Reklama

Reklama

Mistr loutkář 2

  • USA Puppet Master II (více)

Obsahy(1)

Malé zlé loutky jsou opět zde a šíří kolem sebe další zkázu. Připojil se k nim TORCH, který spaluje své oběti.V hotelu Bodega Bay se znovu odehrávají neobvyklé výzkumy. Tentokrát je provádí tým, který vede půvabná Carolyn Bramwellová. Doufají, že se jim podaří vyjasnit záhadné vraždy, ke kterým docházelo v minulých letech. První noc mizí Camille a začne být jasné, že hotel rozhodné není opuštěný. Jeho hostem není nikdo jiný než Andre Toulon! Zemřelého MISTRA LOUTKÁŘE totiž oživily jeho loutky. K výzkumnému týmu se přidává Michael, syn Camilly. Je rozhodnutý zjistit, co se ve skutečnosti děje. Loutky však systematicky likvidují hosty, aby uchránily své smrtící tajemství života. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (43)

tron 

všechny recenze uživatele

„Kde ste celý ten čas bol?“ – „V Bukurešti.“ Po udalostiach z prvej časti prichádza do inkriminovaného hotela pri oceáne ďalšia skupina „paranormálnych vyšetrovateľov“, no nikto z nich netuší, čo sa tu kedysi stalo. Len vedia, že NIEČO. Nič by ich však nedokázalo pripraviť na peklo, ktoré tu na nich číha. ŽIVÉ VRAŽEDNÉ BÁBKY! Známe figúrky stále majú obrovskú chuť na zbytočne preliatu ľudskú krv a aby bolo aspoň niečo trocha iné a jednalo sa o pokračovanie a nie remake, pridali tvorcovia do hry aj samotného „majstra bábkara“. Ani sa nepýtajte na spôsob, akým ho oživili. V hororoch sa dôvod vždy nájde. Výsledkom je „klasická“ dvojka, ktorá prekvapí snáď len tým, že počet mŕtvych prekvapivo nie je vyšší, ako v jednotke. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Prvá časť "Majstra bábkara" na mňa moc nezapôsobila. Bolo to dosť veľké sklamanie. Preto mi trvalo dlhší čas pokiaľ som sa odhodlal pozrieť si pokračovanie. Tento krát som už zhruba vedel do čoho idem a moje očakávania neboli nijak veľké. Možno i preto mi tento film celkom rýchlo ušiel a ani som sa moc nenudil. Ale i tak sa mi horror o mrňavých, toporných vraždiacich bábkach zdá príliš detský. Nič pre starých ostrieľaných horrorových drsňákov. ** ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

I přes relativně vyšší hodnocení tady, mě tenhle díl loutkáře nikdy moc nevzal. Sranda nastala až ve třetím díle kde to celý převzal známý trashák De Coteau. Tady je celkem dobře vykreslená atmosféra osamělýho hotelu ve kterém úřadují vraždící loutky, ale je to celé takové mdlé, nudné a nevýrazné.40% ()

petero 

všechny recenze uživatele

Plusy (+): Rozvinutie mytológie, atmosféra, bábka nacistického vojaka s maskou Darth Vadera, zubami z nábojov a plameňometom miesto ruky. Mínusy (-): rozvláčny dej, v podstate žiadne krvavé orgie... Charizma nemých bábok a ich možnosť využitia spolu so zaujímavo vznikajúcim univerzom Puppet Mastera však vo mne s pribúdajúcimi časťami vzbudzujú zvedavosť. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Loutková verze Darth Vadera upaluje plamenometem důchodkyni a pak z hlavy "škvarku" vydloubává propečený mozek. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Dvojka mistra loutkáře nepřináši nic nového co do hereckých výkonů (příšerné) ani co do děsivosti ( nevyskytuje se). Potěší však nový přírůstek do loutkové rodiny, Torch - nacistický plamenometčík a koneckonců i zmrtvýchvstalý Andre Toulon, kterému, snad jako jedinému, nebyla napsána role totálního vymaštěnce. Zbytek postav a jejich hereckých představitelů se dá shrnout jediným slovem : debilové. Ale co naplat, já mám tyhle malé rošťáky z nějakého důvodu rád a tak jsem si jejich další dobrodružství zase vcelku užil. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

TECHNCKÁ POZNÁMKA: U firmy ŘITKA VIDEO (edícia FILMAG HORROR) to nie je novinka, ale aj tak upozorňujem, že obraz je skopírovaný z VHS. Stačí keď si v úvode pozriete ten pruh, ktorý prejde obrazom. HNUS. (27.9.2009) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

