Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pět lidí se ocitne na osamělém polorozpadlém irském statku a zažije tam děsivé setkání s výsledky genetických experimentů. Místní krachující farmář Dan se totiž rozhodl své finanční problémy řešit tak, že dal souhlas, aby na jeho dobytku byla provedena série věděckých pokusů. Brzy však začíná být zřejmé, že údajně neškodné testy se zvrhly v děsivé mutace... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (74)

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Rozhodne má film dobrý nápad, to mu nemôže nikto zaprieť. Škoda, že celý film padá na "ohromných" hereckých výkonoch. Viaceré scény sa mi zdali byť dobre technicky spracované aj keď časť išla vždy mimo kameru. K tomu som cítil aj nejakú tu atmosféru. Osobne neviem, ako funguje v dnešnej dobe pôrod kravy. Mne to prišlo síce bizardné, ale celkom realistické. Film považujem za mierne nadpriemerný. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

No nemůžu si pomoc ,ale těm scénáristům dochází nápady. Čerstvě narozené tele je březí !!! Ano čtete dobře !Je to šílený,ale je to tak. Je to sice malinký ,aspíš než tele to vypadá jako vetřelec co kouše. je jich tam několik najednou .V celém filmu hraje jen 5 lidí a další dvě postavy jsou tam jen na chvilku (policista,lékař). Mladý pár zastaví v karavanu u farmy , pár se vyhýbá policii ,ale v celém filmu není vysvětleno proč? Co provedli? Vědecký pokus na dobytku se nepovedl a tak začíná boj o život. Působí to docela děsivě a nechutně, hodně se to odehrává v nepříznivém počasí nebo ve tmě ,všude je spousta hnoje a močůvky a žravé mini telata. Byl jsem místy zděšen na co že to koukám za šílenost ,ale musím uznat ,že to něco do sebe má. ()

Reklama

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Není nad to si na večer zaplavat v pořádných sračkách... Dan by mi to jistě potvrdil, kdyby ještě žil... No nic, začínám mít pocit, že roli mutanta ve filmech už by si mohl střihnout kdejaký kus pořádného masa, dejme tomu hovězí zadní a nebo kousek roštěné a vypadalo by to stejně, jako v tomto "hororu". Proč tedy dávám tři hvězdy? Protože už vím, že nemám strkat ruku do hovězího análního otvoru. 50% ()

tron 

všechny recenze uživatele

Večne podmračená a zabahnená farma kdesi na sychravo ponurom írskom vidieku s rodiacimi zvieratami a bez telefónu - mikrobiologicky ukážkovo nestabilné prostredie s infekciami/vírusmi, množiacimi sa jedna radosť. Ak k tomu prirátame nelegálny experiment a jednu nepokojnú noc, vznikne kvalitný priestor pre horor bez vysokého rozpočtu a známych hereckých tvárí, ktorý napriek tomu (hlavne v prvej polovičke, stojacej skôr na atmosfére, ako krvi) stojí za pozretie. Mucha, skombinovaná s Votrelcom, Mimicom a Larvou. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Záhadný experiment na dobytku krachujúceho farmára, sa nečakane stáva príčinou pre množstvo nevysvetliteľných mutácií. Pár usadlíkov žijúcich v okolí sa tak spoločne s vlastníkom statku ocitajú v ohrození neustále šíriacej sa nákaze. 45% je kurevská krivda. Síce kopírka jak Brno a možno vďaka okolitému prostrediu nie tak záživná odroda ako tomu bolo v "The Thing", ale presto všetko vďaka hutnej atmosfére najmä v závere či solídnemu spracovaniu dostatočne kvalitná "múúúú" hororyna. Potešila najmä prvá polovica, ktorá pomerne realisticky zobrazuje priebeh nákazy či samotné správanie postáv. Keby "Isolation" obsahoval viac gore scén či nápaditejšiu "potvoru", určite by som na hodnotení pridal. Presto všetko, prekvapenie a spokojnosť nadovšetko - 65% ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama