Reklama

Reklama

Deník velkých koček

(seriál)
  • Česko Deníky velkých koček (více)

Obsahy(1)

Nejcharismatičtější velké kočky z Keni se vracejí s dalšími napínavými dobrodružstvími. Opět se vydejte za statečnou gepardicí Honey, impulzivním mladým lvem Solem a levharticí Shadow, která tragicky přišla o svá mláďata. Tentokrát však pořad nepatří jen jim. Připravte se na setkání s širokou paletou dalších hrdinů. Poprvé uvidíte záběry přímo z tábora a spolu s aktéry budete sdílet naděje a zklamání v intimních videodenících, které vám přiblíží oblast Masai Mara více než kdy předtím. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Velmi vydařený přírodopisný dokumentární cyklus, nevím jaké sice byli prvn díly této série, viděl jsem až teď tu poslední z roku 2002 a to téměř celou sedmnácti dílnou a byl jsem zkutečně unesen nejen krásnými filmovými záběry na dravé šelmi všeho druhu a na jejich chování a výchovu, ale i na přírodu jako takovou a na různé kritické situace v divočině a v boji o přežití a a o zachování svého druhu.. A opravdu dobrý byl i moderátorský doprovod kde se nám představily Jonathan Scott, Simon King a Saba Douglas Hamilton. ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Velice krasne zabery, chytre komentare a celkove je to zpracovano do slusiveho serialu, ktery dokaze zprijemnit nedelni rano... ()

Reklama

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

První série je vyjímečným dokumentem s velmi dobrým nápadem a spoustou zcela unikátních záběrů. Bohužel postupem času tvůrci začali stavět své komentáře a exhibice nad příběhy samotných šelem a unikátnost postupně vymizela a přetavila se do podoby běžného dokumentu jakých jsou tucty. Přesto prvních cca šest epizod je doslova geniálních a máte-li možnost je vidět neváhejte. ()

ic 

všechny recenze uživatele

Pod tímhle 'souhrným' názvem zde najdete všechny části vysílané 1996-2008 tedy Big Cat Dairy, Big Cat Week i nejnovější Big Cat Live ()

Khalia 

všechny recenze uživatele

Na tenhle seriál máme s mamkou super vzpomníky. Podle nádherné levhartice Shadow jsme totiž pojmenovali naši kočku. Úžasný záběry z mý oblíbený krajiny mých oblíbených zvířat. Kdykoliv si to zas ráda pustím. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama