Reklama

Reklama

Milenci v Praze

(seriál)
  • Jižní Korea Peurahaui yeonin (více)

Epizody(18)

Obsahy(1)

Mladá diplomatka Jae-hee se zamiluje do dědice ohromného komerčního impéria. Jejich vztah však ze dne na den bez vysvětlení končí. Naplní se jejich tajná přání a sejdou se mladí milenci znovu po pěti letech v Praze? (Nova Cinema)

Recenze (11)

May 

všechny recenze uživatele

Je zvlastni, jak zasedla Praha pod rukama korejcu prokoukne, ovsem nalakat celou zemi na serial z exotickych cech, ktery se u nas odehrava intenzivne jen v prvnich dvou dilech, je docela podraz. ()

molotov 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jenom první díl, navíc je to jediný korejský seriál, z kterého jsem viděl cokoliv. Protože jsem k tomu prvnímu dílu dělal titulky, tak jsem na něj koukal v podstatě nepřetržitě týden. Nejsem z Prahy, ale Praha mi v seriálu přišla téměř taková, jaká připadá mě, když tam občas vyrazím. K ději se vyjadřovat po prvním dílu seriálu je docela zrádné, ale kdybych to srovnal s pár prvními díly českých seriálů, tak tenhle si nevede špatně. Herecké výkony mi přišli velmi nevyrovnané. Ze čtyř hlavních postav (dvě holky a dva kluci) jsou dvě fajn (ústřední pár), jedna aspoň sexy a ten druhý kluk neměl zatím moc prostoru. V prvním díle se vyskytují i čeští herci (Jan Revai neboj jak se píše) a ti jsou příšěrní, ještě horší je český komparz. Co bych naopak pochválil, je technické zpracování. Hlavně exteriéry jsou pěkně natočené. A navíc je to doplněno docela slušnou hudbou. ()

ainny 

všechny recenze uživatele

Pokud chtěla Nova zabít v našich končinách jihokorejskou tvorbu, stejně jako kdysi Velkého Bráchu, tak se jí to povedlo dokonale. Asi kvůli té Praze si vybrala jeden z nejhorších seriálů, které jsem do teď viděla. Nedala ho duálně, ale jenom s naprosto příšerným dabingem a ještě v čas, který nemohl vyhovovat snad nikomu. Celou dobu jsem si říkala, že to vzdám, protože herecké výkony byly tragické a hodné latinskoamerické telenovely. Stejně jako scénář. Nějak začínám mít pocit, že jediné opravdu dobré, na co se Kim Eun-sook zmohla, byla Secret Garden. Hodnocení je po šestnácti dílech, a když jsem došla až sem, tak vydržím i ty dva poslední, které na něm ale nemůžou už nic změnit. To by se musel stát zázrak. Milenci mi dali dvě věci - první je poznání, že dabing u JK produkce už nikdy více. Tou druhou je soundtrack, ten se mi líbil a určitě si ho ještě někdy poslechnu. ()

Mononoke. 

všechny recenze uživatele

Mé první setkání s korejským seriálem a hned z pražského prostředí (to byl ostatně ten jediný důvod proč jsem se o seriál začala zajímat). Lovers in Prague jsou oproti "normální" korejské produkci slabším dílkem. Těžko říct, kde se stala chyba. Tvůrci se trochu křečovitě snaží držet postupů z amerických seriálů, což jim moc nejde a vznikají komické a nešikovně natočené situace. Jinak teda Korejci mají neskutečně roztomilou představu o Praze - Staromák, Pražský hrad, panorama Pražského hradu, panorama Starého města, luxusní apartmá a korejské restaurace a samozřejmě nechybí ani domestikovaní Korejci, kteří u nás žijí, pracují a pomáhají hlavním hrdinům. Jo a taky se zde mluví trochu česky :)). Jsem docela zvědavá na další díly jak se to vyvine (hodnoceno po prvním). ()

Hachi707 

všechny recenze uživatele

Možná bych byla při hodnocení milejší, kdybych to viděla s originálním dabingem. Seriál je podle mě sám o sobě slabý, ale v tom českém znění to byla už vážně katastrofa. Mrzí mě že se do vysílání tady u nás dostal tak špatný kus, protože to pravděpodobně pohřbilo naprostý zájem o korejskou seriálovou tvorbu. Na druhou stranu bych měla být ráda, protože kdyby byl tak otřesně nadabovaný nějaký můj oblíbený seriál, tak bych asi zuřila víc. Co se samotného seriálu týče, tak tohle jde spíš do telenovely. Děj je v celku kýčovitý a scénář taky nic moc. Od autorky raději sáhněte po Secret Garden nebo Gentleman´s Dignity. To jsou seriály, co stojí za to vidět.. tenhle je ztráta času. ()

EsterH 

všechny recenze uživatele

Ak by toto bol môj prvý kórejský seriál, s veľkou pravdepodobnosťou by bol aj posledný (vďaka šťastnej náhode za môj prvý Mr.Sunshine!). Strašlivý český dabing (hoci je to môj rodný jazyk) som vydržala len do polovičky prvého dielu - poslednou kvapkou bolo, keď si chlapík v reštaurácii popýtal "Dejte mi soju." - Nemyslel tým samozrejme bôb - strukovinu, ale sodžu - alkohol... V originálnom znení (a pri zrýchlení na 1,25) sa seriál pozeral o dosť lepšie, ale scenár bol dosť slabý. Dve hviezdičky dávam len za peknú hudbu a za milý príbeh Geun-seok Janga a jeho stredoškolskej lásky. Ak si chcete seriál pozrieť možno aj kvôli Prahe, naozaj odporúčam pôvodné znenie, lebo je zážitok počuť, ako sa Kórejci snažia rozprávať po česky... škoda, že im nejaký expert neopravil výslovnosť najdôležitejšej vety - MILUJU TE na MILUJU TĚ... ale aspoň si viem predstaviť, ako to asi znie, keď sa ja snažím rozprávať po kórejsky... ()

luhru 

všechny recenze uživatele

Na tento seriál jsem se díval původně jenom proto abych zjistil co táhne korejské turisty do Prahy. První tři díly byly až na pár zaškobrtnutí perfektně zpracované, děj měl spád, nechyběl humor ani napětí. Takže jsem nakonec celkem dobrovolně shlédnul kompletní sérii. Bohužel se po prvních třech dílech začal děj rozplizávat, seriál se stáčel kamsi do sféry telenovel a ke kvalitě prvních tří epizod se už vrátit nedokázal. Nižší technická kvalita české verzi seriálu bohužel zbytečně ublížila. Sledoval jsem originál SBS s titulky. Oproti CZ verzi měla kvalitní zvuk, neobsahovala nevkusné digitálně vložené reklamy a byla v HD kvalitě bez ořezaných okrajů. ()

Reklama

Reklama