První větší změnou bylo, že v tomto dílu dostala větší prostor postava otce loutek Andre Toulona. Poté co je loutkami oživen se zapojí do děje a my máme šanci v několika vzpomínkových pasážích vidět trochu z jeho minulosti. Dozvíme něco i o tajemném elixíru a oživování loutek. Bohužel do děje zasahoval často svými duchaplnými monology, které byly zbytečně dlouhé, občas nudné a mnohdy úplně o ničem. Přesto všechno šlo o jisté oživení, které v celkové fázi počítám k plusům. Puppet Master 2 určitě rozdělí diváky na dvě strany. Jedni budou chválit větší akčnost vražedných scén, které jdou z části na vrub nové loutce, jenž je největším oživením celého filmu. Ti druzí můžou říct, že se zde vyskytlo dost nudných a zbytečných scén či monologů a trochu pokažený závěr. To však nemění nic na tom, že ostudu neudělal a já ho vidím na stejné úrovni, jako předešlý díl. Byli zde víc sympatičtí herci, hravé loutky a okořeněný děj o samotného Toulona. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Svým způsobem nevyrovnaný film, začátek mi připadal o dost horší než předchozí díl, ale to, co se dělo od okamžiku, kdy si Toulon sundal obvazy, to byla paráda a abych pravdu řekl, přemýšlel jsem, jestli si nerozsvítím. Parádní masky. Být mi o dvacet méně, asi bych jen tak spát nešel. Tohle jsou totiž věci, který by mě určitě strašily ve snech. Jedno velké zklamání - má oblíbená loutka nezvracela slimáky a špatně skončila :-( ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

MISTR LOUTKÁŘ 2 ( ja naozaj zbožňujem tie české distribučné výrazy, a fakt si nerobím srandu ), baví o nejaký ten milimeter viac, ako jeho papá z roku 1989. Ak zaspíte, je problém vo vás. ()

Kryton odpad!

všechny recenze uživatele

Jen kvůli plastovému esesáčkovi nebudu chválit kvalitativně stejně hloupý druhý díl jako jeho první díl. Dvě minuty, kdy se tento SSman objeví a zabije tlustou bábu a jedno děcko je nejsvětlejším bodem v celé sérii Mistra Loutkáře. Nechápu proč se loutky nevymyslí, aby byly zábavné a vypadaly dobře? Každopádně je tohle opět nudná, nestrašidelná záležitost, kterou si vychutná leda Špejbl s Hurvínkem po předávkování projímadlem. ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

Aj keď sme si mohli myslieť, že Toulon v predchádzajúcom dieli zomrel, nastáva chvíľa pre jeho bábky a tie sú pripravené vrátiť život svojmu stvoriteľovi. Mistr Loutkar 2 prekonáva predchodcu a pridáva do príbehu nové bábky, atmosféru, viac toho gore a nových prisťahovalcov, ktorý sa chcú pobiť o svoj život 90 percent. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie bábkovskej legendy...ktoré je len o malý kúsok slabšie...opäť skvelé bábky, najmä malý nacista je skvelý...celkovo ide o nadpriemerné pokračovanie, pri ktorom som sa dosť pobavil ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Mistr loutkář 2“ je pokračováním, které není vyloženě špatné, ale není ani vyloženě dobré. Jsou zde prvky, které je možné ocenit, ale trochu se ztrácí v tom, že snímek dovede snadno nudit. Je to škoda, protože to mělo docela dobrý náběh, hlavně s tajemnou maskou. Snímek se snaží o to, aby se dál budovala mytologie loutkáře, což i tak nějak vychází, ale nadšení se nekonalo. ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Také klasické videokazetové béčko z producie Full Moon. Určite by filmu prospelo viac gore, oproti prvému dielu sa mi ale atmosféra zdala hutnejšia, i vraždy krvavejšie, nakrútené je to zručne. Proste Full Moon klasika, ktorá pekne pripomenie videopožičovňové časy, čo nie je málo. ()

Chatterer 

všechny recenze uživatele

Andreho vyvolají z hrobu jeho loutky a pak si spokojeně přebývají v opuštěném hotelu, dokud nepřijdou nezvaní návštěvníci. Tuhle sérii beru spíš jako komedii, než jako horor. ()

gumli 

všechny recenze uživatele

Celkom slušné pokračovanie prvého dielu.Herci síce nič moc,ale bábky hrajú aj za nich.Dosť hodne brutality,upálenie starej ženy,vŕtanie do hlavy a ďalšie nechutnosti.To všetko tieto bábky dokážu.Teda,vo filme.Ale aj nejaká tá bábka nedopadla dobré.Jedná dokonca v peci.A bábky sú naozaj úžasné.Kto chce stráviť pekný večer s takýmito bábkami,nech si pustí tento film.Není to nič svetoborné,ale pozrieť a pobaviť sa pritom dá. ()

Reklama

Reklama