Reklama

Reklama

Deník velkých koček

(seriál)
  • Česko Deníky velkých koček (více)

Obsahy(1)

Nejcharismatičtější velké kočky z Keni se vracejí s dalšími napínavými dobrodružstvími. Opět se vydejte za statečnou gepardicí Honey, impulzivním mladým lvem Solem a levharticí Shadow, která tragicky přišla o svá mláďata. Tentokrát však pořad nepatří jen jim. Připravte se na setkání s širokou paletou dalších hrdinů. Poprvé uvidíte záběry přímo z tábora a spolu s aktéry budete sdílet naděje a zklamání v intimních videodenících, které vám přiblíží oblast Masai Mara více než kdy předtím. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

První série je vyjímečným dokumentem s velmi dobrým nápadem a spoustou zcela unikátních záběrů. Bohužel postupem času tvůrci začali stavět své komentáře a exhibice nad příběhy samotných šelem a unikátnost postupně vymizela a přetavila se do podoby běžného dokumentu jakých jsou tucty. Přesto prvních cca šest epizod je doslova geniálních a máte-li možnost je vidět neváhejte. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Velmi vydařený přírodopisný dokumentární cyklus, nevím jaké sice byli prvn díly této série, viděl jsem až teď tu poslední z roku 2002 a to téměř celou sedmnácti dílnou a byl jsem zkutečně unesen nejen krásnými filmovými záběry na dravé šelmi všeho druhu a na jejich chování a výchovu, ale i na přírodu jako takovou a na různé kritické situace v divočině a v boji o přežití a a o zachování svého druhu.. A opravdu dobrý byl i moderátorský doprovod kde se nám představily Jonathan Scott, Simon King a Saba Douglas Hamilton. ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Velice krasne zabery, chytre komentare a celkove je to zpracovano do slusiveho serialu, ktery dokaze zprijemnit nedelni rano... ()

ic 

všechny recenze uživatele

Pod tímhle 'souhrným' názvem zde najdete všechny části vysílané 1996-2008 tedy Big Cat Dairy, Big Cat Week i nejnovější Big Cat Live ()

Khalia 

všechny recenze uživatele

Na tenhle seriál máme s mamkou super vzpomníky. Podle nádherné levhartice Shadow jsme totiž pojmenovali naši kočku. Úžasný záběry z mý oblíbený krajiny mých oblíbených zvířat. Kdykoliv si to zas ráda pustím. ()

Reklama

Reklama