufale málo. Právě nové scénky jsou tak logicky jedinými momenty, při kterých jsem se opravdu nahlas zasmál. Gumové ksichty Rowana Atkinsona jsou jedna věc a udělat z nich pořádný film věc druhá. A bez pořádného scénáře a režiséra to prostě nejde a tak musím objektivně konstatovat, že Mr. Bean zkrátka šlápl vedle, což mě, jako velkého fanouška legendárního nešiky, dost mrzí. ()

Bauer odpad!

všechny recenze uživatele

No, co tohle je, to mi hlava nepobírá!!! Zatímco Mr. Bean: Největší filmová katastrofa byla celkem povedená a vtipná komedie, tak Prázdniny pana Beana je neuvěřitelná trapárna při které se mi ani ten jeden úsměv na tvaři neobjevil. Ohrané scény, které jsme měli možnost vidět v seriálu o panu Beanovi. Chybí medvídek. Chybí akce. Chybějí herecké výkony. Chybí...no prostě všechno. Tohle je opravdová ohavnost toho nejtěžšího kalibru. Něco tak stupidního jsem vážně dlouho neviděl. Rowan Atkinson by se měl stydět, že znovu propůjčil svůj obličej legendě, jako je právě Mr.Bean a téměř tuto legendu touto kravinou potopil. Téměř 90 minut a já se nudil, že to snad nebylo ani možné. Téměř 90 minut a mně to přišlo jak 180 minut. Rád bych dal alespoň jednu hvězdičku za Karla Rodena ale tomuhle filmu jí nedám, ani kdyby v tom hral nevím kdo. Jestli je něco filmová katastrofa, tak je to tento snímek. Prázdniny pana Beana nechci už nikdy vidět a doufám, že pan Bean už na nich zůstane do konce života a nikdy se z nich nevrátí!!! ()

Reklama

Reklama