Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ji-hwan je milovník Jackieho Chana, chce být jeho nástupcem a proto tvrdě trénuje taekwondo a pracuje jako kaskadér pro produkce pochybných kvalit, aby mohl jednou zazářit v akčních filmech jako on. A rozhodně mu v tom nezabrání ani fakt, že je trochu jednodušší. Dal-rae chce být herečkou, jenže zkuste si to, když se vám před očima jiných lidí vždy rozklepou kolena a ztratíte řeč. Ti dva se potkali už jako malé děti a jejich přátelství trvá dlouhá léta. Narušení jejich pevného vztahu způsobí nový přítel Dal-rae. Ten je dokonalý ve všech ohledech a Ji-hwan už se s Dal-rae necítí tak dobře jako předtím, vždy totiž někde číhá stín toho, kdo mu ukrádá čas, který mohl se svou kamarádkou prožít. Navíc mezi oběma pány narůstá klučičí soutěživost, která se však drží v určitých mezích. Úplné narušení vztahů tohoto trojúhelníku nakonec ale přichází kvůli nešťastné události, a už tak oslabené pouto mezi Ji-hwanem a Dal-rae se osudově láme. (Natascha)

(více)

Recenze (40)

Pecival 

všechny recenze uživatele

S točením žánrů je to ošidné, takové balancování na tenkém ledě. Ne vždy se to povede, ale tady to střídání smutku a radosti, smíchu a pláče šlape na výbornou. Dojemné i hravé drama funguje především díky kvalitnímu scénaři a parádnímu hereckému obsazení - jak Ha-neul Kim, které podle mě více svědčí díky své roztomilosti komediální poloha, tak hlavně Sang-u Kwon, s dost příšerným učesem, v úplně opačné roli než v My Tutor Friend. Pár chybek by se našlo, jako standartně zbytečně delší konec, nebo podivné chování páru vůdči sobě navzájem (možná je to v Koreji normální chytit svou přítelkyni za ruku po 3 měsících, pusu po půl roce a sex asi až po svatbě - a nebo se film snaží působit výchovně). Každopádně to jsou jenom drobné chybky na kráse. ()

Marys 

všechny recenze uživatele

Jaj, tí Kórejci. Takýto film by americká produkcia nedokázala spraviť a na rozdiel od tej škandinávskej mi východoázijské filmy úplne vyhovujú. Toto síce nebol snímok, ktorý sa zaradí úplne na špicu môjho kórejsko-japonského rebríčka, no aj tak to až na pár detailov bol veľmi schopný kúsok, hodiaci sa do momentálnej "friendzone ´n´ stuff" doby. ()

Reklama

eLeR 

všechny recenze uživatele

Viac ako polovicu filmu som nevedela, čo si o tom myslieť, celé mi to prišlo také nejaké bláznivé a hravé a nevedela som, kde sa to všetko bude uberať. Hlavné postavy naozaj sympatické. Na druhej strane to malo ale kopec výborných - vážnych - situácií a od určitého momentu to bola nádhera ... kľudne aj päťhviezdičková. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Krásný film, který dokáže hodně v druhé polovině překvapit, ale přesto je podán tak pěkně s tak příjemnou hudbou a s tolika klišé, že si divák odnese zážitek na dlouhou dobu. "Někdo řekl, že pravé srdce . . . . pohne světem" Krásný dojemný příběh o přátelství, bolesti i touze pokračovat dál strastiplnou cestou života s těmi které milujete. 85 % ()

Eriol 

všechny recenze uživatele

"Some people have said, talking about love, is that all? In reality, liking somebody is the least productive thing in the world. It doesn't feed you, nor does it bring any money to you. Sleeplessness causes loss of productivity, acting silly all day and all night, mistaken for being a mental patient, go through painful jealous and broken heart... And have 'do you still believe in love?' Such a stinging words thrown at you. Yet I... realize when I love somebody, I know millions of reasons for doing it..." Almost love, perfect movie. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama