Reklama

Reklama

Když se dva krasobruslařští rivalové Chazz Michael Michaels (Will Ferrell) a Jimmy MacElroy (Jon Heder) na mistrovství světa znemožní v trapné rvačce, přijdou o zlaté medaile a navíc dostanou doživotní zákaz krasobruslení v mužské kategorii. Nyní, po třech a půl letech, našli skulinu v pravidlech, která jim umožní znovu soutěžit. Pokud totiž dokáží odložit vzájemnou nevraživost stranou, mohou se o medaili utkat společně – v soutěži párů. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (511)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Stále si neviem ujasniť, či to mala byť provokujúca satira na krasokorčuliarske športové filmy alebo komédia určená pre homosexuálne orientované publikum. Dvaja chlapíci, profesionálni krasokorčuliari, vytvoria spoločný súťažný pár. Vzájomná nevraživosť, čo si voči sebe vypestovali počas svojej sólovej kariéry, sa zmení na súlad, ktorý im pomôže k úspechu na prestižných zimných športových hrách. Nebudem dneska ostrý, takže "Ľadovo ostrí" hošani dostanú odo mňa poslabšie tri hviezdičky. *** ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Čakal som zábavu, ale komédia je zradný žáner a nikdy sa nezavďačíš každému. W. Ferrell nikdy nepatril k hercom ani komikom, ktorých by som vyhľadával, ale príbeh ma celkom zaujal, ľadová plocha má blízko k hokeju. Neviem, ale mne sa zdal potenciál filmu dosť nevyužitý a čakal som väčší útok. Trapným momentom sa film nevyhne, to k dnešným komédiám patrí akosi viac ako kedysi, ale také video zo Severnej Kórei ma dobre pobavilo. Ferrellove neustále narážky na posadnutosť sexom ma vôbec nebavili a myslím, že na túto tému vo filme nebol ani jeden vtipný moment. Raz som sa dobre zasmial, pár krát pousmial, ale trapné momenty prevládajú. Z toho dôvodu, nemôžem viac ako priemer. 60%. ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

Skvělá parodie na krasobruslení, kterou si užijete ještě víc, pokud jste viděli Ledové ostří (předpokládám, že odtud distributoři vzali název pro tuto komedii). Potěšil Fichtner ve vedlejší roli a Ferrell. Ten chlap je jednoduše blázen. Kdybych se tak královsky bavil i na začátku, tak jdu na maximum, tahle tu dávám čtyři ledově ostré hvězdy. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Když jsem tenhle film viděl poprvé, ani ne v polovině jsem ho vypnul. Říkal jsem si, že na ty dva buzeranty se dívat nebudu a navíc mě neskutečně sraly reklamy v televizi, které byly snad každou čtvrthodinu. Po nějaké době jsem tomu dal šanci ještě jednou – no ne že by to bylo o moc lepší, ale o trochu ano. Našel jsem tu docela dost vtipných momentů / parodování „krasobruslařských filmů“ bylo patrné, stejně jako fakt, že tvůrci i samotní herci to měli všechno u prdele…50% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Škoda toho pomerne slabého hodnotenia, pretože takúto zhovadilú, brutálnu šialenosť len tak ľahko nenájdete. Tu už nie sú zábavné iba jednotlivé scény, ale svojím blbým, parodickým humorom (vrátane celej výpravy) vyznieva do číreho šialenstva aj celý snímok ako celok. Will Ferrel je v takomto type zvrátenej zábavy majster sveta. 6.7.2018 - po opätovnom niekoľkonásobnom pozretí zvyšujem na plný počet. Podľa môjho názoru na filmovom plátne neexistuje už nič šialenejšie a strelenejšie, film Ľadovo ostrí sú králi nielen na ľade ale aj na plátne, bravooo ()

Galerie (246)

Zajímavosti (23)

  • Všetky scény MS v krasokorčuľovaní boli natočené v Los Angeles v Memorial Sports Arena. (Raccoon.city)
  • Chazz  (Will Ferrell) si ve finále poranil pravý kotník, za který jej Jimmy (Jon Heder) drží při roztáčení riskantního prvku Železný lotos. (melica)

Související novinky

Kolty a magie

Kolty a magie

02.04.2009

Kulku ze šestiraňáku by si zasloužil člověk, který vypustil na internet sice nedokončené, ale obrazově velmi kvalitní X-Men Origins: Wolverine, a magii zase studio Fox, aby se mu povedlo odčarovat z… (více)

Reklama

Reklama