Reklama

Reklama

Mistr loutkář 2

  • USA Puppet Master II (více)

Obsahy(1)

Malé zlé loutky jsou opět zde a šíří kolem sebe další zkázu. Připojil se k nim TORCH, který spaluje své oběti.V hotelu Bodega Bay se znovu odehrávají neobvyklé výzkumy. Tentokrát je provádí tým, který vede půvabná Carolyn Bramwellová. Doufají, že se jim podaří vyjasnit záhadné vraždy, ke kterým docházelo v minulých letech. První noc mizí Camille a začne být jasné, že hotel rozhodné není opuštěný. Jeho hostem není nikdo jiný než Andre Toulon! Zemřelého MISTRA LOUTKÁŘE totiž oživily jeho loutky. K výzkumnému týmu se přidává Michael, syn Camilly. Je rozhodnutý zjistit, co se ve skutečnosti děje. Loutky však systematicky likvidují hosty, aby uchránily své smrtící tajemství života. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (43)

destroy83 

všechny recenze uživatele

Druhé, krvavé a jednoznačně vydařenější dobrodružství loutek z rukou mistra Tulouna. Divák je opět pozván do hotelu Bodega Bay, kam přijíždí výzkumný tým paranormálních jevů, aby odhalil záhadné vraždy, které se zde odehrály. Ihned v úvodu je zmínka o skupince okultistů, kteří to schytali v prvním díle - snímek časově i dějově navazuje na první krvavou lázeň loutkového divadýlka. Po zapojení důmyslné techniky k monitorování paranormálních jevů, které neunikne naprosto nic, je jeden ze členů týmu v pánu. Všem je jasné, že na cestě za odhalením tajemství masakrů, je čeká nerovný boj o holý život. Navíc se v hotelu objevuje podezřelá postava, která tvrdí, že hotel vlastní. Onou postavou není nikdo jiný než Andre Tuloun, kterého loutky přivedly zpátky do světa živých. Jak je již výše zmíněno, dvojka předchozí dílko s přehledem převyšuje, loutky dostávají daleko více prostoru a jejich vražedné akce jsou daleko rafinovanější a jejich řádění se neodehrává pouze v hotelu, ale i v jeho okolí. Tulounův příběh je více rozpracován a divákovi jsou objasněny nové skutečnosti. Divák se kromě nějaké té decentní ženské nahoty dočká i větší porce vražedného řádění a zdařilého gore, což má na svědomí kromě starých známých také nový přírůstek v řadách dřevěných maniaků - Ohnivec vybavený plamenometem. Paradní pojetí loutek a efektů s nimi spojených přechází z prvního dílu i do pokračování spolu s vynikajícím hudebním doprovodem. Dvojka je navíc mnohem béčkovitější, takže srdíčko diváka jen zaplesá, hlavně u makabrózního závěru snímku. Mě plesalo na plný počet. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Plusy (+): Rozvinutie mytológie, atmosféra, bábka nacistického vojaka s maskou Darth Vadera, zubami z nábojov a plameňometom miesto ruky. Mínusy (-): rozvláčny dej, v podstate žiadne krvavé orgie... Charizma nemých bábok a ich možnosť využitia spolu so zaujímavo vznikajúcim univerzom Puppet Mastera však vo mne s pribúdajúcimi časťami vzbudzujú zvedavosť. ()

Reklama

gumli 

všechny recenze uživatele

Celkom slušné pokračovanie prvého dielu.Herci síce nič moc,ale bábky hrajú aj za nich.Dosť hodne brutality,upálenie starej ženy,vŕtanie do hlavy a ďalšie nechutnosti.To všetko tieto bábky dokážu.Teda,vo filme.Ale aj nejaká tá bábka nedopadla dobré.Jedná dokonca v peci.A bábky sú naozaj úžasné.Kto chce stráviť pekný večer s takýmito bábkami,nech si pustí tento film.Není to nič svetoborné,ale pozrieť a pobaviť sa pritom dá. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Kde ste celý ten čas bol?“ – „V Bukurešti.“ Po udalostiach z prvej časti prichádza do inkriminovaného hotela pri oceáne ďalšia skupina „paranormálnych vyšetrovateľov“, no nikto z nich netuší, čo sa tu kedysi stalo. Len vedia, že NIEČO. Nič by ich však nedokázalo pripraviť na peklo, ktoré tu na nich číha. ŽIVÉ VRAŽEDNÉ BÁBKY! Známe figúrky stále majú obrovskú chuť na zbytočne preliatu ľudskú krv a aby bolo aspoň niečo trocha iné a jednalo sa o pokračovanie a nie remake, pridali tvorcovia do hry aj samotného „majstra bábkara“. Ani sa nepýtajte na spôsob, akým ho oživili. V hororoch sa dôvod vždy nájde. Výsledkom je „klasická“ dvojka, ktorá prekvapí snáď len tým, že počet mŕtvych prekvapivo nie je vyšší, ako v jednotke. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

I přes relativně vyšší hodnocení tady, mě tenhle díl loutkáře nikdy moc nevzal. Sranda nastala až ve třetím díle kde to celý převzal známý trashák De Coteau. Tady je celkem dobře vykreslená atmosféra osamělýho hotelu ve kterém úřadují vraždící loutky, ale je to celé takové mdlé, nudné a nevýrazné.40% ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Rozpočet filmu byl 780 000 dolarů. (Chatterer)

Reklama

Reklama