Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ji-hwan je milovník Jackieho Chana, chce být jeho nástupcem a proto tvrdě trénuje taekwondo a pracuje jako kaskadér pro produkce pochybných kvalit, aby mohl jednou zazářit v akčních filmech jako on. A rozhodně mu v tom nezabrání ani fakt, že je trochu jednodušší. Dal-rae chce být herečkou, jenže zkuste si to, když se vám před očima jiných lidí vždy rozklepou kolena a ztratíte řeč. Ti dva se potkali už jako malé děti a jejich přátelství trvá dlouhá léta. Narušení jejich pevného vztahu způsobí nový přítel Dal-rae. Ten je dokonalý ve všech ohledech a Ji-hwan už se s Dal-rae necítí tak dobře jako předtím, vždy totiž někde číhá stín toho, kdo mu ukrádá čas, který mohl se svou kamarádkou prožít. Navíc mezi oběma pány narůstá klučičí soutěživost, která se však drží v určitých mezích. Úplné narušení vztahů tohoto trojúhelníku nakonec ale přichází kvůli nešťastné události, a už tak oslabené pouto mezi Ji-hwanem a Dal-rae se osudově láme. (Natascha)

(více)

Recenze (40)

Pecival 

všechny recenze uživatele

S točením žánrů je to ošidné, takové balancování na tenkém ledě. Ne vždy se to povede, ale tady to střídání smutku a radosti, smíchu a pláče šlape na výbornou. Dojemné i hravé drama funguje především díky kvalitnímu scénaři a parádnímu hereckému obsazení - jak Ha-neul Kim, které podle mě více svědčí díky své roztomilosti komediální poloha, tak hlavně Sang-u Kwon, s dost příšerným učesem, v úplně opačné roli než v My Tutor Friend. Pár chybek by se našlo, jako standartně zbytečně delší konec, nebo podivné chování páru vůdči sobě navzájem (možná je to v Koreji normální chytit svou přítelkyni za ruku po 3 měsících, pusu po půl roce a sex asi až po svatbě - a nebo se film snaží působit výchovně). Každopádně to jsou jenom drobné chybky na kráse. ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Viac ako polovicu filmu som nevedela, čo si o tom myslieť, celé mi to prišlo také nejaké bláznivé a hravé a nevedela som, kde sa to všetko bude uberať. Hlavné postavy naozaj sympatické. Na druhej strane to malo ale kopec výborných - vážnych - situácií a od určitého momentu to bola nádhera ... kľudne aj päťhviezdičková. ()

Reklama

Marys 

všechny recenze uživatele

Jaj, tí Kórejci. Takýto film by americká produkcia nedokázala spraviť a na rozdiel od tej škandinávskej mi východoázijské filmy úplne vyhovujú. Toto síce nebol snímok, ktorý sa zaradí úplne na špicu môjho kórejsko-japonského rebríčka, no aj tak to až na pár detailov bol veľmi schopný kúsok, hodiaci sa do momentálnej "friendzone ´n´ stuff" doby. ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

Možno v inú dobu, by to na vysoké hodnotenie nebolo, ale našťastie som film zhliadol v čase, kedy mi jeho obsah potvrdil presne to, v čom verím a znova mi tak vlial istotu v naštrbujúcu sa dôveru v pravý význam slova "priateľstvo". Navyše, flashback scény z detských rokov mi s radosťou v srdci pripomenuli krásnu záplavu pocitov, ktorú mi svojho času sprostredkovalo zhliadnutie "Ahobsal..." ;-) ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Kľudne by sa to mohlo volať aj: takmer romanca. Príbeh o páru, ktorý spolu kamaráti od detstva a v dospelosti stále dobre vychádzajú a obidvaja sa snažia s niekym chodiť, ale nejak im to nevychádza, lebo akože ich to stále láka k sebe. Teda aspoň tvorcovia by chceli, aby to medzi nimi pod povrchom iskrilo, ale ja som tam nič také nevidel. Pôsobili fakt len ako kamaráti alebo ako brat a sestra. A tak jak oni, tak ani film sa nevie rozhodnúť, či chce byť romantika, trochu akčniak (keďže on robí kaskadéra pri filme a tak tu je niekoľko cool akčných scén), alebo dráma (v poslednej štvrtine sa to úplne zbytočne zdramatizuje nešťastnou nehodou, následky ktorej tak nejak rýchlo odbijú). Takže finále, keď sa konečne dajú dokopy bolo také meh. No dobre, tak sa dali dokopy a čo z toho? Divný film, ale postavy boli celkom sympatické. Škoda len, že príbeh vystavaný okolo nich, bol nijaký. 6/10. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama